2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin inşallah.. kacinci hafta da görmüş oldun kalp atışını

Kızlar bugün gittim doktora 8+1 im bugün. Kalp atışını net duyduk kanama alanı yok olmuş 1 hafta daha progestana devam dedi. İyi görünüyor dedi. Haftasıyla uyumluymuş 12 haftada 2 Li test yaparız istersen dedi %99 gerçek çıkan testler var şimdi dedi 2500-3000 TL gibi yaptırabilirsen yaptır dedi. 10. Haftadan sonra bakılabiliyor dedi.

kızlar kahverengi lekelenmesi olduğu halde dru progesteron vermeyen oldu mu hiç aranızda. yani kendi kendine geçer diyen
Canim keske kendin isteseydin şüphen varsa, tekrar gidişinde iste. Ben bir kaç ay önce düşük yaptığım için suan leke falan olmadığı halde tedbir icin verdi. Leke kimisinde normal bir durum kimisinde dusuge işaret olabiliyor . Belki muayenede saglikli gördüğü için vermemistir sana

2 gebeliğimde de 3 aya kadar kullandım
Sanki mg fazla ama ben folidoce kullanıyorum 5mg hemde benim folik asit değerim yüksek çıkmıştı çünkü
Teşekkürler kızlar benim folata bakilmamisti oncedende kullanmaya baslamamistim o yuzden bende 12 haftaya kadar devam edicem. Dr. Değiştiriyorum bayram dönüşü yeni Dr.umla devam etmeyi düşünüyorum ekstra vitamin vs de kullanmiyorum.

Canim o alet vajinal ultrason bende muayene etmeden oncede kahve akinti gelmisti hastanede doktorada soyledim dedi kanama görünmüyor korkma birsey olmaz dedi hatta iki damla kan geldi 2 gun oncw dedim kafana takma olabilir dedi . Ama insan takiyor düşünmekten ruyamdaa bile dusukten ameliyat oluyordum .. bendede Surekli var peceteye geliyor biraz silince . Ben birde pihtilasma sorunundan dolayi hem corssprin hem kan sulandirici ignw kullnıyorum direk kanama yapan seyler yani kanim ince suan baya sulu . Pihtilasma sorunumdan dolayi . Ve ignelerin arkasindada yazıyor hamileler kullanamaz yasak diye . Doktor gerek gördüğü surece tum o ilaclar hamilelikte kullanılabiliyor demekki burdN bu anlasiliyor . Mesela tiroid ilacida basladim ben yuksek cikti diyw onun arkasindada hamilelikte yasak yaziyor ama doktora sordum sorun olmaz hamilelikte kullaniliyor dedi . Birde benim bi hormona bakildi prolaktin diye 35 cikti o . Gebelikte ilk trimiserde 11ile 44 arasi olmaliymia doktor ona cok iyi baya yukswk saglikli gebelik oldugunu dusunuyorum dedi aklima her kotu düşünce geldigindw o dedigini dusunup kendimi sakinlestirmeye calisiyorum .
Hem doktor ne yaparsan yap olacagi varsa olur yoksa olmaz icini rahat tut iyi seyler düşün endiselenme dedi . Birak sen kahve lekeleri birsey olmaz dedi. Senin bakilmismiydi prolaktin

selamlar herkese bugün itibariyle 5 hafta 3 günlük bir susam tanesinin annesiyim.. heyecanlıyım, mutluyum , bulantılı ve birazcıkta kaygılıyım.. Mart anneleri grubunuza heyecanla dahil olmak istiyorum. tam diyete başlayacakken bu müjdeli haberi aldım. benim gibi fit olmadığı bir zamanında bebek bekleyenler burada mı ?birbirimize destek olalım istiyorum

Merhaba hayırlı olsun bebisin
Tam diyetisyene gitmeye başlamıştım ki 3 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 1 2 hafta daha gittim ama sonra mide bulantisindan hicbir listeye uyamadım 2 kilo kadar verdim anca

yok bana verdi ama ben kullanmak istemediğim için boyle bir soru sormuştum

yani bskıldı mı hiç bilmiyorum. normsl gebe kalınan tüm testler için kan alınmıştı ama içinde prolaktin vsr mıydı bilmiyorum

Sağlıkla doğsun in inşallah

12 Haziran son adet tarihim 2 bebeğim olacak inşallah 30 yaşındayım benide ekleyin listeye

Normal tabi bi bakmışsın önden bile gidiyor minik

İkili test ne kadar oluyor? Bende aslında o diğer testlerden yaptırma taraftarıyım ikili dörtlü ugrasana kdr

Bugun cok bas dönmem var ya. Yatarken iyiyim de ayaktayken sağa sola bakarken hissettiriyo. Dün aksam arkadaslarla sahile gittik gezdik biraz acısı cıktı hemen bugun ühühühü. Tansiyon aletim de yokki ölceyim. İyiyim dedim dün hem ev işi yaptim hem aksam disari ciktim kendime yasaklıyorum artık siz de sahitsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…