Bu güzel mesajlarınızdan sonra daha iyiyim şükürBendede bugün saba kahve parca gibi ama bole daha farkli parçada degil yoğun koyu kahve siyah lekelenme oldu sabah gecede hsff pembemsiydi . Düşün dusun insan cildiriyor . Bak ne kadar guzel açıklamışlar burdaki guzel arkadaslar .. dogru artış iki kst olmak zorunda değil hem eksilmemiski ayni hem lekelenme olan cok insan var uzulme bak bendede oluyor
Hadi gozun aydin canim, cok sevindim.. insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruzSonunda bende bebeğimin kalbini duyduuum
Çok şükür Allahım çok şükür
Minik pıt pıtlar beklerken gümbür gümbür bir kalp atışı duydum sesim çıkmadı, sadece mutluluktan ağlayabildim❤ Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
Bugün 8+3 olduk çok şükürultrasonda 8 hafta ile uyumlu göründü 3 gün geri olması hiç önemli bir durum değilmiş herşeyi iyiymiş iğne ve ilaçlarıma 1 ay daha devam edecekmişim
Minik bir idrar yolu enfeksiyonum varmış tek kullanımlık ilaç verdi.
İçim biraz buruk çünkü tüp bebek doktorumla son randevumdu artık ona gitmeyeceğim kendisi gebelik takibi yapmıyor ve şehir dışında malesef.
Canım Cem hocam.
Herkeslere umut olsun bana olduğu gibi.
Ben, 2 gündür kahve leke vardı dr baktı normal dedi, kesenin etrafında kan yoktu çok şükür. Kahve değildekan gelirse progesteron veririz dedi bu leke normalmişkızlar kahverengi lekelenmesi olduğu halde dru progesteron vermeyen oldu mu hiç aranızda. yani kendi kendine geçer diyen
anladım . inş değerin hemencecik normqle döner. çok ağır bir ilaç ya ağızdan almıyorsan iyibenim progestereon değerim düşük çıktığı için doktorum yine de verdi lekelenmem olmadığı halde. 10. haftaya kadar aksatmadan kullanacaksın sonrasına bakacağız demişti.
ne için verdi? lekelenemlerin için mi?Ben bugun gittim bana crione jel verdi lekelenmeler için
Bu güzel mesajlarınızdan sonra daha iyiyim şüküryarın doktora gideceğim kalp atışını duymak için çağırmıştı. Kalp atışlarını duyunca rahatlayacağım insaAllah..
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Doğru ultrason la bakmak lazimDuyulur Allahın izniyle. İlk muayenem olduğunda 6 haftalık olduğunu öğrendim kalp atışını duyduk. İlk gebeliğimde 5 haftalıkken muayene oldum, herhangi bir doktora gittik aile hekimi panik yaşattı bana,keseyi normal ultrasonda göremedi, sonra aşağıdan muayene ettiğinde gördü , bazen geç döllenme oluyor sanırım sadece kan değerine bakıp kalbi oluşmuştur demekle olmuyor.
Hmm o zmn vermemsi normal bende de camasira degildw peceteye geliyor bazen ya acik ya koyu kahve. Bikere iliski sirasindada baya kahve akinti geldi korkmustuk ama sukur sıkıntı yok suana kadar hep lekelenme oldu ama keseyi de gorduk ins bayramdan sonraki ilk gun kalp atisi gorurum ve sorun olmaz inslalah cok endişeliyim ve stresli nasil gecer bayram hic bilmiyorumBen, 2 gündür kahve leke vardı dr baktı normal dedi, kesenin etrafında kan yoktu çok şükür. Kahve değildekan gelirse progesteron veririz dedi bu leke normalmiş
ya demek ki verilmese de oluyor. ben de kullanmak istemiyorum. ama kahve akıntım da devam ediyor. bari kesilse rahatlıcam ya. geçtiğimiz pazar gelince acile gittim. çok şükür bebek iyiymiş. ama o günden beri geliyor. dr bir aletle rahimden mi geliyor diye baktı. rahimden gelen bir kan yok dedi. acaba oraya o değişik şeyle baktoğı için mi boype devam ediyor.. kesilmesini umuyorum ya. reçete de hamileler kullanamaz diyor progesteron için ama dr lar veriyor bir bildikleri vardır herhalde.Evet benim doktorum vermedi bisey olmaz dedi . Hala devam ediyor sorucam tekrar 4 ağustosta.
kahve lekelenmelerin devam ediyor muBen, 2 gündür kahve leke vardı dr baktı normal dedi, kesenin etrafında kan yoktu çok şükür. Kahve değildekan gelirse progesteron veririz dedi bu leke normalmiş
inşallah kuzum inşallahCok gecmis olsun arkadasim insallah tez zamanda toplanir kendine gelirsin.. su bulantilarda biter ve hamileligin keyfini cikardigimiz gunlere gecerizDua ediyorum sana hepimize
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Tatlişko gözün aydınSonunda bende bebeğimin kalbini duyduuum
Çok şükür Allahım çok şükür
Minik pıt pıtlar beklerken gümbür gümbür bir kalp atışı duydum sesim çıkmadı, sadece mutluluktan ağlayabildim❤ Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
Bugün 8+3 olduk çok şükürultrasonda 8 hafta ile uyumlu göründü 3 gün geri olması hiç önemli bir durum değilmiş herşeyi iyiymiş iğne ve ilaçlarıma 1 ay daha devam edecekmişim
Minik bir idrar yolu enfeksiyonum varmış tek kullanımlık ilaç verdi.
İçim biraz buruk çünkü tüp bebek doktorumla son randevumdu artık ona gitmeyeceğim kendisi gebelik takibi yapmıyor ve şehir dışında malesef.
Canım Cem hocam.
Herkeslere umut olsun bana olduğu gibi.
Ağızdan almıyorum o açıdan iyi. Aşırı uyku hali var hamilelikten mi yan etki mi bilmiyorumanladım . inş değerin hemencecik normqle döner. çok ağır bir ilaç ya ağızdan almıyorsan iyi
Evet kahverengi lekelenmelerim var dedim bu ilacı verdi. Progesteron içeren Vajinal bir jelmisn
ne için verdi? lekelenemlerin için mi?
Sanki mg fazla ama ben folidoce kullanıyorum 5mg hemde benim folik asit değerim yüksek çıkmıştı çünküEvet bende öyle biliyorum bircok arkadaşım gebelikten önce başlamıştı zaten. Günde 400mglik devam edecegim ama bugün epey Dr kafa karisikligi yaşadım tahlillerde eksik olunca. Yine sizlerede sormak istedim teşekkür ederim canim
Gecmis olsun kuzu insallah toparlanırsın biran önceinşallah kuzum inşallah
Teşekkür ederim canım
Bana doktorum beta hcg değerini nerde saat kaçta yaptırdıysan o şekilde tekrar et demisti. Aynı yerde verseydin keşke kanıKizlar beta degerim aynı cıkmis ama idrar testlerim koyulastı bu nasil oluyor acaba saglik ocagında yanlis olculme ihtimali varmı baska ilk degerimi olcen hastanede bi test daha yapsammı? Degerim 51 cikiyor kimyasalda simdiye dusmus olması lazimdı gibime geldi
Teşekkür ederim kuzucum darısı bekleyenlerin başınaTatlişko gözün aydın
Canım bence duyarsın 7+2 olacaksanBende doktora gittigimde 7+2 filan olmus olcsk nasipse ins bisey olmazsa duyarmiyim acaba suan 6+3
Amiiin canım benim rabbim bekleyen herkese nasip etsin❤ Çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim cevabın için. Mesajin harika gercekten umut verici senin adına çok sevindim darısı kalp atışını duymayı bekleyenlerin başına
Amiin balım inşallahhHadi gozun aydin canim, cok sevindim.. insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruz❤
Harika kuzum inşallah bizde günü gününe aynı gideriz gerçi 3 gün gerideymiş bu yüzden çok takılmadım doktor normal böyle durumlar dedi. Doktor benim sorun olarak göreceğim şeylere normal deyince icim rahatlıyor hiç takmıyorum kafayaGeriden gelenler dert etmesin ben 5+1 ken gittigimde dr 4,5 haftalık demişti sonra bir gün önden gitmeye başladık 7+4 te kalp atısı duymaya gittiğimde 7+5 demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?