2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu güzel mesajlarınızdan sonra daha iyiyim şükür yarın doktora gideceğim kalp atışını duymak için çağırmıştı. Kalp atışlarını duyunca rahatlayacağım insaAllah..
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Hadi gozun aydin canim, cok sevindim.. insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruz

kızlar kahverengi lekelenmesi olduğu halde dru progesteron vermeyen oldu mu hiç aranızda. yani kendi kendine geçer diyen
Ben, 2 gündür kahve leke vardı dr baktı normal dedi, kesenin etrafında kan yoktu çok şükür. Kahve değildekan gelirse progesteron veririz dedi bu leke normalmiş

benim progestereon değerim düşük çıktığı için doktorum yine de verdi lekelenmem olmadığı halde. 10. haftaya kadar aksatmadan kullanacaksın sonrasına bakacağız demişti.
anladım . inş değerin hemencecik normqle döner. çok ağır bir ilaç ya ağızdan almıyorsan iyi

Amin cnm insallah . Bende bayrami nasil gecircem bilmem meraktan catliyorum

Doğru ultrason la bakmak lazim

Ben, 2 gündür kahve leke vardı dr baktı normal dedi, kesenin etrafında kan yoktu çok şükür. Kahve değildekan gelirse progesteron veririz dedi bu leke normalmiş
Hmm o zmn vermemsi normal bende de camasira degildw peceteye geliyor bazen ya acik ya koyu kahve. Bikere iliski sirasindada baya kahve akinti geldi korkmustuk ama sukur sıkıntı yok suana kadar hep lekelenme oldu ama keseyi de gorduk ins bayramdan sonraki ilk gun kalp atisi gorurum ve sorun olmaz inslalah cok endişeliyim ve stresli nasil gecer bayram hic bilmiyorum

Evet benim doktorum vermedi bisey olmaz dedi . Hala devam ediyor sorucam tekrar 4 ağustosta.
ya demek ki verilmese de oluyor. ben de kullanmak istemiyorum. ama kahve akıntım da devam ediyor. bari kesilse rahatlıcam ya. geçtiğimiz pazar gelince acile gittim. çok şükür bebek iyiymiş. ama o günden beri geliyor. dr bir aletle rahimden mi geliyor diye baktı. rahimden gelen bir kan yok dedi. acaba oraya o değişik şeyle baktoğı için mi boype devam ediyor.. kesilmesini umuyorum ya. reçete de hamileler kullanamaz diyor progesteron için ama dr lar veriyor bir bildikleri vardır herhalde.

Tatlişko gözün aydın

Sank
Sanki mg fazla ama ben folidoce kullanıyorum 5mg hemde benim folik asit değerim yüksek çıkmıştı çünkü

Bana doktorum beta hcg değerini nerde saat kaçta yaptırdıysan o şekilde tekrar et demisti. Aynı yerde verseydin keşke kanı

Tatlişko gözün aydın
Teşekkür ederim kuzucum darısı bekleyenlerin başına
Bende doktora gittigimde 7+2 filan olmus olcsk nasipse ins bisey olmazsa duyarmiyim acaba suan 6+3
Canım bence duyarsın 7+2 olacaksan Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim cevabın için. Mesajin harika gercekten umut verici senin adına çok sevindim darısı kalp atışını duymayı bekleyenlerin başına
Amiiin canım benim rabbim bekleyen herkese nasip etsin❤ Çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek insan bazen tedirgin oluyor işte sana hak veriyorum bana da sık sık olur bilmediğim konularda

Hadi gozun aydin canim, cok sevindim.. insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruz
Amiin balım inşallahh Rabbim hep güzel haberler paylaşması nasip etsin hepimize inşallah

Geriden gelenler dert etmesin ben 5+1 ken gittigimde dr 4,5 haftalık demişti sonra bir gün önden gitmeye başladık 7+4 te kalp atısı duymaya gittiğimde 7+5 demişti
Harika kuzum inşallah bizde günü gününe aynı gideriz gerçi 3 gün gerideymiş bu yüzden çok takılmadım doktor normal böyle durumlar dedi. Doktor benim sorun olarak göreceğim şeylere normal deyince icim rahatlıyor hiç takmıyorum kafaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…