2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bennnnn 2.ci benimde 1.ci ile uğraşmaktan düşünmeye vakit kalmıyor ki:)

Benim 3 gündür 9 5 10 6 tansiyonum yarin gidicem bakalım ne dicek ben yoruluyorum ama oğlum sabah 8 kalkiyo hareketli bi çocuk dinleyemiyorum ki ondan diye tahmin ediyorum

Benim 3 gündür 9 5 10 6 tansiyonum yarin gidicem bakalım ne dicek ben yoruluyorum ama oğlum sabah 8 kalkiyo hareketli bi çocuk dinleyemiyorum ki ondan diye tahmin ediyorum
Ölcemiyorum ama muhtemelen benimde düşüyo. Bas dönmesi ve halsizlikten anlıyorum hemen. Tansiyon icin bildigim kdryla bisey demiyolar dinlenmek dısında ve işte cok düşerse tuzlu ayran falan..

İlk gebeligimde yaptırdım ikili test sonucun güzel dedi 2lu 4lu yaptırma gereği duymadım en önemlisi detaylı ultrason mutlaka mutlaka yaptırın tavsiyem.pahali demeyin biriktirin borç alin yaptırın.

Ölcemiyorum ama muhtemelen benimde düşüyo. Bas dönmesi ve halsizlikten anlıyorum hemen. Tansiyon icin bildigim kdryla bisey demiyolar dinlenmek dısında ve işte cok düşerse tuzlu ayran falan..

Kendine dikkat et cnm ben yerimden kalkamadım 9 5 olduğu gün. Mahvoldum.

İlk gebeligimde yaptırdım ikili test sonucun güzel dedi 2lu 4lu yaptırma gereği duymadım en önemlisi detaylı ultrason mutlaka mutlaka yaptırın tavsiyem.pahali demeyin biriktirin borç alin yaptırın.
2li ve detaylınun fiyatı ne ki? Ben pimpirikliyim hepsini yaptırmak istiyorum. O ikililer olmadan simdi kandan bakıyorlarmıs ondan yaptırcam galiba

2li ve detaylınun fiyatı ne ki? Ben pimpirikliyim hepsini yaptırmak istiyorum. O ikililer olmadan simdi kandan bakıyorlarmıs ondan yaptırcam galiba

2li zaten kandan bakılıyor bide ense kalınlığında bakıyor aslında önemli olan ense kalınlığı bebisin.fiyat bilmiyorum biz özel.sigortaliyiz ücret odemiyoruz ama 2017 de hamileydim detaylı ultrason medikalparkta 500 dü

Bnm bi arkadasım 10. Haftada nifty testi yaptırdı o zaman ikili üçlü taramalara gerek kalmıyor %99 cıkıyormus sonuclar ve cinsiyeti dahil. Down sendromu tavsak dudak gibi kalıtsal bozukluklara bakılıyor. Ben de tarama testleri yerine onu yaptırıcam cünkü taramalarda yanılma payı yüksek olabiliyor. Kan veriyosun sadece. Biraz tuzlu bi test yalnizca 2-4 bin tl arası hastaneye göre.

Arkadaşlar kanda bakılan ve ikili, üçlü teste gerek kalmayan testin adı fetal dna testi %99 doğru sonuç veriyormuş özelde 2500 civarıymış ama devlet hastanesinde yapılan yerlerde var. İzmir de tepecik eğitim ve araştırma hastanesinde yapılıyormuş

Kac haftalık oldunuz ben 6+3 um, bayramdan sonra gidicem kalp atışı icin dr normal deyince rahatladım sende ferah tut içini❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…