2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Col sevindim cnm benim doktor niye bayramdan sonra dedi acaba ya bende kahve lekelenmeden dolayi ve beklemekten stresten Ölcem benimde bugun 6+4 doktor bayram sonrssi dedi keske oncesi deseymis zaman gecmiyor darisi bana insallah
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Stres yapma sende duyacaksın Allahın izniyle.
Ben kendi doktoruma değil de başka bir doktora gittim kalp atışlarını dumak için. Kendi doktorum bayramdan sonraya çağırmıştı ama ben dayanamadım

Allah korusun yavrunu sana bağışlasın insaAllah..

Bende senin gibi sabirsizim aslinda ama bekliyorum bakalim 4 agustosu . Kahve lekelenmeler beni korkutuyor ins sonu hayrolsun

Allah korusun yavrunu sana bağışlasın insaAllah..
Pıhtı seklinde parcalar ve yogun kanama var demis tabiki inşallah Allahim bagislar ama bana düşük gibi geldi bakalim sonucları yazar insallah güzel seyler yazar olmazsada yine olur saglik olsun .. onemli olan saglik

Bende senin gibi sabirsizim aslinda ama bekliyorum bakalim 4 agustosu . Kahve lekelenmeler beni korkutuyor ins sonu hayrolsun
Kahverengi lekeler için sıkıntı yok dedi dr.
Kırmızı kanlı parça olursa gel demişti.
Hem ben kahverengi lekeden önce kırmızı kan gördüm 2.3 kez. Ama bir şey olmadı çok şükür

Insalah kotu bisi yoktur ya iyi dusunelim

Hayırlısı canim inşallah korkulacak birsey yoktur ve bebeğin seninledir dua edicem

Merhaba canım. Bende bugün 6+5 im.dün bendede kanama oldu ama pıhtılı falan değildi şükür. Hemen doğumhaneye çağırdı doktorum. Baktı bebeğim sağlıklı çok şükür. Kalp atışını da duyduk doktor olabiliyor bazı gebelerde dedi. Kesenin sağ tarafında biryerde oluşmuş. Şimdi çok hafif kahverengi oluyor. Birkaç gün olacak dedi. İğne verdi mi? Bana depot iğne verdi haftada bir. dün yaptırdık. Ve 1ay rapor verdi. Yatacaksın böyle büyüteceksin bebeğini dedi.Yani doktorum rahat konuştu biraz rahatlattı beni.

Kalp atışını duymak inanılmaz bir duygu.Bende kanama falan herşeyi unuttum deli gibi ağladım o an. Çok muhteşem bir his. Allahım herkese nasip etsin inşallah yine de dikkat et canım. İş yapmamaya yatmaya çalış. Bizimkiler fazla nazlı olacak demekki

Ben daha kıyafete yeltenmedim ama acaba bakım çantası vs alsam mı diyorum

internette bebek mağazasında indirim var yeni baktım bende. Bebek çantası aklıma yatıyor kızıma da bebekle birlikte yedek koyacağım için büyük olması lazım.
Cinsiyetlerini öğrenelim hayırlısıyla zıbınlar pijamalar alırız

Aynen şimdiden sabırsızım

Muzmus canım benim inşallah herşey yolundadır. Rabbim yardımcın olsun

Çok üzüldüm canım.

Canım çok üzgünüm. İnşallah düşündüğün gibi değildir ve bebeğin sağlıklıdır. Dualarım seninle inşallah mutlu haberle dönersin doktordan

Benim de bulantım 1 hafta sürdü erkek mi acaba yaaa

Aynen bir nazlılar ki sorma Doğunca ne yapacaklar acaba..
Hep yatıyorum bolca dinleniyorum.kac gündür bir şey yemedim doğru düzgün. Ama sırf bebeğim için zorla da olsa yiyeceğim. Dediğin gibi çok güzel bir duygu ve hatta dünyanın en güzel şeyi Allahim herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…