Teşekkür ederim Allah razı olsun. Stres yapma sende duyacaksın Allahın izniyle.Col sevindim cnm benim doktor niye bayramdan sonra dedi acaba ya bende kahve lekelenmeden dolayi ve beklemekten stresten Ölcem benimde bugun 6+4 doktor bayram sonrssi dedi keske oncesi deseymis zaman gecmiyordarisi bana insallah
Allah korusun yavrunu sana bağışlasın insaAllah..kızşar pazar günü tekrar kahverengi lekelwnmem olmuştu yazmıştım buraya.acile gitmiştim bebeğin kalp atışı vardı. pazartesi ve dün rengi kahberengiyle kırmızı arası oldu 2 gün sürdü. bu gece şiddetli kasık ve karın ağrım vardı. acıya uyandım. sabahta yoğun kan geldi hala da decam wdiyor kan pıhtısı şeklinde de büyük parçalar geliyor. şimdi acile gidiyorum tekrardan. sanırım aranızdan ayrılacağım. inş siz sağlıcakla kavuşırsunuz bebeklerinize
Bende senin gibi sabirsizim aslinda ama bekliyorum bakalim 4 agustosu . Kahve lekelenmeler beni korkutuyor ins sonu hayrolsunTeşekkür ederim Allah razı olsun. Stres yapma sende duyacaksın Allahın izniyle.
Ben kendi doktoruma değil de başka bir doktora gittim kalp atışlarını dumak için. Kendi doktorum bayramdan sonraya çağırmıştıama ben dayanamadım
Pıhtı seklinde parcalar ve yogun kanama var demis tabiki inşallah Allahim bagislar ama bana düşük gibi geldi bakalim sonucları yazar insallah güzel seyler yazar olmazsada yine olur saglik olsun .. onemli olan saglikAllah korusun yavrunu sana bağışlasın insaAllah..
teşekkürlerCok üzüldüm Allah yardimcin olsun canim ..
Kahverengi lekeler için sıkıntı yok dedi dr.Bende senin gibi sabirsizim aslinda ama bekliyorum bakalim 4 agustosu . Kahve lekelenmeler beni korkutuyor ins sonu hayrolsun
Evet doğruPıhtı seklinde parcalar ve yogun kanama var demis tabiki inşallah Allahim bagislar ama bana düşük gibi geldi bakalim sonucları yazar insallah güzel seyler yazar olmazsada yine olur saglik olsun .. onemli olan saglik
Insalah kotu bisi yoktur ya iyi dusunelimkızşar pazar günü tekrar kahverengi lekelwnmem olmuştu yazmıştım buraya.acile gitmiştim bebeğin kalp atışı vardı. pazartesi ve dün rengi kahberengiyle kırmızı arası oldu 2 gün sürdü. bu gece şiddetli kasık ve karın ağrım vardı. acıya uyandım. sabahta yoğun kan geldi hala da decam wdiyor kan pıhtısı şeklinde de büyük parçalar geliyor. şimdi acile gidiyorum tekrardan. sanırım aranızdan ayrılacağım. inş siz sağlıcakla kavuşırsunuz bebeklerinize
Hayırlısı canim inşallah korkulacak birsey yoktur ve bebeğin seninledir dua edicemkızşar pazar günü tekrar kahverengi lekelwnmem olmuştu yazmıştım buraya.acile gitmiştim bebeğin kalp atışı vardı. pazartesi ve dün rengi kahberengiyle kırmızı arası oldu 2 gün sürdü. bu gece şiddetli kasık ve karın ağrım vardı. acıya uyandım. sabahta yoğun kan geldi hala da decam wdiyor kan pıhtısı şeklinde de büyük parçalar geliyor. şimdi acile gidiyorum tekrardan. sanırım aranızdan ayrılacağım. inş siz sağlıcakla kavuşırsunuz bebeklerinize
Merhaba canım. Bende bugün 6+5 im.dün bendede kanama oldu ama pıhtılı falan değildi şükür. Hemen doğumhaneye çağırdı doktorum. Baktı bebeğim sağlıklı çok şükür. Kalp atışını da duydukHanımlar Merhaba ben bugün doktora gittim benim bebiş 1 hafta geç dölenmîş şuan 6+4. Günlük benim kahve rengi akıntım ve arada kanamam oluyor .. bugün doktorumuz bebek iyi kalbini de dinledik gayet iyi dedi her şey bu kadar iyi giderken neden kanama olur sizde var mı böyle sorun yaşayan çok tedirginim ayrıca belim ve başım çok ağrıyor
Kalp atışını duymak inanılmaz bir duygu.Bende kanama falan herşeyi unuttum deli gibi ağladım o an. Çok muhteşem bir his. Allahım herkese nasip etsin inşallahKızlar ben Bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum O kadar mutluyum kiii anlatamam..
5 gün önce ultrasonda 5 haftalık gözüküyordu.
Bugün 6+2son adet tarihimle uyuşuyor.
O kadar kan ve kahverengi akıntıya rağmen meleğim benimle..
Kalp atışlarını duydum ya,kahverengi lekeler de umurumda değil artık.. Ya Rabbi şükür.
Tüm isteyenlere nasip etsin Allahım bu güzel duyguyu
Ben daha kıyafete yeltenmedimama acaba bakım çantası vs alsam mı diyorum
acaba kaçıncı haftada öğreneceğizBende birkac sari,beyaz,kirmizi minnak kiyafetler aldim, aynen çantada gecen gün almamak icin kendimi durdurdum en azindan cinsiyeti gorelim diyorum
Aynen şimdiden sabırsızıminternette bebek mağazasında indirim var yeni baktım bende. Bebek çantası aklıma yatıyor kızıma da bebekle birlikte yedek koyacağım için büyük olması lazım.
Cinsiyetlerini öğrenelim hayırlısıyla zıbınlar pijamalar alırız
kızşar pazar günü tekrar kahverengi lekelwnmem olmuştu yazmıştım buraya.acile gitmiştim bebeğin kalp atışı vardı. pazartesi ve dün rengi kahberengiyle kırmızı arası oldu 2 gün sürdü. bu gece şiddetli kasık ve karın ağrım vardı. acıya uyandım. sabahta yoğun kan geldi hala da decam wdiyor kan pıhtısı şeklinde de büyük parçalar geliyor. şimdi acile gidiyorum tekrardan. sanırım aranızdan ayrılacağım. inş siz sağlıcakla kavuşırsunuz bebeklerinize
Canım çok üzgünüm. İnşallah düşündüğün gibi değildir ve bebeğin sağlıklıdır. Dualarım seninle inşallah mutlu haberle dönersin doktordankızşar pazar günü tekrar kahverengi lekelwnmem olmuştu yazmıştım buraya.acile gitmiştim bebeğin kalp atışı vardı. pazartesi ve dün rengi kahberengiyle kırmızı arası oldu 2 gün sürdü. bu gece şiddetli kasık ve karın ağrım vardı. acıya uyandım. sabahta yoğun kan geldi hala da decam wdiyor kan pıhtısı şeklinde de büyük parçalar geliyor. şimdi acile gidiyorum tekrardan. sanırım aranızdan ayrılacağım. inş siz sağlıcakla kavuşırsunuz bebeklerinize
Benim de bulantım 1 hafta sürdü erkek mi acaba yaaaBenim yine midem 1 2 hafta aralarda bulandı geçti.oglumlla ayni belirtilerim hep buda erkek hissediyorum.yuce mevlam en hayırlısını bilendir hayırlı evlat versin inşallah cinsiyete hiçbir zaman takılmadım ....
Sabah kan verdim öğleden sonra gidicem bakalım.
Bu arada troit hastası gecelere iyotlu folk asit vermek gerekiyor ayrıca troit hapi içtikten sonra 4 saat başka ila yasak.her doktor söylemiyor.bilginize arkadaşlar...
Aynen bir nazlılar ki sormaKalp atışını duymak inanılmaz bir duygu.Bende kanama falan herşeyi unuttum deli gibi ağladım o an. Çok muhteşem bir his. Allahım herkese nasip etsin inşallahyine de dikkat et canım. İş yapmamaya yatmaya çalış. Bizimkiler fazla nazlı olacak demekki
Yok ben cinsiyeti bekliyorum tutuyorum kendimi vallaa 16 haftadan sonra almayı düşünüyorumKızlar. Daha şimdiden bişeyler almaya başlayanınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?