2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy benimde aynı. Dün 6+4 'te 126 çıktı kalp atışımız bende merak ediyorum çok. İlk bebeğim.sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil diyoruz ama yine de meraklanıyoruz
Bir kaybım var öncesinden korkularım çok şimdi sağlıklı olması önceliğim. Ama dediğiniz gibi cinsiyette merak konusu hayırlı ve sağlıkla gelsinler

Kızlar herkese merhaba. 2 yıldır bebek düşünüyorduk ve olmadı hsg çekildi perde var denildi ameliyat oldum akabinde hiçbir işlem yapmadık bir problem gözükmüyordu dediler sonra o doktoru bıraktık başka bir doktorla ilk aşılamamızı Aralık ayında denedik tutmadı araya pandemi girdi ve bir daha gidemedik bu ay gidelim derken gecikmem oldu ve sonuç pozitif. Kan verdim p.tesi günü 1600 değeri gördüm ve dün doktora gittik ultrasonda minnacık gördük doktor yarın için tekrar çağırdı yine bir bakalım diye Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamaya nasip etsin. Bu haberi almak için 2 yıldır stres içinde geçiriyordum Allah’a şükür kendiliğinden geldi bebeğimiz. Herkes dersi herşeyin bir vakti saati var diye ve 3 aydır gitmeye niyetlenip her defasında problem çıkıyordu ve bu Ay kesin gideceğiz derken allahım bize de nasip etti. Çok mutluyum

Bende 2 yıl sonunda tüp bebeğe gideceğim ay öğrendim

Kızlar. Daha şimdiden bişeyler almaya başlayanınız var mı
Ben başladım ikiz olduğu için iki tana zıbın aldım beyaz kalp atışlarını duyduğumuzda hatıra olsun dedik okdr ama kardeşim zıbın tişört tayt biberon emzik falan almıştı öğrendiğinde tabi o öğrendiğinde bı tane almış tek sandığı için aliyom ya nolcak olmazsa olmaz

Ben daha kıyafete yeltenmedim ama acaba bakım çantası vs alsam mı diyorum

doktordan geliyorum kan değerim yerlerde b 12 yerlerde vitamin verdi ilaç kaç gündür tansiyonum yerlerdeydi iyi ayakta duruyorsun dedi.

Hanımlar Merhaba ben bugün doktora gittim benim bebiş 1 hafta geç dölenmîş şuan 6+4. Günlük benim kahve rengi akıntım ve arada kanamam oluyor .. bugün doktorumuz bebek iyi kalbini de dinledik gayet iyi dedi her şey bu kadar iyi giderken neden kanama olur sizde var mı böyle sorun yaşayan çok tedirginim ayrıca belim ve başım çok ağrıyor

Ben daha kıyafete yeltenmedim ama acaba bakım çantası vs alsam mı diyorum
Bende birkac sari,beyaz,kirmizi minnak kiyafetler aldim, aynen çantada gecen gün almamak icin kendimi durdurdum en azindan cinsiyeti gorelim diyorum
doktordan geliyorum kan değerim yerlerde b 12 yerlerde vitamin verdi ilaç kaç gündür tansiyonum yerlerdeydi iyi ayakta duruyorsun dedi.
Vitaminin adi ne canim? Banada folik asiti kesti demistimya kızlar 8+6 olunca vitamin regenesis max verdi kizlar biraz arastirdim içinde folik asit,omega3,B vitaminleri vs bircok sey varmış. Siz ne kullaniyorsunuz

Arkadaşlar benim sat 26 hazirandı. Pazartesi kan verdim daha bugün sonucu aldım 114 çıktı tekrar kan istemediler hastaneye randevu al dediler. yarına aldım erken mi sizce? sata göre 5.haftadayım.Ama bu rakam çok artmış mıdır 2 günde bilmiyorum. yarın gidince kese görebilir miyim?

Kızlar ben Bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum O kadar mutluyum kiii anlatamam..
5 gün önce ultrasonda 5 haftalık gözüküyordu.
Bugün 6+2 son adet tarihimle uyuşuyor.
O kadar kan ve kahverengi akıntıya rağmen meleğim benimle..
Kalp atışlarını duydum ya,kahverengi lekeler de umurumda değil artık.. Ya Rabbi şükür.
Tüm isteyenlere nasip etsin Allahım bu güzel duyguyu

Canim haftaya görürsün büyük ihtimalle
Çok sukur kuzum gozun aydin

Col sevindim cnm benim doktor niye bayramdan sonra dedi acaba ya bende kahve lekelenmeden dolayi ve beklemekten stresten Ölcem benimde bugun 6+4 doktor bayram sonrssi dedi keske oncesi deseymis zaman gecmiyor darisi bana insallah

Col sevindim cnm benim doktor niye bayramdan sonra dedi acaba ya bende kahve lekelenmeden dolayi ve beklemekten stresten Ölcem benimde bugun 6+4 doktor bayram sonrssi dedi keske oncesi deseymis zaman gecmiyor darisi bana insallah

Doktor ne dedi lekelenmelere bendede var ben daha kalp atisini duymadım bayram sonrssi cagirdi cok endiseliyim

Kizlar herkes duydu herhalde kalp atisi . Benim gibi henüz duymayan kaldimi bayram.sonrasi randevum .. 6+4 suan .
Kalp atisi sonrssi doktor ne zaman cagiriyor tekrar

kızşar pazar günü tekrar kahverengi lekelwnmem olmuştu yazmıştım buraya.acile gitmiştim bebeğin kalp atışı vardı. pazartesi ve dün rengi kahberengiyle kırmızı arası oldu 2 gün sürdü. bu gece şiddetli kasık ve karın ağrım vardı. acıya uyandım. sabahta yoğun kan geldi hala da decam wdiyor kan pıhtısı şeklinde de büyük parçalar geliyor. şimdi acile gidiyorum tekrardan. sanırım aranızdan ayrılacağım. inş siz sağlıcakla kavuşırsunuz bebeklerinize

Cok üzüldüm Allah yardimcin olsun canim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…