2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim yine midem 1 2 hafta aralarda bulandı geçti.oglumlla ayni belirtilerim hep buda erkek hissediyorum.yuce mevlam en hayırlısını bilendir hayırlı evlat versin inşallah cinsiyete hiçbir zaman takılmadım ....

Sabah kan verdim öğleden sonra gidicem bakalım.

Bu arada troit hastası gecelere iyotlu folk asit vermek gerekiyor ayrıca troit hapi içtikten sonra 4 saat başka ila yasak.her doktor söylemiyor.bilginize arkadaşlar...

Ee kizlar gunleriniz nasil geciyorr?? Alistiniz mi biraz daha gebelige? Birbirimizin deneyimleri onemli bize yol gosteriyor.
Bende suan lekelenme haric belirti yok kan sulandirici igneler heryrrimi morarip sisiriyor pihtilasma ridkim var diye kullaniyorum . Iliski olarak azalttik korka korka oluyor oluncada o konuda birsz sıkıntı onun harici herşey normal sayılır erken uykum.gekiyor daha erken yoruluyorum birde

Kızlar doktor tekrar ultrason la baktı. Böyle küçüçük bişey ama iyice inceleyince bacakları Falan belli oluyor çöp çöp yaaaaaaaa

yaaa minişler çok tatlı:)) görünce biraz bulantını unutuyor musun

Benim ilk gebeliğimde de vardı tiroid, folic asitin iyotlusunu hiç duymadım ya normal ilacımı içiyorum folic asit de ayrı

Kızlar doktor tekrar ultrason la baktı. Böyle küçüçük bişey ama iyice inceleyince bacakları Falan belli oluyor çöp çöp yaaaaaaaa
Maşallah cnm. Bende cumartesi ve dün gördüm bebeğimi. Elleri ayakları hatta boynu bile belli oluyordu. Ellerini sallıyordu. Bebeğe benzemeye başladı artık. Cok başka bir duyguymus. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
Şaka maka büyüyorlar çok şükür bu günlere inşallah vakti gelince sağlıkla kucaklarimiza almak nasip olur.

O bacaklarla daha sana tekme atacak annesi bekle :)
ayyy inşallah o günleride hayırla görürüz yaa
yaaa minişler çok tatlı:)) görünce biraz bulantını unutuyor musun
ayyy üzgünüm ama unutmuyorum bulantıyı bin şükür bugün iyiyim bşeyler yiyorum. Zoferi falanda içtim. İnşallah böyle devam ederim. Halsizlik var biraz ama ona da takılmıyorum artık
İnşallah kuzum. Ben hareket ettiğini anlayamadım doktor bişeyler gösterdi ama bilemedim sonra inceleyince anlayabildm

Kızlar. Daha şimdiden bişeyler almaya başlayanınız var mı

Ayyy ne guzel haberlerr insallah saglikla ilerler gebelik sureclerimiz

Ayyy benimde aynı. Dün 6+4 'te 126 çıktı kalp atışımız bende merak ediyorum çok. İlk bebeğim.sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil diyoruz ama yine de meraklanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…