2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba ben de mart annesi olacağım inşaAllah. Beni de ekler misiniz?

Benide ekleyebilir misin uğraşma diye hepsini yazayım ben yaş 33 -izmir -ilk çocuk -tahmini d.t 20.03.2021

Kızlar ya düşündükçe beni korku sariyo sizde oylemisiniz doğumu düşünüyorum emzirebilcekmiyim iyi bı anne olabilcekmiyiz doğduğunda çok küçük oluyolar tutabilcekmiyim ya dusurursem falan diye çok fazla korkular sariyo beni

Beni suan sadece ya duserse y bisey olursa olayi geriyo oralardan önce ama endişelerin norml.
Bi dogsun insan herşeyi beceriyor beceriri yapariz biz üzülme canim

14. haftada söylemişti benim doktorum ilk çocuğumda:) ama birden söylemişti tam inanamamıştım 16. haftada başka bir doktora gittim teyit etmek için o da erkek deyince başlamıştım alışverişe
ay önce erkek olup sonra kız falan demesinlerde
Merhaba ben de mart annesi olacağım inşaAllah. Beni de ekler misiniz?
tatlım bilgilerini söyler misin
Banada dr 16.hafta dedi ya ohooo iki ay var nerdeyse nasil gececek zaman bilmiyorum bide biz cinsiyet partiside yapmayi düşünüyoruz tabi aile arasinda
ay evet yaaa 16 da da çokki
Benide ekleyebilir misin uğraşma diye hepsini yazayım ben yaş 33 -izmir -ilk çocuk -tahmini d.t 20.03.2021
Ekliyorum tatlım

Ben ortadoğu hastanesine gidiyorum henüz doktor konusunda emin değilim ama sen nereye gidiyorsun

Gittik canım doktor bi sıkıntı yok dedi kalp atışlarını dinletti bi de iğne yaptılar
Şükür olmasın inşallah canım Rabbim sağ sağlim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah

Kizlar herkes duydu herhalde kalp atisi . Benim gibi henüz duymayan kaldimi bayram.sonrasi randevum .. 6+4 suan .
Kalp atisi sonrssi doktor ne zaman cagiriyor tekrar
Ben de duymadım henüz. Doktorum bayram sonrası dedi. Bir yandan da hemen duymak istiyorum bebişimin minik pıt pıtlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…