2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende birkaç gündür çubuk kraker ve ayranla besleniyorum resmen,v mide bulantımdan. Bütün peynirler falan herşey kokuyor şuan. İnşallah çabuk geçer, bebeklerimiz sağlıklı beslenir

doktordan geliyorum kan değerim yerlerde b 12 yerlerde vitamin verdi ilaç kaç gündür tansiyonum yerlerdeydi iyi ayakta duruyorsun dedi.
Benim de demir ve ferritin yerlerdeydi 05 ti hatta kan ilaci iciyorum insallah yükseliyodur onlar yapıyo zaten düsük tansiyonu yorgunlugu canım ben de öyleyim bugün daha iyiyim dünden şükür

Hayır iğne vermedi ama progestan diye bir ilaç verdi düşük önleyici aynı şekilde iş yapmayacaksın oturup kalkmana dikkat et ve sürekli oturunca sırtını yasla dedi ... Bir de ben iki dış gebelik geçirdim o şükür tedevi sonrası hamile kaldım ve çok korkuyorum

Bende birkaç gündür çubuk kraker ve ayranla besleniyorum resmen,v mide bulantımdan. Bütün peynirler falan herşey kokuyor şuan. İnşallah çabuk geçer, bebeklerimiz sağlıklı beslenir
amin. Allah yardımcımız olsun.
Ben eşimden bile rahatsız olmaya başladım

Korkma stres yapma sakın. Doktorum ,bebeğin aldığın nefesten bile etkilenir stres yaparsan onu da strese sokarsın dedi.Ben tüp bebekle hamile kaldım. Çok fazla ilaç kullanıyorum zaten. Vajinal fitil göbekten hergün iğne,haplar vs.. Ama bebeklerimiz için sabredicez. İnanıyorumki kucağımıza aldığımız an bütün bu sıkıntıları anında unutacağız. 2dış gebelik için üzüldüm canım ama bu sefer kötü birşey olmayacak tüm kalbinle inan

amin. Allah yardımcımız olsun.
Ben eşimden bile rahatsız olmaya başladım
Aminnn. bende eşimin en sevdiğim parfümünden nefret ediyorum ilk hamile kaldığım an o koku çok kötü gelmişti Yazık hala kullanamıyor benim için

Aminnn. bende eşimin en sevdiğim parfümünden nefret ediyorum ilk hamile kaldığım an o koku çok kötü gelmişti Yazık hala kullanamıyor benim için
Ahhh kıyamam bebiş daha gelmeden yaramazlığa başlamış .

Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Vajinal fitil ve kan sulandırıcı bence kullanıyorum çok sanır gerektiren bir şey

Arkadaşlar benden 2 hafta kadar once sadece gunluk pedi azcık kirletecek kadar açık kahverengi leke gelmişti. Doktorum rahimde ufak bi kanama alanı var diyip sabah aksam kullanmak uzere 200 mg progestan yazdı. Bir daha hic lekelenme olmadi. Uzun seyahate çıkacağım için bir hafta sonra başka bir doktora daha gittim. Aktif kanama alanı olmamasina ragmen progestanı gunde 3'e çıkardı ayrıca iğne yazdı. Velhasılı bu kanama kahverengi olsa bile bence ciddiye almak gerekir. Biz tedbirimizi alalım gerisi Allah'tan. Nasibimizde varsa sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah.

Benim de bugün kahve akıntım oldu korkuyla gittim ama kalp atışlarını duyduk doktor olur öyle şeyler dedi ama hala tedirginim sancım oluyor

Benim de bugün kahve akıntım oldu korkuyla gittim ama kalp atışlarını duyduk doktor olur öyle şeyler dedi ama hala tedirginim sancım oluyor
Sancın varsa başka doktora git canım sancı önemli düşük belirtisi ayrıyetten akıntın çok mu?

Benim de adet sancısına benzer sancılarım oluyor bazen. Sıkıntı yapma

Ankara daki anne adayları hangi doktora gidiyorsunuz? Buarada kahverengi leke ilk 3 ayda normal dedi doktor, eğer rahimde sıkıntı yoksa, sebebide regl zamanınızda yumurtlamaya devam edildiği için o lekelenmeler o yüzdenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…