Aynen bir nazlılar ki sorma Doğunca ne yapacaklar acaba..
Hep yatıyorum bolca dinleniyorum.kac gündür bir şey yemedim doğru düzgün. Ama sırf bebeğim için zorla da olsa yiyeceğim. Dediğin gibi çok güzel bir duygu ve hatta dünyanın en güzel şeyi Allahim herkese nasip etsin
Benim de demir ve ferritin yerlerdeydi 05 ti hatta kan ilaci iciyorum insallah yükseliyodur onlar yapıyo zaten düsük tansiyonu yorgunlugu canım ben de öyleyim bugün daha iyiyim dünden şükür
Merhaba canım. Bende bugün 6+5 im.dün bendede kanama oldu ama pıhtılı falan değildi şükür. Hemen doğumhaneye çağırdı doktorum. Baktı bebeğim sağlıklı çok şükür. Kalp atışını da duyduk doktor olabiliyor bazı gebelerde dedi. Kesenin sağ tarafında biryerde oluşmuş. Şimdi çok hafif kahverengi oluyor. Birkaç gün olacak dedi. İğne verdi mi? Bana depot iğne verdi haftada bir. dün yaptırdık. Ve 1ay rapor verdi. Yatacaksın böyle büyüteceksin bebeğini dedi.Yani doktorum rahat konuştu biraz rahatlattı beni.
Hayır iğne vermedi ama progestan diye bir ilaç verdi düşük önleyici aynı şekilde iş yapmayacaksın oturup kalkmana dikkat et ve sürekli oturunca sırtını yasla dedi ... Bir de ben iki dış gebelik geçirdim o şükür tedevi sonrası hamile kaldım ve çok korkuyorum
Hayır iğne vermedi ama progestan diye bir ilaç verdi düşük önleyici aynı şekilde iş yapmayacaksın oturup kalkmana dikkat et ve sürekli oturunca sırtını yasla dedi ... Bir de ben iki dış gebelik geçirdim o şükür tedevi sonrası hamile kaldım ve çok korkuyorum
Korkma stres yapma sakın. Doktorum ,bebeğin aldığın nefesten bile etkilenir stres yaparsan onu da strese sokarsın dedi.Ben tüp bebekle hamile kaldım. Çok fazla ilaç kullanıyorum zaten. Vajinal fitil göbekten hergün iğne,haplar vs.. Ama bebeklerimiz için sabredicez. İnanıyorumki kucağımıza aldığımız an bütün bu sıkıntıları anında unutacağız. 2dış gebelik için üzüldüm canım ama bu sefer kötü birşey olmayacak tüm kalbinle inan
Korkma stres yapma sakın. Doktorum ,bebeğin aldığın nefesten bile etkilenir stres yaparsan onu da strese sokarsın dedi.Ben tüp bebekle hamile kaldım. Çok fazla ilaç kullanıyorum zaten. Vajinal fitil göbekten hergün iğne,haplar vs.. Ama bebeklerimiz için sabredicez. İnanıyorumki kucağımıza aldığımız an bütün bu sıkıntıları anında unutacağız. 2dış gebelik için üzüldüm canım ama bu sefer kötü birşey olmayacak tüm kalbinle inan
Arkadaşlar benden 2 hafta kadar once sadece gunluk pedi azcık kirletecek kadar açık kahverengi leke gelmişti. Doktorum rahimde ufak bi kanama alanı var diyip sabah aksam kullanmak uzere 200 mg progestan yazdı. Bir daha hic lekelenme olmadi. Uzun seyahate çıkacağım için bir hafta sonra başka bir doktora daha gittim. Aktif kanama alanı olmamasina ragmen progestanı gunde 3'e çıkardı ayrıca iğne yazdı. Velhasılı bu kanama kahverengi olsa bile bence ciddiye almak gerekir. Biz tedbirimizi alalım gerisi Allah'tan. Nasibimizde varsa sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah.
14. haftada söylemişti benim doktorum ilk çocuğumda:) ama birden söylemişti tam inanamamıştım 16. haftada başka bir doktora gittim teyit etmek için o da erkek deyince başlamıştım alışverişe
Kızlar ben Bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum O kadar mutluyum kiii anlatamam..
5 gün önce ultrasonda 5 haftalık gözüküyordu.
Bugün 6+2 son adet tarihimle uyuşuyor.
O kadar kan ve kahverengi akıntıya rağmen meleğim benimle..
Kalp atışlarını duydum ya,kahverengi lekeler de umurumda değil artık.. Ya Rabbi şükür.
Tüm isteyenlere nasip etsin Allahım bu güzel duyguyu
Ankara daki anne adayları hangi doktora gidiyorsunuz? Buarada kahverengi leke ilk 3 ayda normal dedi doktor, eğer rahimde sıkıntı yoksa, sebebide regl zamanınızda yumurtlamaya devam edildiği için o lekelenmeler o yüzdenmiş.