Insallah kürtaja gerek kalmadan temizlenir .. ve tez vakitte sagliklo hayirli evlatlar nasip olur inallah canım.. Allah yardimcin olsun .. araştırdım her 7 gebelikten 1 i dusukle sonuclnirmis cogu Kadinin basina gelen birşey vucut sağlıklı olmayan embriyoyu vucuttan atiyor.. ne kadar olunca sevinsekde hayatta sagligi olmadan yasayacaksa eziyetler icinde yasayacaksa simdiden düşsün derdim ve eminimki herkes oyle der . Saglikliysa olsun ssgliksizsa olmasin .. oyle birseyki vücudumuz keşke daha ilk haftalarda bunu gerçekleştirse ki benim ilk ay 4.5 haftada dustu eminim beta hcg 17 cikip 4 e dustu kimyasalmis sanirim . Vucurumuz cok buyuk nimet bize .. ayrica dusuk oldu diye bdaahakilerde oran artmayıp azalirmis . Her saglikli bireyde olabilen seylermis bunlar . O yuzden lütfen bu sureci cok kafana takmadan ilerlemeye calis ve sonrasi icin hep olumlu düşün icini ferah tut .. elbet sizde tez vakitte ssglikli hayirli evlt sahibi olacaksiniz ve hicbirimizin garantisi yok insallah bizlerde saglikla devam ederiz .. edemezsekde sana dedigim seyleri uygulamak zorundayiz hepimiz .. Allahahın takdiri .. biraz uzun oldu kusura bakma .. Allah a emanet ol canim