2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlat herkese iyi akşamlar. bebek düşmüş. zaten çok yoğun bir kanamaya dönmüştü ve pıhtı şeklinde döküşneler oluyordu. pek bir umudum kalmamıştı.ben aranızdan ayrılıyorum. Rabbim sağ salim hayırlısıyla sizin bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

ortadoğuda gülnür hoca vardı iyi bir dr. bir de azeri bir dr o kadın da harika çok beğenmiştim.
Sen nasıl oldun, hastaneden döndün mü
İkisini de tanımıyorum Zeynep hanıma ilk muayenemi oldum. Pek emin değilim biraz sert hasan bey varmış bi daha kine ona gidicem

Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim tez vakitte gönlüne göre verir inşallah

Allah yardımcın olsun. İnşallah en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin rabbim. Umarım kendiliginden düşer. Düşmezse de hiç endişelenme uyuyup uyandığında hersey bitmiş oluyor fiziksel hic bir acı hissetmiyorsun sonrasinda

Ne diyim bilemedim ama cok uzuldum canim, Allah yardimcin olsun, Allah gonlune gore versin tez zamanda

Demekki saglikli degilmis cnm . Rabbim saglikli evlat sahip olmayi nasip etsin tez vakitte canim ne olur üzülme kendini yipratma ..

Bu süreci kolay atlatırsın inşallah

evet canım bebek düşmüş cumaya kadar bekleyeceğim tamamı dökülürse kürtaja gerek kalamayacak inş
Insallah kürtaja gerek kalmadan temizlenir .. ve tez vakitte sagliklo hayirli evlatlar nasip olur inallah canım.. Allah yardimcin olsun .. araştırdım her 7 gebelikten 1 i dusukle sonuclnirmis cogu Kadinin basina gelen birşey vucut sağlıklı olmayan embriyoyu vucuttan atiyor.. ne kadar olunca sevinsekde hayatta sagligi olmadan yasayacaksa eziyetler icinde yasayacaksa simdiden düşsün derdim ve eminimki herkes oyle der . Saglikliysa olsun ssgliksizsa olmasin .. oyle birseyki vücudumuz keşke daha ilk haftalarda bunu gerçekleştirse ki benim ilk ay 4.5 haftada dustu eminim beta hcg 17 cikip 4 e dustu kimyasalmis sanirim . Vucurumuz cok buyuk nimet bize .. ayrica dusuk oldu diye bdaahakilerde oran artmayıp azalirmis . Her saglikli bireyde olabilen seylermis bunlar . O yuzden lütfen bu sureci cok kafana takmadan ilerlemeye calis ve sonrasi icin hep olumlu düşün icini ferah tut .. elbet sizde tez vakitte ssglikli hayirli evlt sahibi olacaksiniz ve hicbirimizin garantisi yok insallah bizlerde saglikla devam ederiz .. edemezsekde sana dedigim seyleri uygulamak zorundayiz hepimiz .. Allahahın takdiri .. biraz uzun oldu kusura bakma .. Allah a emanet ol canim

Demek sağlıklı değilmiş canım var her şeyde bir hayır inşallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip eder sana

çok güzel yazmışsın çok çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıklı bir çekilde evlatlarınızı size kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…