2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok iyi büyük ihtimal kurbandan sonra kalp atışını duyarsın canım
Zaten 4 ağustosta tekrar gelirsin dedi doktor.
İlk gittiğimde hemen ultrasona baktı görünmedi daha 1 hafta geçmişti günüm. Kan tahlili ile tamamiyle kesinleşti. Folik asite başladım bakalım

Kızlar doktor tekrar ultrason la baktı. Böyle küçüçük bişey ama iyice inceleyince bacakları Falan belli oluyor çöp çöp yaaaaaaaa
Oyy maşallah miniğee uff çok heyecanlı ya bende görmek istiyorumm. Kontrole gittiğimde 10+4 olacak nasipse, acaba nasıl görünür ❤ Annesi yesin onu

Maşallah maşallah yaa ne kadar çabuk gelişiyorlar değil mi, insan inanamıyor. Rabbimin büyük mucizesi gerçekten ❤ Bin şükür canımıza can katan Allahıma isteyen herkese nasip etsin

Kızlar. Daha şimdiden bişeyler almaya başlayanınız var mı
Her kontrole gidişimizde çıkışta bebek mağazası gezdik gidip birşeyler almak istiyorum dedim içimden. Fakat elim gitmiyor korkuyorum herşey o kadar güzel ki ama korkuyorum işte almaya. O yüzden en azından 3 aylık dönem bitince almayı düşünüyorum dayanabilirsem

Sen anlatınca gözümün önüne kalbini duyduğum an geldi Gerçekten harika bir an. Hayatımdaki en güzel an.❤ Gözün aydın annesi, sağlıkla ilerlesin hep

Oleey aramıza gelmişsin ❤ Hayırlı olsun çok sevindimm Umarım sağlıkla devam eder Rabbim yavruna kavuştursun

Zaten 4 ağustosta tekrar gelirsin dedi doktor.
İlk gittiğimde hemen ultrasona baktı görünmedi daha 1 hafta geçmişti günüm. Kan tahlili ile tamamiyle kesinleşti. Folik asite başladım bakalım
Hadi hayırlısı ben çok erken öğrendim adetime 5 gün vardı değerim 44 çıkmıştı

Kızlar merhaba bişey soracaktım ama hvg takibi yapıyorum ilk gebelik olduğu ve erken farkettiğim için, 20 temmuzda 20 hcg ile öğrendim en son 25 temmuzda 376 ydı hcg değerim bugün nefes darlığım oluyor biraz acile gittim artık çarpıntı hasizlik ve nefes darlığı olunca orda 3400 geldi değerim. Bu kadar sürede böyle katlanan var mı bi anlamı olabilir mi bir arkadaşım ikiz mi acaba dedi Bence ikiz değil ama 2 gün önce kese de belli belirsizdi ama şimdi hcg görünce içim bşraz rahatladı sadece artışı çok geldi ilk önce çok sevindim amasonra normal mi diye düşünmeye başladım

Vitaminin adi ne canim? Banada folik asiti kesti demistimya kızlar 8+6 olunca vitamin regenesis max verdi kizlar biraz arastirdim içinde folik asit,omega3,B vitaminleri vs bircok sey varmış. Siz ne kullaniyorsunuz
Ben vitamin olarak Mega food baby & me kullanıyorum içeriği gayet iyi bir vitamin.
İçinde bize lazım olan herşeycikler var

Üzüldüm canım Hakkında hayırlısı olsun. Allahım en kısa zamanda yeniden nasip etsin inşallah

Değerli 2021 mart anneleri. Çoğunuz muhtemelen 5-8 haftalık arası gebesiniz. Uyku şekliniz nasıl acaba. Benim gibi yüzüstü uyumayı sevenler burda mı? Bu nezamana kadar sorun olmaz acaba ?
benim tek yatış pozisyonum olur ve şuan uyku kalitem çok etkilendi hamileliğim daha erken olmasına rağmen bişey olur korkusuyla yastıklarla destekleyerek kendimi yan yatıyorum öğrendiğimden beri

İnşallah bu süreci sorunsuz bir şekilde atlatırsın en kolay yoldan. rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Sen anlatınca gözümün önüne kalbini duyduğum an geldi Gerçekten harika bir an. Hayatımdaki en güzel an.❤ Gözün aydın annesi, sağlıkla ilerlesin hep

Amin çok teşekkür ederim
Öyle valla en güzel duygular bunlar

Amin cabım çok şükür hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Kızlar dün şileye gittik denize benim Kızlar çok istiyordu iyiydim genel olarak hep yattım zaten şezlongta öğlen yemek yedik yemeğin ortasında bir bulantı en yakında Deniz vardı zor yetiştim denize. Sonra rahatladım baya iyiydim eve gelince banyodan sonra 2. Bulantı ve öğütme çıkarttım ama zaten boştu midem bişey Çıkmadı. Bu haftadan sonra mide bulantısı başlar mı ya çok mutluydum çıkartmıyorum diye. Bi sebepte yok yani kokudan falan olmuyor durup dururken bir anda öğürmeye başlıyorum.

Ben vitamin olarak Mega food baby & me kullanıyorum içeriği gayet iyi bir vitamin.İçinde bize lazım olan herşeycikler var
hmm, bende dün regenesis max ı aldım onununda içinde birçok şey varmış
benim tek yatış pozisyonum olur ve şuan uyku kalitem çok etkilendi hamileliğim daha erken olmasına rağmen bişey olur korkusuyla yastıklarla destekleyerek kendimi yan yatıyorum öğrendiğimden beri
İlk başlarda sorun olmuyormus ama benim göğüslerim çok hassas olduğu için artik yüzüstü yatamiyorm yanlara veya sirt üstü yatiyorum canim

Benimde cok hassas canım artık yatsam da yatamiyorum zaten Allah sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin insallah❤

Ben de dün aynı durumdaydım. Bişey yokken bi anda bulantı geldi öğürme isteği oldu. Ama bişey çıkmadı. 1 2 defa olup geçti. Bugun de bisey yok

Yalnız dün gece karın ağrısıyla uyandim 1 2 dakika icinde kendiliginden gecti. Tedirgin oldum açıkçası kötü bisey mi oldu acaba diye

Benimde bu hafta itibariyle bulantılarım başladı kokulara hassasiyetim arttı bide yatamiyorum ikizya sağa yatsam sağdaki sola yatsam soldaki ezilcekmis gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…