- 1 Haziran 2010
- 5.026
- 2.168
- 698
- 36
Zaten 4 ağustosta tekrar gelirsin dedi doktor.Çok iyi büyük ihtimal kurbandan sonra kalp atışını duyarsın canım
Oyy maşallah miniğeeKızlar doktor tekrar ultrason la baktı. Böyle küçüçük bişey ama iyice inceleyince bacakları Falan belli oluyor çöp çöp yaaaaaaaa
Maşallah maşallah yaa ne kadar çabuk gelişiyorlar değil mi, insan inanamıyor. Rabbimin büyük mucizesi gerçektenMaşallah cnm. Bende cumartesi ve dün gördüm bebeğimi. Elleri ayakları hatta boynu bile belli oluyordu. Ellerini sallıyordu. Bebeğe benzemeye başladı artık. Cok başka bir duyguymus. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
Şaka maka büyüyorlar çok şükür bu günlere inşallah vakti gelince sağlıkla kucaklarimiza almak nasip olur.
Her kontrole gidişimizde çıkışta bebek mağazası gezdik gidip birşeyler almak istiyorum dedim içimden. Fakat elim gitmiyor korkuyorum herşey o kadar güzel ki ama korkuyorum işte almaya. O yüzden en azından 3 aylık dönem bitince almayı düşünüyorum dayanabilirsemKızlar. Daha şimdiden bişeyler almaya başlayanınız var mı
Sen anlatınca gözümün önüne kalbini duyduğum an geldiKızlar ben Bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum O kadar mutluyum kiii anlatamam..
5 gün önce ultrasonda 5 haftalık gözüküyordu.
Bugün 6+2son adet tarihimle uyuşuyor.
O kadar kan ve kahverengi akıntıya rağmen meleğim benimle..
Kalp atışlarını duydum ya,kahverengi lekeler de umurumda değil artık.. Ya Rabbi şükür.
Tüm isteyenlere nasip etsin Allahım bu güzel duyguyu
Oleey aramıza gelmişsinKızkar tüp bebek tedavisinde şükür pozitifi aldım 11 agustosta kese için gidecez inşallah aranıza katılırım. Şuan değerler vs iyi inşallah sağlıkla devam eder. Tahmini doğum tarihi 2 Nisan ama sezeryan olacağı için mart 20 gibi olur dlye düşünüyorum hayırlısı bakalım
Hadi hayırlısı ben çok erken öğrendim adetime 5 gün vardı değerim 44 çıkmıştıZaten 4 ağustosta tekrar gelirsin dedi doktor.
İlk gittiğimde hemen ultrasona baktı görünmedi daha 1 hafta geçmişti günüm. Kan tahlili ile tamamiyle kesinleşti. Folik asite başladım bakalım
Maşallah ALLAH Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHadi hayırlısı ben çok erken öğrendim adetime 5 gün vardı değerim 44 çıkmıştı
Teşekkürler,Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz sag ssglim kucaginiza almak nasip olsun insallsh
Ben vitamin olarak Mega food baby & me kullanıyorum içeriği gayet iyi bir vitamin.Vitaminin adi ne canim?Banada folik asiti kesti demistimya kızlar 8+6 olunca vitamin regenesis max verdi kizlar biraz arastirdim içinde folik asit,omega3,B vitaminleri vs bircok sey varmış. Siz ne kullaniyorsunuz
Üzüldüm canımkızlat herkese iyi akşamlar. bebek düşmüş. zaten çok yoğun bir kanamaya dönmüştü ve pıhtı şeklinde döküşneler oluyordu. pek bir umudum kalmamıştı.ben aranızdan ayrılıyorum. Rabbim sağ salim hayırlısıyla sizin bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
benim tek yatış pozisyonum olur ve şuan uyku kalitem çok etkilendi hamileliğim daha erken olmasına rağmen bişey olur korkusuyla yastıklarla destekleyerek kendimi yan yatıyorum öğrendiğimden beriDeğerli 2021 mart anneleri. Çoğunuz muhtemelen 5-8 haftalık arası gebesiniz. Uyku şekliniz nasıl acaba. Benim gibi yüzüstü uyumayı sevenler burda mı? Bu nezamana kadar sorun olmaz acaba ?
İnşallah bu süreci sorunsuz bir şekilde atlatırsın en kolay yoldan.kızlat herkese iyi akşamlar. bebek düşmüş. zaten çok yoğun bir kanamaya dönmüştü ve pıhtı şeklinde döküşneler oluyordu. pek bir umudum kalmamıştı.ben aranızdan ayrılıyorum. Rabbim sağ salim hayırlısıyla sizin bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
İnşallah canım hepimiz inşallahMaşallah ALLAH Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin cabım çok şükür hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırızOyy maşallah miniğeeuff çok heyecanlı ya bende görmek istiyorumm. Kontrole gittiğimde 10+4 olacak nasipse, acaba nasıl görünür ❤ Annesi yesin onu
Maşallah maşallah yaa ne kadar çabuk gelişiyorlar değil mi, insan inanamıyor. Rabbimin büyük mucizesi gerçekten❤ Bin şükür canımıza can katan Allahıma isteyen herkese nasip etsin
Her kontrole gidişimizde çıkışta bebek mağazası gezdik gidip birşeyler almak istiyorum dedim içimden. Fakat elim gitmiyor korkuyorum herşey o kadar güzel ki ama korkuyorum işte almaya. O yüzden en azından 3 aylık dönem bitince almayı düşünüyorum dayanabilirsem
Sen anlatınca gözümün önüne kalbini duyduğum an geldiGerçekten harika bir an. Hayatımdaki en güzel an.❤ Gözün aydın annesi, sağlıkla ilerlesin hep
Oleey aramıza gelmişsin❤ Hayırlı olsun çok sevindimm Umarım sağlıkla devam eder Rabbim yavruna kavuştursun
hmm, bende dün regenesis max ı aldım onununda içinde birçok şey varmışBen vitamin olarak Mega food baby & me kullanıyorum içeriği gayet iyi bir vitamin.İçinde bize lazım olan herşeycikler var
İlk başlarda sorun olmuyormus ama benim göğüslerim çok hassas olduğu için artik yüzüstü yatamiyorm yanlara veya sirt üstü yatiyorum canimbenim tek yatış pozisyonum olur ve şuan uyku kalitem çok etkilendi hamileliğim daha erken olmasına rağmen bişey olur korkusuyla yastıklarla destekleyerek kendimi yan yatıyorum öğrendiğimden beri
hmm, bende dün regenesis max ı aldım onununda içinde birçok şey varmış
İlk başlarda sorun olmuyormus ama benim göğüslerim çok hassas olduğu için artik yüzüstü yatamiyorm yanlara veya sirt üstü yatiyorum canim
Ben de dün aynı durumdaydım. Bişey yokken bi anda bulantı geldi öğürme isteği oldu. Ama bişey çıkmadı. 1 2 defa olup geçti. Bugun de bisey yokKızlar dün şileye gittik denize benim Kızlar çok istiyordu iyiydim genel olarak hep yattım zaten şezlongta öğlen yemek yedik yemeğin ortasında bir bulantı en yakında Deniz vardı zor yetiştim denize. Sonra rahatladım baya iyiydim eve gelince banyodan sonra 2. Bulantı ve öğütme çıkarttım ama zaten boştu midem bişey Çıkmadı. Bu haftadan sonra mide bulantısı başlar mı yaçok mutluydum çıkartmıyorum diye. Bi sebepte yok yani kokudan falan olmuyor durup dururken bir anda öğürmeye başlıyorum.
İlac mi kullaniyosunuz kanama oluyor mu
Kanamam yok progesteron kullanıyorum fitil şeklinde. Düşük riski bulunmadığını değerimin biraz daha yüksek olması gerektiğini söyledi. Şimdilik bir sıkıntımız yok olmaz da inşallah.Biraz az cıkmış sınırda doktor ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?