2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok üzüldüm Rabbim tez zamanda yeniden nasib etsin canım.

benim tek yatış pozisyonum olur ve şuan uyku kalitem çok etkilendi hamileliğim daha erken olmasına rağmen bişey olur korkusuyla yastıklarla destekleyerek kendimi yan yatıyorum öğrendiğimden beri

Bende ya sağ tarafıma ya da sola yatıyorum genellikle sola yatıyorum. sırt üstü yatmayı ozledim, sırt ustu yattığımda nefes alamıyorum sanki.

Walla ilk gebeliği olanlar yatin serilin keyfini çıkarın uyuyun öğlene kadar ikindoye kadar :) 2.ci zor oluyor sorumluluğunda bi evlat keyfince olmuyor hicbisey uykuya hasretim. Her sabah en geç 8 ayaktayiz soyle bi uzansam ilgi istiyor oyun istoyor6

Ahhh is var, calisiyoruz.. her sabah en gec 7 de ayaktayiz icimden yatmak geciyor ama pasa pasa devam ediyoruz calismaya..

normal bence ya verdiğin saate göre de değişir sağlıklı gebelikte bazen 2 katından fazla da artıyor 2 günde

ahh bebeğin için en iyi anne sen olacaksın kesinlikle öyle düşün

umarım tek seferlik birseydir canim
Benimde cok hassas canım artık yatsam da yatamiyorum zaten Allah sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin insallah❤
amin canim hepimize insallah
benimde hic bulantim olmadi artik olmaz diyo herkese umarim baslamaz belki sizinde birdaha olmaz
Benimde bu hafta itibariyle bulantılarım başladı kokulara hassasiyetim arttı bide yatamiyorum ikizya sağa yatsam sağdaki sola yatsam soldaki ezilcekmis gibi geliyor
Canim ya maşallah ama sola yatmayi tavsiye ediyorlar minnaklar ezilmez hatta gampili ninde ilk cocuklari ikizmis

12 deki çok yanıltıcı 16da .kesin ben detaylı ultrason a kadar 22.hafta hicbirsey almadım detaylı cihazları çok iyi ve renkli kesin cinsiyet belli oluyor .bu cocugumda da almıcam detaylıca kadar.
anlamadım kuzum neyi almadın
Benim ilk yegenime doktor kiz demissti hatta ben de gittim bir suru bisi aldim ama kendisi 16. Hafta da prens oldugunu gosterdi bize boyle riskler de var
Ay en büyük korkum

Merhabalar
Dünden bugüne ne çok yazılmış
Hamileliğini yeni öğrenenlerin hayırlı olsun Allah hepimize kucağımıza almayı nasip eylesin
Düşük yaşayan arkadaşıma da geçmiş olsun ☘ Allah yakın zamanda hayırlısıyla tekrar nasip eylesin

Alışveriş konusunda da ben 25 li haftalardan sonra yavaş yavaş almaya başlamıştım.simdi nasip olursa eğer kızsa fazla alışverişe gerek kalmayacak ama oğlansa yine ilerleyen aylarda başlarım

Arkadaslar merhaba su an 7+6 dayim. Pazartesi doktora gittigimde kalp atışlarını duyduk ama kese arkasi kanama var dedi doktor. Dusuk tehlikesi var yani. Cok fazla uzanmicam hareket etmicem yatcam dinlencem falan. Az once kendime ceviz kirmak istedim lavabonun basina gittim tam kirdim alip tabagi yurucem bacagimdan dizime dogru bi damla su akti. Lavabodan mi geldi benden mi emin degilim. Ic camasirim islak degil gibiydi. Ama yine de cok korkuyorum. Sizce bebegimle ilgili bi sorun olabilir mi su falan gelmis olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…