2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde bu hafta itibariyle bulantılarım başladı kokulara hassasiyetim arttı bide yatamiyorum ikizya sağa yatsam sağdaki sola yatsam soldaki ezilcekmis gibi geliyor

hehehe daha ezilmek için küçükler sen soluna yat bacağının arasına yastık al elinle de soldakini ortaya it o kendi rahatını bulur şimdiden ezilecekmiş gibi geliyorsa büyüyünce hiç yatamazsın biri sağda biri solda tepinecek

Kizlarbugun pazar vardi 15 kg domates aldim kavanoz yapicam kış icin pişiyor suan 1 saatimi aldi 4 kiloda biber aldim ipe dizicem spor yapmam ve yemek yapmamda lazim daha

Hayir cnm lavabodandir o kan gelmedigi surece sorun yok ALLAH korusun cnm icini ferah tut

Bu kese arkasi kanama neden oluyormus benimdr 4 agustosta kalp atisi randevum var iyice korktum bendede çıkar diye niye oluyor acaba

Arkadaşlar benim sat 26 Haziran. Bat ise 3 4 gün önceydi. Bugünkü beta 402. Doktorum haftaya gelirsin kese bakarız, rahim de kalınlaşmaya başlamış dedi. Sizce haftaya kadar artar mı. Normal mi bu değer?

Merhaba... siz Ankara da sınız dimi? Bir ara medical park a gidiyorum demişdiniz? Kime gidiyorsunuz? Bende batıkentdekine gidiyrm

Sen nasıl oldun, hastaneden döndün mü
İkisini de tanımıyorum Zeynep hanıma ilk muayenemi oldum. Pek emin değilim biraz sert hasan bey varmış bi daha kine ona gidicem
Orada ücretler ne kadar? 7.500 e yaptm ben siğortamı. Hastane doğm paketleri de o civarda. Ama ben kafama göre takılmak için siğorta yaptrdım.

Orada ücretler ne kadar? 7.500 e yaptm ben siğortamı. Hastane doğm paketleri de o civarda. Ama ben kafama göre takılmak için siğorta yaptrdım.
Medical park ta Ertan öztürk ismini çok duydum ama muayene olmadım. Sigorta ile hastane arasında kalmıştım direkt paketi hastaneden almaya karar verdim liv medicana bana mevki olarak ters etlikte oturuyorum. Ortadoğuda hastanesinde 20.hafta ultrason ve epulral Sezeryan da dahil veriyor. Benim ikinci hamileliğim. Dolayısı ile ikinci de sezaryen olacak. Bana teklif edilende Sigorta paketinde epulral Sezeryan fiyata dahil değildi.

Arkadaşlar benim sat 26 Haziran. Bat ise 3 4 gün önceydi. Bugünkü beta 402. Doktorum haftaya gelirsin kese bakarız, rahim de kalınlaşmaya başlamış dedi. Sizce haftaya kadar artar mı. Normal mi bu değer?
Artar 2 gunde 2 ye katliyo benimde adetimin geciktiği 4.gun 595 5.gun 891 çıkmıştı 5 haftalıkken ogrendim .keseyide vajinal ultrasonla haftaya goreblr

Artar gunde 2 ye katliyo benimde adetimin geciktiği 4.gun 595 5.gun 891 çıkmıştı 5 haftalıkken ogrendim .keseyide vajinal ultrasonla haftaya goreblr

medical parka gidiyorm. Hamile kaldkdan sonra sağlk siğortası yaptm ben. Liv hospital a falanda gidebilirm. Ama evimn yakınndaym şuan.
Medical park ta Ertan öztürk ismini çok duydum ama muayene olmadım. Sigorta ile hastane arasında kalmıştım direkt paketi hastaneden almaya karar verdim liv medicana bana mevki olarak ters etlikte oturuyorum. Ortadoğuda hastanesinde 20.hafta ultrason ve epulral Sezeryan da dahil veriyor. Benim ikinci hamileliğim. Dolayısı ile ikinci de sezaryen olacak. Bana teklif edilende Sigorta paketinde epulral Sezeryan fiyata dahil değildi.
Kızlar mesajlar karıştı o yüzden 2 kez yazmış oldum

Ben diofol kullanıyorum doktor verdi
Kuzum tüp bebek doktorum bana pregnomarin vermişti gebeliğimi öğrenene kadar onu kullandım. Bir akrabamız yurt dışından mega food baby&me getirdi hamile kaldıktan sonra kullanılıyordu içeriği doğal yiyeceklerden üretilmiş bir vitamin. Doktoruma sordum kullanabilirsin dedi şuan onu kullanıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…