Kizlarbugun pazar vardi 15 kg domates aldim kavanoz yapicam kış icin pişiyor suan 1 saatimi aldi 4 kiloda biber aldim ipe dizicem spor yapmam ve yemek yapmamda lazim daha
Sigorta yaptırırsan hastaneye göre değişen şartları ve fiyatları var. Genelde doğum ve rakiple ilgili bütün tetkik ultrason nts kapsıyor. Tabi bazı durumlar kapsam dışı oluyormuş. Özel hastanede düşünüyorsan neredeyse bütün hastanelerin doğum paketi var önce hastane ile görüş sonra sigorta şirketi ile karşılaştırmak için
12 deki çok yanıltıcı 16da .kesin ben detaylı ultrason a kadar 22.hafta hicbirsey almadım detaylı cihazları çok iyi ve renkli kesin cinsiyet belli oluyor .bu cocugumda da almıcam detaylıca kadar.
Benim ilk yegenime doktor kiz demissti hatta ben de gittim bir suru bisi aldim ama kendisi 16. Hafta da prens oldugunu gosterdi bize boyle riskler de var
Bana da doktor 12 haftalikken erkek gibi ama kordon da olabilir dedi 16haftaya kadar önemsemeyin demişlerdi zaten ben de önemsemedim açıkçası 16da kız dedi sonra da
Bana da doktor 12 haftalikken erkek gibi ama kordon da olabilir dedi 16haftaya kadar önemsemeyin demişlerdi zaten ben de önemsemedim açıkçası 16da kız dedi sonra da
Ben detayliya kadar almıyorum hicbisey detaylidan çıkınca atıyorum.kendimi avm ye o zaman fotoğrafını da baya net vermişlerdi ay detayliyi iple çekiyorum 22.hafta daha da çok var
Bak canim onun bu dünyada yiyecek ekmeği içecek suyu varsa doğar içini ferah tut dua et bizde ederiz...
Kendini üzme lütfen dinlen hicbirsey yapma dinlen yat.
Netten araştırdım çiğ etten bulaşan bakteriden dolayı imiş. Adı t ile başlıyor hatırlayamadım. Çok ilginç bacakta ki leke belki fark mı etmedin ki. Ailede filan mı var mı kalıtsal mı bişiy acaba ilk çocuğum da bayram denk gelmemişti. Bu kez de kendimi iyi hissetmiyorum diyip girip içeri yatayım bari
Netten araştırdım çiğ etten bulaşan bakteriden dolayı imiş. Adı t ile başlıyor hatırlayamadım. Çok ilginç bacakta ki leke belki fark mı etmedin ki. Ailede filan mı var mı kalıtsal mı bişiy acaba ilk çocuğum da bayram denk gelmemişti. Bu kez de kendimi iyi hissetmiyorum diyip girip içeri yatayım bari
toksoplazma bakterisi ve eğerki daha önceden geçirilmemiş ise Allah muhafaza çok ciddi doğumsal anomalilere sebep oluyor.Çıplak elle ete dokununca (eğer elde kesik vs.varsa), iyi yıkanmamış yeşillik salata vs.yiyince veya iyi pişmemiş et ve sakatattan bulaşıyor. Onun için çok dikkat etmek gerekiyor tabi daha önce geçirip bağışıklık kazandıysak sıkıntı yok
Ben detayliya kadar almıyorum hicbisey detaylidan çıkınca atıyorum.kendimi avm ye o zaman fotoğrafını da baya net vermişlerdi ay detayliyi iple çekiyorum 22.hafta daha da çok var