2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya benim bebik sat a göre 8+2 ama daha yeni kesenin içinde yolk kesesini gördük ve o da 5+6 çıktı. Baya geriden geliyor doktor da düşebilir dedi. Bhcg 21000 çıkmıştı 5gün önce. Sizce ne olur korkmalı mıyım

Izmirde olanlr varmi aranizda ben ata saglikda medine meltem adaogluna gidiyorum
Merhaba. Bende izmirdeyim .tüp bebek tedavimi ahmet zeki ışık ta oldum. bu hafta artık tüp bebekten çıktık hakan sabırlı ya geçtik.medical parkta başladık orada devam edeceğiz kısmetse. Memnun musun doktorundan?

kizlar bana da doktor seker yüklemesi yapmişti gebelikten once.
gestasyonel seker cikti. simdi sürekli kontrol ediyoruz Allahtan normal seyrediyor. ama 20. haftalardan sonra yukseliyormus.
bugun seker ölçme makinası aldırdı bana 2 hafta şekerimi olcup kayıt edicem

nasıl spor yapıyorsun? ilk trimester da kendini zorlamaman lazim
Agirliksiz egzersz ve normalden bi tik tempolu yuruyus şimdilik ama aktif spor yapiyorum 1.5 yildir suan hafflettim baya 3 . Aydan sonra arttrcam biraz. Doktorum yapablrsn cok iyi devam et dedi birde pihtilssma riskim var cok hareketsiz kalma dedi

Fazla yorma kendini
Kilom sınırda pihti riskim yüksek hareketsiz kalma diyor 2doktorda ondan cnm . Aktif spor yapıyordum birakirsam yemesemde kilo alirim vucut spora alistgi icin . Dikkatli dikkatli yapıyorum. Bence düşük riski yoksa full yatmak mantıksız ama dikkatli oldugun surece hersey yapılır

Dr dediyse ozaman devam:)
Bende yuruyus yapiyorum simdilik ama su zamanlari atlatinca hamile yogasi yapicam

Merhaba kızlar hayırlı bayramlar ben son adet tarihime göre 4 haftalık hamileyim. Kasığım da ağrılar oluyor Bi kaç gündür adet sancısı gbi bu sabahta sağ tarafımda Bi ağrı var normal mi sizce bunlar korkuyorm düşük flan olur diye

hoşgeldin canım iyi bayramlar gayet normal benim hala oluyor ilk başlarda daha çok oluyordu. Sağlık sıhhatle gelsin inşallah hayırlı olsun bu arada herkesin bayramı mübarek olsun

Normal, benimde hep kasik ağrım oldu, hala da oluyor 6. Haftabitecek nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…