2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kasik agrisi bnmde cok oldu ama yatinca geciyordu.
Doktorum normal dedi siddetli olmadigi surece

Bende daha önceki 2 doğumumu medical parkta yaptık doktorum vedat Uluğ du. Hem hastaneden hem kendinden çok memnun kalmıştım. Şimdi vedat bey özel kliniğine geçti ama ben medical de devam etmek istiyorum Hakan sabırlı ya gidebilirim yorumlarınızı yazarsanız sevinirim

YOrum yapabilecek yok mu

Herkese iyi bayramlar kızlar. Karadenizde olanlar balkondan benim yerime de havasını içine çeksin. Bu bayram gidemedik memleketimize. Ailelerden uzakta ilk bayramımız
Iyi bayramlar Samsundan içime bol bol hava çekeceğim senin için benim durum da aynı ailemin yanına gidemedim bu bayram geçen bayramda yasak diye gidememiştim yalnızım burada bir buruk geçiyor

Hiç duymamıştım. Peki normal önceden buzluğunda olan et için de mi geçerli. buzlukta et vardı akşama pişiricem de. Bir de annem yarın kurbandan ciğer yapacaktı çok severim yesek bir şey olur mu

Hiç duymamıştım. Peki normal önceden buzluğunda olan et için de mi geçerli. buzlukta et vardı akşama pişiricem de. Bir de annem yarın kurbandan ciğer yapacaktı çok severim yesek bir şey olur mu
İyi pişmiş eti yemenin zararı yok sadece dokunmamak gerekir. buzluktaki et İçin de geçerli mi bilmiyorum ama açıkçası ben dikkat ediyorum riske atmamak gerek

Arkadaşım yolksac sağlıklı bir gebelikte oluşur diye biliyorum ama haftasının uyumlu olmaması nedendir bilemiyorum acaba bir kere daha hcg baktırsan mı eğer düşük falan ise değerin düşer
Hcg 21000 çıktı yükseldi hep. Salı günü doktora gidicem bakalım ne diyecek

Ciğeri elleyip bir yerine dokunursan doğum lekesi olur derler canım bir arkadaşım hiç dokunmadığı halde sadece yediği halde çocuğunun bacağında doğum lekesi oldu yanlışlıkla değip bacağına mı sürdü bilmiyo riske atma derim ben

Hamilelikte ciğer yemek, çok fazla A vitamini içerdiği için sakıncalı sanırım, özellikle ilk 3 ay fazla alınan A vitamini doğum kusurlarına neden olabiliyormuş. Doktora sorma imkaniniz varsa sorun, belki azıcık yemekle sorun olmuyodur.

Kizlar saclarim cok kotu durumda birde sulfatsiz,silikonsuz sampuan kullanmaya basladm uclari acilmiyor artik. Kestirmek istiyorum ama bi yandan da okudugum batil inancli seyler canimi skiyor. Sizce kestireyim mi ne diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…