Merhaba kızlar hayırlı bayramlar ben son adet tarihime göre 4 haftalık hamileyim. Kasığım da ağrılar oluyor Bi kaç gündür adet sancısı gbi bu sabahta sağ tarafımda Bi ağrı var normal mi sizce bunlar korkuyorm düşük flan olur diye
Herkese iyi bayramlar kızlar. Karadenizde olanlar balkondan benim yerime de havasını içine çeksin. Bu bayram gidemedik memleketimize. Ailelerden uzakta ilk bayramımız
Merhaba. Bende izmirdeyim .tüp bebek tedavimi ahmet zeki ışık ta oldum. bu hafta artık tüp bebekten çıktık hakan sabırlı ya geçtik.medical parkta başladık orada devam edeceğiz kısmetse. Memnun musun doktorundan?
Bende daha önceki 2 doğumumu medical parkta yaptık doktorum vedat Uluğ du. Hem hastaneden hem kendinden çok memnun kalmıştım. Şimdi vedat bey özel kliniğine geçti ama ben medical de devam etmek istiyorum Hakan sabırlı ya gidebilirim yorumlarınızı yazarsanız sevinirim
Kızlar ya benim bebik sat a göre 8+2 ama daha yeni kesenin içinde yolk kesesini gördük ve o da 5+6 çıktı. Baya geriden geliyor doktor da düşebilir dedi. Bhcg 21000 çıkmıştı 5gün önce. Sizce ne olur korkmalı mıyım
Herkese iyi bayramlar kızlar. Karadenizde olanlar balkondan benim yerime de havasını içine çeksin. Bu bayram gidemedik memleketimize. Ailelerden uzakta ilk bayramımız
Iyi bayramlar Samsundan içime bol bol hava çekeceğim senin için benim durum da aynı ailemin yanına gidemedim bu bayram geçen bayramda yasak diye gidememiştim yalnızım burada bir buruk geçiyor
Spor cok yararli ya gerçekten çok guzel.birsey normalde salona gidiyordumda havalar sicak klima orda ysak diye evde yuruyus bandim var klima altinda evde yaoiyorum
Arkadaşım yolksac sağlıklı bir gebelikte oluşur diye biliyorum ama haftasının uyumlu olmaması nedendir bilemiyorum acaba bir kere daha hcg baktırsan mı eğer düşük falan ise değerin düşer
Iyi bayramlar Samsundan içime bol bol hava çekeceğim senin için benim durum da aynı ailemin yanına gidemedim bu bayram geçen bayramda yasak diye gidememiştim yalnızım burada bir buruk geçiyor
toksoplazma bakterisi ve eğerki daha önceden geçirilmemiş ise Allah muhafaza çok ciddi doğumsal anomalilere sebep oluyor.Çıplak elle ete dokununca (eğer elde kesik vs.varsa), iyi yıkanmamış yeşillik salata vs.yiyince veya iyi pişmemiş et ve sakatattan bulaşıyor. Onun için çok dikkat etmek gerekiyor tabi daha önce geçirip bağışıklık kazandıysak sıkıntı yok
Hiç duymamıştım. Peki normal önceden buzluğunda olan et için de mi geçerli. buzlukta et vardı akşama pişiricem de. Bir de annem yarın kurbandan ciğer yapacaktı çok severim yesek bir şey olur mu
Hiç duymamıştım. Peki normal önceden buzluğunda olan et için de mi geçerli. buzlukta et vardı akşama pişiricem de. Bir de annem yarın kurbandan ciğer yapacaktı çok severim yesek bir şey olur mu
İyi pişmiş eti yemenin zararı yok sadece dokunmamak gerekir. buzluktaki et İçin de geçerli mi bilmiyorum ama açıkçası ben dikkat ediyorum riske atmamak gerek
Arkadaşım yolksac sağlıklı bir gebelikte oluşur diye biliyorum ama haftasının uyumlu olmaması nedendir bilemiyorum acaba bir kere daha hcg baktırsan mı eğer düşük falan ise değerin düşer
Ciğeri elleyip bir yerine dokunursan doğum lekesi olur derler canım bir arkadaşım hiç dokunmadığı halde sadece yediği halde çocuğunun bacağında doğum lekesi oldu yanlışlıkla değip bacağına mı sürdü bilmiyo riske atma derim ben
Hamilelikte ciğer yemek, çok fazla A vitamini içerdiği için sakıncalı sanırım, özellikle ilk 3 ay fazla alınan A vitamini doğum kusurlarına neden olabiliyormuş. Doktora sorma imkaniniz varsa sorun, belki azıcık yemekle sorun olmuyodur.
Kizlar saclarim cok kotu durumda birde sulfatsiz,silikonsuz sampuan kullanmaya basladm uclari acilmiyor artik. Kestirmek istiyorum ama bi yandan da okudugum batil inancli seyler canimi skiyor. Sizce kestireyim mi ne diyorsunuz?