2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pekala bir kere bakıldı öyle mi 21000 çıktı Ya da yükselerek devam ederek mi bu rakam çıktı katlanarak artması önemli
Bu değere rağmen en son gebelik kesesi 1.8 cm çıktı. İçinde de 2.5mm yolk kesesi. Bebeği net göremedik ve kalp atışı da duyamadık. Vajinal ultrason ile bakıldı bunlar Çünkü karından kesenin iÇinde yolk kesesi görünmedi

Kizlar saclarim cok kotu durumda birde sulfatsiz,silikonsuz sampuan kullanmaya basladm uclari acilmiyor artik. Kestirmek istiyorum ama bi yandan da okudugum batil inancli seyler canimi skiyor. Sizce kestireyim mi ne diyorsunuz?
Bence kestir canım hiçbir şey olmaz bu batıllara inanmıyorum ben. Bebeğe zarar verebilecek kimyasal vb bir şey değil sonuçta. Ben kendim kestim :)

Kizlar saclarim cok kotu durumda birde sulfatsiz,silikonsuz sampuan kullanmaya basladm uclari acilmiyor artik. Kestirmek istiyorum ama bi yandan da okudugum batil inancli seyler canimi skiyor. Sizce kestireyim mi ne diyorsunuz?
Ben ilahiyat lisans mezunuyum. Din kültürü öğretmeniyim. Dediğin gibi batıl inanç. Dini hiçbir boyutu yok. Gönül rahatlığıyla kestirebilirsin

Kızlar iyi aksamlar benden az once kırmızı bi leke geldi pencereye daha hiç gelmedi dr um da bayram izninde agrım falan da yok bilemedim napayım bise olur mu sizce

Kızlar iyi aksamlar benden az once kırmızı bi leke geldi pencereye daha hiç gelmedi dr um da bayram izninde agrım falan da yok bilemedim napayım bise olur mu sizce
İyi akşamlar bence kasık ağrısı ve yoğun kanama olursa hastaneye başvur bi baksınlar. Sanırım bir iki damla d sıkıntı olmaz. İnşallah güzel bayramlar geçirirsin

geç döllenme olmuş olabilir mi? benim de sat a göre daha büyük olması gerekiyor ama ben genelde geç adet olurdum zaten yumurtlama da öyle olmuş ve doktor 2 hafta sonrasından hesaplıyor ona göre.

benim doktorum kahverengi akıntı lar normal. kasık ağrısı ile beraber kanama olursa tehlikeli dedi. Bu arada kızlar ben unutup çiğ ete dokundum poşetliyip buzluğa atmış bulundum. ama elimi bir yerime sürmedim. bir şey olur mu? korktum açıkçası

Kuzum başka doktora git 8 haftalık değerin var doktor birşey görememiş ben 2 ayrı doktora gittim 3 gün arayla biri daha küçücük kese gösterdi diğer doktorum kalp atışını gösterdi biri 5 haftalık dedi diğeri altı haftalık bazı doktorlar işinin ehli değil üzülme başka doktora git mutlaka

Ne alaka kız ben bugün torba torba et doldurdum et kestim ete dokununca ne oluyor

eğer ete dokunduğum elinle vücudunun bir yerine dokunduysan bebeğin orda lekesi olurmuş. bilimsel bir şeye benziyor nette de gördüm.
Ben hiç öyle birşey duymadım doğrudur valla bazen hamile olduğumu unutuyorum ben hiç belirtim kalmadı göğsümün dolgunlaşması dışında o yüzden hiç elimi sürdüm mü hatırlamıyom ama bence yoktur ya bilmedim

ben de forumda okudum yakınlarımdan da duydum. tüm gün elimi bile sürmedim eve gelince unutup poşetledim. inşallah ikimizin de bebişlerinde bir şey çıkmaz. benim de belirtileri azaldı ara ara karnım ağrıyor ve halsizim o kadar

Ay o halsizlik var bende kafamı koyduğum yerde uyuya kalıyorum

Çıkmaz ya neye inanırsan o olur annem kaynanam öyle birşey duysa bana yaptırmazlar benden daha çok düşünüyorlar bebeği

Ben kanamam olunca acilen gittim nöbetçiydi o gün hakan hoca. çook iyi, sakin ,psikolog gibi bir doktor . Asıl randevum salı günü kısmetse. O zaman detaylı yazarım. Nelere dikkat ediyor? Nasıl davranıyor? Hepsini yazarım canım sana. Ben hastaneden çok memnunum. şuan bebeğim çok şükür benimle, o hastane ve doktorum sayesinde. Ben öneriyorum hastaneyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…