Bu değere rağmen en son gebelik kesesi 1.8 cm çıktı. İçinde de 2.5mm yolk kesesi. Bebeği net göremedik ve kalp atışı da duyamadık. Vajinal ultrason ile bakıldı bunlar Çünkü karından kesenin iÇinde yolk kesesi görünmedi
Kizlar saclarim cok kotu durumda birde sulfatsiz,silikonsuz sampuan kullanmaya basladm uclari acilmiyor artik. Kestirmek istiyorum ama bi yandan da okudugum batil inancli seyler canimi skiyor. Sizce kestireyim mi ne diyorsunuz?
Kizlar saclarim cok kotu durumda birde sulfatsiz,silikonsuz sampuan kullanmaya basladm uclari acilmiyor artik. Kestirmek istiyorum ama bi yandan da okudugum batil inancli seyler canimi skiyor. Sizce kestireyim mi ne diyorsunuz?
Kızlar iyi aksamlar benden az once kırmızı bi leke geldi pencereye daha hiç gelmedi dr um da bayram izninde agrım falan da yok bilemedim napayım bise olur mu sizce
Kızlar iyi aksamlar benden az once kırmızı bi leke geldi pencereye daha hiç gelmedi dr um da bayram izninde agrım falan da yok bilemedim napayım bise olur mu sizce
İyi akşamlar bence kasık ağrısı ve yoğun kanama olursa hastaneye başvur bi baksınlar. Sanırım bir iki damla d sıkıntı olmaz. İnşallah güzel bayramlar geçirirsin
Kızlar ya benim bebik sat a göre 8+2 ama daha yeni kesenin içinde yolk kesesini gördük ve o da 5+6 çıktı. Baya geriden geliyor doktor da düşebilir dedi. Bhcg 21000 çıkmıştı 5gün önce. Sizce ne olur korkmalı mıyım
geç döllenme olmuş olabilir mi? benim de sat a göre daha büyük olması gerekiyor ama ben genelde geç adet olurdum zaten yumurtlama da öyle olmuş ve doktor 2 hafta sonrasından hesaplıyor ona göre.
benim doktorum kahverengi akıntı lar normal. kasık ağrısı ile beraber kanama olursa tehlikeli dedi. Bu arada kızlar ben unutup çiğ ete dokundum poşetliyip buzluğa atmış bulundum. ama elimi bir yerime sürmedim. bir şey olur mu? korktum açıkçası
Kızlar ya benim bebik sat a göre 8+2 ama daha yeni kesenin içinde yolk kesesini gördük ve o da 5+6 çıktı. Baya geriden geliyor doktor da düşebilir dedi. Bhcg 21000 çıkmıştı 5gün önce. Sizce ne olur korkmalı mıyım
Kuzum başka doktora git 8 haftalık değerin var doktor birşey görememiş ben 2 ayrı doktora gittim 3 gün arayla biri daha küçücük kese gösterdi diğer doktorum kalp atışını gösterdi biri 5 haftalık dedi diğeri altı haftalık bazı doktorlar işinin ehli değil üzülme başka doktora git mutlaka
benim doktorum kahverengi akıntı lar normal. kasık ağrısı ile beraber kanama olursa tehlikeli dedi. Bu arada kızlar ben unutup çiğ ete dokundum poşetliyip buzluğa atmış bulundum. ama elimi bir yerime sürmedim. bir şey olur mu? korktum açıkçası
Ben hiç öyle birşey duymadım doğrudur valla bazen hamile olduğumu unutuyorum ben hiç belirtim kalmadı göğsümün dolgunlaşması dışında o yüzden hiç elimi sürdüm mü hatırlamıyom ama bence yoktur ya bilmedim
Ben hiç öyle birşey duymadım doğrudur valla bazen hamile olduğumu unutuyorum ben hiç belirtim kalmadı göğsümün dolgunlaşması dışında o yüzden hiç elimi sürdüm mü hatırlamıyom ama bence yoktur ya bilmedim
ben de forumda okudum yakınlarımdan da duydum. tüm gün elimi bile sürmedim eve gelince unutup poşetledim. inşallah ikimizin de bebişlerinde bir şey çıkmaz. benim de belirtileri azaldı ara ara karnım ağrıyor ve halsizim o kadar
ben de forumda okudum yakınlarımdan da duydum. tüm gün elimi bile sürmedim eve gelince unutup poşetledim. inşallah ikimizin de bebişlerinde bir şey çıkmaz. benim de belirtileri azaldı ara ara karnım ağrıyor ve halsizim o kadar
Bende daha önceki 2 doğumumu medical parkta yaptık doktorum vedat Uluğ du. Hem hastaneden hem kendinden çok memnun kalmıştım. Şimdi vedat bey özel kliniğine geçti ama ben medical de devam etmek istiyorum Hakan sabırlı ya gidebilirim yorumlarınızı yazarsanız sevinirim
Ben kanamam olunca acilen gittim nöbetçiydi o gün hakan hoca. çook iyi, sakin ,psikolog gibi bir doktor . Asıl randevum salı günü kısmetse. O zaman detaylı yazarım. Nelere dikkat ediyor? Nasıl davranıyor? Hepsini yazarım canım sana. Ben hastaneden çok memnunum. şuan bebeğim çok şükür benimle, o hastane ve doktorum sayesinde. Ben öneriyorum hastaneyi.