2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çıkmaz ya neye inanırsan o olur annem kaynanam öyle birşey duysa bana yaptırmazlar benden daha çok düşünüyorlar bebeği
biz keseyi görene kadar kimseye demeyelim dedik hatta eşim 2 ay sonra diyelim diyor görümce ablamın çocuğunun yüzünde leke var ağzını aradım ete ciğere dokununca oluyorlar ben dokundum mu hatırlamıyorum dedi. bir de şey varmış türbe yakınından geçerken de bir yerine dokunursan leke olurmuş. Ben inanıyorum bilemedm :/

Kizlar yine kahve akinti gelmeye basladi moralim sifir niye oluyo bi anlasam
Bendede oluyor canım. Artık normal gelmeye başladı. Gördükçe canım çok sıkılıyor ama doktorlar normal diyor. Onlara inanacağız başka çaremiz yok. Bebeklerimiz iyi olsun da, az az gelsin kahve akıntı napalım

Evetya bende gelince moralim bi bozuluyor daliyorum dusuncelere ruh gibi duruyorum olduğum ortamdz o zaman neyin var diyor sonra herkes .. cok cok kafama takiyorum . Esimde yeter artik Allah in taktiri basindzn beri var artik kendini üzüp durma diyor . Nasil takmiycaz bi bilsem . Acaba bisey olurmu.korkusundan dusuncelere daliyorum hep

Kizlar benim gibi istahi aciln varmi surekli acikiyorum
Eveet 2 gündür iştahım bi açıldı ki sorma.
Canım aşırı derecede turşu istiyordu eşim sağolsun aldı suyunu bile içtim .
Bu arada kahverengi lekeleri sorun etme, bende de oldu bugün.moralim bozuldu ama sonra doktorun dedikleri geldi aklıma sende stres yapma

Elimden geldigince yapmamaya calisicam benmde acik cok 20 kilo vermistim emeklerime yazik olucak boyle gderse kendimi durdurmam lazmm bugun dunyalari yedim tursu suyuda guzel olur dahada istah acar ama

Elimden geldigince yapmamaya calisicam benmde acik cok 20 kilo vermistim emeklerime yazik olucak boyle gderse kendimi durdurmam lazmm bugun dunyalari yedim tursu suyuda guzel olur dahada istah acar ama
Olsun kuzu doğumdan sonra verirsin kiloları ben kolay kolay kilo almam ama 5.10 kilo fazlam var. Umarım ki çok kilo almam bu dönemde ..

Benim yiyesimde cok annen uzak sanrm Allah kavustursun cnm

Sağ ol canım amin, evet uzaktayım... sen de azar azar kalorisi düşük şeylerden ye aç kalma, aslında bol bol ye derdim ama kilo vermek çok zor. Ben kilo almamama rağmen simdiden kıyafetlerim rahatsız etmeye başladı, elimi kolumu nereye koyacağımı da bilemiyorum. Fazla kilo hareketlerimizi iyice kısıtlar.

Benim yiyesimde cok annen uzak sanrm Allah kavustursun cnm

Sağ ol canım amin, evet uzaktayım... sen de azar azar kalorisi düşük şeylerden ye aç kalma, aslında bol bol ye derdim ama kilo vermek çok zor. Benim kilo almamama rağmen simdiden kıyafetlerim rahatsız etmeye başladı, elimi kolumu nereye koyacağımı da bilemiyorum. Fazla kilo hareketlerimizi iyice kısıtlar.

Ben zaten ac kalmadan ve asiri spor yapmadan kilo veremiyorum cok kolay alip cok yavas veriyorum 2019 marttan ekime kadar 91 den 71 e indim acliktan kıvranıp diyet ve asiri spor yaparak . 5 6 ayda 4 kilo aldim 75 le hamile kaldim hergun yürüyüş yapiyorum onceden sgir sporlar yapıyordum simdi yiyince yuruyus az yakiyor baska sporlarda yasak ondan cok dikkat etmem gerekirksn bu ara istemsizce cok yemeye basladim zararlida yemeye basladim yarından itibaren kendimi toplamam lazm gerçekten kilo hayatimin derdi benim icin boyum 176 ona gore en fazla 73 olmam lazmken ben 75 im normal görünüyorum ama 80 olunca kilolu gorunmeye basliyorum eski fotograglarimi gorunce herkes sok oluyor ben bile neymisim diyorum o halime asla donmek istemiyorum o yüzden kısmam dikkat etmem lazm kilo hic iyi bisiy degil sagliksiz yasamdan baska swy degil cidden

Olsun kuzu doğumdan sonra verirsin kiloları ben kolay kolay kilo almam ama 5.10 kilo fazlam var. Umarım ki çok kilo almam bu dönemde ..
Benimde 7 8 kilo fazlam var cok almamam lazm bende kolay alip zor veriyorum gecen sene 8 ayda cok sıkı diyet ve sporla 20 kilo verdim onun 4 kilosunu 6 ayda aldim dikkat etmezsem yine sisko olucam tam sinirdayim boy 176 kilo 75

Benim de iştahım cok açık. Aslında diyetisyene gittim ama listeye hic uyamıyorum. 64 kilo ile hamile kalmistim simdiden 66-67 oldu. Gerci muhtemelen haşimotonun da etkisi vardir, zira günde sadece 2 öğün yemek yiyorum. Ekmek tuketimim cok az, ona ragmen cok hizli kilo alıyorum.

Bende reflu de vardi simdi surekli midem yaniyor. Sanirim talcid ya da rennie içemiyoruz.

Bence kestir canım hiçbir şey olmaz bu batıllara inanmıyorum ben. Bebeğe zarar verebilecek kimyasal vb bir şey değil sonuçta. Ben kendim kestim :)
Dogru diyosn boya yPmicam sonucta
Ben ilahiyat lisans mezunuyum. Din kültürü öğretmeniyim. Dediğin gibi batıl inanç. Dini hiçbir boyutu yok. Gönül rahatlığıyla kestirebilirsin
Aradigim yorum

Kizlar bilimsel boyutu var mi bilmiyorum ama size bizzat annemin tecrübe ettiği birseyi söyleyeyim. Kardeşimin hamileligi de kurban bayramına denk gelmiş. Annem ciğere dokunup sırtına azıcık sürmüş elini ve kardeşimin de sırtında dogum lekesi var. Bizde ciğer için derler leke yapar diye. Annem de bana tembihledi bu bayram

Ayy iyiki ciğere dokunmadım. ete dokundum artık Allaha emanet
Benimde 7 8 kilo fazlam var cok almamam lazm bende kolay alip zor veriyorum gecen sene 8 ayda cok sıkı diyet ve sporla 20 kilo verdim onun 4 kilosunu 6 ayda aldim dikkat etmezsem yine sisko olucam tam sinirdayim boy 176 kilo 75
Benim erken olduğu için herhalde iştahım henüz açılmadı. ama şişkinlik mi kilo mu bilmem pantolonlarımn düğmesi kapanmamaya başladı.inşallah çok almayız ben bir de kısayım 1.58 boy kilo alırsam patatese dönerim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…