Kizlar bilimsel boyutu var mi bilmiyorum ama size bizzat annemin tecrübe ettiği birseyi söyleyeyim. Kardeşimin hamileligi de kurban bayramına denk gelmiş. Annem ciğere dokunup sırtına azıcık sürmüş elini ve kardeşimin de sırtında dogum lekesi var. Bizde ciğer için derler leke yapar diye. Annem de bana tembihledi bu bayram
Ben de bu olayı çok duydum deneyenler de var gerçekten leke oluyor etme ciğere dokunmamaya çalışın. Böyle başka şeyler de var. Benim duyduğum denediğim gamzeli olması için ayva olayı var. Kızımda yapmıştım. Kızımın gamzeleri var ama eşimin de gamzesi var. Genetik de olabilir Tabii
Bu değere rağmen en son gebelik kesesi 1.8 cm çıktı. İçinde de 2.5mm yolk kesesi. Bebeği net göremedik ve kalp atışı da duyamadık. Vajinal ultrason ile bakıldı bunlar Çünkü karından kesenin iÇinde yolk kesesi görünmedi
Ben de bu olayı çok duydum deneyenler de var gerçekten leke oluyor etme ciğere dokunmamaya çalışın. Böyle başka şeyler de var. Benim duyduğum denediğim gamzeli olması için ayva olayı var. Kızımda yapmıştım. Kızımın gamzeleri var ama eşimin de gamzesi var. Genetik de olabilir Tabii
Bence herşey genetik ya benim üç tane doğum lekem var biri babaminkiyke aynı yerde aynı şekilde kardeşimin bı tane var annem bana hamileyken ayva yemiş bol bol ama yüzümde hiç gamzem yok
Yaaa bu bana ümit oldu çok teşekkürler. İnşallah salı günü gidicem gelişme varsa rahatlarım. Geriden de gelse bi şekilde açık kapanır inşallah yeter ki yaşasın
geç döllenme olmuş olabilir mi? benim de sat a göre daha büyük olması gerekiyor ama ben genelde geç adet olurdum zaten yumurtlama da öyle olmuş ve doktor 2 hafta sonrasından hesaplıyor ona göre.
Geç döllenme olma ihtimali yok gibi. 16 Haziran ovulasyon günüydü. Eşimle 17sinde farklı şehirlere ayrıldık. Yani sonrasında bi durumumuz olmadı. Yine de geç döllenme olur mu böyle
İyi akşamlar bence kasık ağrısı ve yoğun kanama olursa hastaneye başvur bi baksınlar. Sanırım bir iki damla d sıkıntı olmaz. İnşallah güzel bayramlar geçirirsin
Bence herşey genetik ya benim üç tane doğum lekem var biri babaminkiyke aynı yerde aynı şekilde kardeşimin bı tane var annem bana hamileyken ayva yemiş bol bol ama yüzümde hiç gamzem yok
Ayy iyiki ciğere dokunmadım. ete dokundum artık Allaha emanet
Benim erken olduğu için herhalde iştahım henüz açılmadı. ama şişkinlik mi kilo mu bilmem pantolonlarımn düğmesi kapanmamaya başladı.inşallah çok almayız ben bir de kısayım 1.58 boy kilo alırsam patatese dönerim herhalde
Benim de iştahım cok açık. Aslında diyetisyene gittim ama listeye hic uyamıyorum. 64 kilo ile hamile kalmistim simdiden 66-67 oldu. Gerci muhtemelen haşimotonun da etkisi vardir, zira günde sadece 2 öğün yemek yiyorum. Ekmek tuketimim cok az, ona ragmen cok hizli kilo alıyorum.
Bende reflu de vardi simdi surekli midem yaniyor. Sanirim talcid ya da rennie içemiyoruz.
Annem sirf doğru mu diye denemiş özellikle ve kardeşimde var. Diğer üç kardeşte yok bizde genetik değil dogum lekesi. Ayvayı bende deneyeceğim nasip olursa zira gamze çok severim
Benim de iştahım cok açık. Aslında diyetisyene gittim ama listeye hic uyamıyorum. 64 kilo ile hamile kalmistim simdiden 66-67 oldu. Gerci muhtemelen haşimotonun da etkisi vardir, zira günde sadece 2 öğün yemek yiyorum. Ekmek tuketimim cok az, ona ragmen cok hizli kilo alıyorum.
Bende reflu de vardi simdi surekli midem yaniyor. Sanirim talcid ya da rennie içemiyoruz.
Netten araştırdım çiğ etten bulaşan bakteriden dolayı imiş. Adı t ile başlıyor hatırlayamadım. Çok ilginç bacakta ki leke belki fark mı etmedin ki. Ailede filan mı var mı kalıtsal mı bişiy acaba ilk çocuğum da bayram denk gelmemişti. Bu kez de kendimi iyi hissetmiyorum diyip girip içeri yatayım bari
Bayram nasıl gidiyor? Dün ve arife günü öyle kosturdum ki bugun bitkin düştüm yataktan cikmadim. Tansiyon yerlerde yine. fazlaca yordum kendimi tabii bi de en kötüsü akrabalarla görüşmek yani öpüşmesek bile icimde hep corona korkusu vardı