2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bu olayı çok duydum deneyenler de var gerçekten leke oluyor etme ciğere dokunmamaya çalışın. Böyle başka şeyler de var. Benim duyduğum denediğim gamzeli olması için ayva olayı var. Kızımda yapmıştım. Kızımın gamzeleri var ama eşimin de gamzesi var. Genetik de olabilir Tabii

İnşallah bi sonraki kontrolde görürsünüz. Benim ablamda adete göre 8+2 olması gerekirken 5+2 çıktı ve şu an 20 haftalık

Bence herşey genetik ya benim üç tane doğum lekem var biri babaminkiyke aynı yerde aynı şekilde kardeşimin bı tane var annem bana hamileyken ayva yemiş bol bol ama yüzümde hiç gamzem yok

İnşallah bi sonraki kontrolde görürsünüz. Benim ablamda adete göre 8+2 olması gerekirken 5+2 çıktı ve şu an 20 haftalık
Yaaa bu bana ümit oldu çok teşekkürler. İnşallah salı günü gidicem gelişme varsa rahatlarım. Geriden de gelse bi şekilde açık kapanır inşallah yeter ki yaşasın

geç döllenme olmuş olabilir mi? benim de sat a göre daha büyük olması gerekiyor ama ben genelde geç adet olurdum zaten yumurtlama da öyle olmuş ve doktor 2 hafta sonrasından hesaplıyor ona göre.
Geç döllenme olma ihtimali yok gibi. 16 Haziran ovulasyon günüydü. Eşimle 17sinde farklı şehirlere ayrıldık. Yani sonrasında bi durumumuz olmadı. Yine de geç döllenme olur mu böyle

İyi akşamlar bence kasık ağrısı ve yoğun kanama olursa hastaneye başvur bi baksınlar. Sanırım bir iki damla d sıkıntı olmaz. İnşallah güzel bayramlar geçirirsin
Bence de bi acile başvur en azından progestan verseler olumsuz durumu biraz azaltır o kuzum

Bence herşey genetik ya benim üç tane doğum lekem var biri babaminkiyke aynı yerde aynı şekilde kardeşimin bı tane var annem bana hamileyken ayva yemiş bol bol ama yüzümde hiç gamzem yok
ama ayva yedikten sonra yanağa bastırmak gerekmiş. Ben denicem ayvalar çıksın da

Bende fil olurum sanrm hem.boy hem kilo fena duruyor ins almayiz

Tiroid icin doktora vi gitseydin cnm

Arkadaslar selam, herkese iyi bayramlar.. aranizda bulanti icin prilam kullananan var mi? Gunde kac tane ve nasil kullaniyorsunuz?

Ciğer konusuyla ilgili bir de şeftali var. Şeftaliye dokunulursa bebek tüylü olurmuş

Annem sirf doğru mu diye denemiş özellikle ve kardeşimde var. Diğer üç kardeşte yok bizde genetik değil dogum lekesi. Ayvayı bende deneyeceğim nasip olursa zira gamze çok severim

Gaviscon icebilirsin

Arkadaslar selam, herkese iyi bayramlar.. aranizda bulanti icin prilam kullananan var mi? Gunde kac tane ve nasil kullaniyorsunuz?
Merhaba iyi bayramlar. Ben prilam kullanıyorum doktorum gece yatmadan aç karna 2 tane dedi ise yaramazsa öğleden önce aç karna 1 tane daha iç dedi

Ailelerde ben bile yok oglumunki neredeyse komple diz altı.

Bayram nasıl gidiyor? Dün ve arife günü öyle kosturdum ki bugun bitkin düştüm yataktan cikmadim. Tansiyon yerlerde yine. fazlaca yordum kendimi tabii bi de en kötüsü akrabalarla görüşmek yani öpüşmesek bile icimde hep corona korkusu vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…