Ben sabahlari ac karnina bi tane iciyordum baslarda ise yaramisti ama son 4 gundur hic ise yaramiyor, ogleden sonra surekli ogurme ve kusma halinde geciyo bugun bide aksam ustu bi tane aldim, yarin olmadi gece yatarken 2 tane almayi deneyeyim
Medical park ta Ertan öztürk ismini çok duydum ama muayene olmadım. Sigorta ile hastane arasında kalmıştım direkt paketi hastaneden almaya karar verdim liv medicana bana mevki olarak ters etlikte oturuyorum. Ortadoğuda hastanesinde 20.hafta ultrason ve epulral Sezeryan da dahil veriyor. Benim ikinci hamileliğim. Dolayısı ile ikinci de sezaryen olacak. Bana teklif edilende Sigorta paketinde epulral Sezeryan fiyata dahil değildi.
Kızlar mesajlar karıştı o yüzden 2 kez yazmış oldum
Evet karşılıyor. Devlet memuruyz biz 1000 lira gibi de vergi iadesi alacağız inşallh. Daha uyguna geliyor bu şekilde. Keşke hamile kalmadan önce yaptrsaymışım 1500 lira ya doğumda dahil olurdu. Hastaneninde doğum paketi buarada 7500.
Ben sabahlari ac karnina bi tane iciyordum baslarda ise yaramisti ama son 4 gundur hic ise yaramiyor, ogleden sonra surekli ogurme ve kusma halinde geciyo bugun bide aksam ustu bi tane aldim, yarin olmadi gece yatarken 2 tane almayi deneyeyim
Bende çok ise yaradığını söyleyemem ama 10 kusuyorsam 5 e indi diyebilirim. Birde çok sersemletiyor beni sürekli uyuyorum hiç içime sinmiyor kullanmakta ama çok halsiz düştüm artık
Arkadaşlar iyi akşamlar. Lütfen beni de aranıza alın. İlk gebeliğim olduğundan kendimi çok cahil hissediyorum. Adet tarihime göre 9 hafta 5 günlük hamileyim. 6. haftada kalp atışlarını duydum bebeğimin. Bayramdan sonra tekrar kontrole gideceğim.
Arkadaşlar iyi akşamlar. Lütfen beni de aranıza alın. İlk gebeliğim olduğundan kendimi çok cahil hissediyorum. Adet tarihime göre 9 hafta 5 günlük hamileyim. 6. haftada kalp atışlarını duydum bebeğimin. Bayramdan sonra tekrar kontrole gideceğim.
Bayram nasıl gidiyor? Dün ve arife günü öyle kosturdum ki bugun bitkin düştüm yataktan cikmadim. Tansiyon yerlerde yine. fazlaca yordum kendimi tabii bi de en kötüsü akrabalarla görüşmek yani öpüşmesek bile icimde hep corona korkusu vardı
valla ben bayram seyran bilemiyorum uzaklarda olunca :) ama yordum kendimi gezdim falan aksama acısı cikti tabi.
dikkat et snucta hamilesin herkesle öpüşmemek lazım . ayıp olur diye düşünüyoruz ama sağlık onemli
salı gunu kalp atisini duycam çok heycanliyimmmm
bu ultrasondan sonra sanırım artık hamileyim diyebileceğim, çünkü bisi hissetmedigm icin hamileymism gbi gelmiyor bazen unutuyorum :)
Tayinim cikti sehir degistirmek zorunda kaldim. Onceki gorev yerimde de burda da endokrinolog olmadigi icin yakin sehirlerdeki hastanelere gitmek durumunda kaliyorum. Sadece cumartesi gidebildigim icin her zaman randevu bulmak kolay olmuyor malesef.
Bende çok ise yaradığını söyleyemem ama 10 kusuyorsam 5 e indi diyebilirim. Birde çok sersemletiyor beni sürekli uyuyorum hiç içime sinmiyor kullanmakta ama çok halsiz düştüm artık
valla ben bayram seyran bilemiyorum uzaklarda olunca :) ama yordum kendimi gezdim falan aksama acısı cikti tabi.
dikkat et snucta hamilesin herkesle öpüşmemek lazım . ayıp olur diye düşünüyoruz ama sağlık onemli
kuru ekmek atmalısın uyanır uyanmaz ağzına. Kraker galeta da olur ama en iyisi ekmegin dış kabugu bence bi de kuru olacak hemen mide asidini cekiyor. Limon iyi gelir limonlu su icebilirsin. Aç kalmamaya calış aç kalınca oluyo genelde.