2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tayinim cikti sehir degistirmek zorunda kaldim. Onceki gorev yerimde de burda da endokrinolog olmadigi icin yakin sehirlerdeki hastanelere gitmek durumunda kaliyorum. Sadece cumartesi gidebildigim icin her zaman randevu bulmak kolay olmuyor malesef.
Anladım canim napalim mecbur doktorlara uyacgiz o zmn hepsininde fikri farkli cidden sinir bi durum

Kızlar size bişey danışmak istiyorum bulunduğum ilçede ve çalıştığım iş yerinde çok pozitif vaka çıktı doktoruma gidip bir ay rapor (üç hekim raporu normal raprlarim bitti cnku ) istesem verirmi acaba özel hastane

Merhaba arkadaşlar ben de şuan 6 haftalık hamileyim, haftası daha büyük olan arkadaşlar mide bulantınız ne zaman başladı bende henüz hiç bişey yok, daha önceki hamileliğimde 6.haftada başlamıştı, tecrübeleri olan yazabilir mi :)

Hayirli olsunSaglikla kucagina alirsin insallah Valla benim 6. Hafta basladi ama hic baslamayan da var belki de bulantisiz gecer bu hamileligin ki ben de bulantinin bitecegi gunleri iple cekiyorum

Benim 6 ya yakın başladı 6. hafta tam başladı. Belkide başlamayacak her hamilelikte aynı olmuyormuş inşallah bu defa daha keyifli geçer

7. Haftadayım bulantim olmadi hic

Kizlar benim gibi istahi aciln varmi surekli acikiyorum

Yaa iştah mııı, benim hiç bir şey yiyesim yok, gün boyunca düşünüyorum ne yiyebilirim diye ama yok yok hiç bir şey istemiyor. Mecbur birkaç şey yiyorum sonra da çıkartmıyorum ama hep bir bulantı. Canım bir şey çeksin diye bekliyorum heyecanla

Kızlar ya ben çok sıkıldım kahverengi lekelenmelerden.hic bir şey yapamıyorum korkudan. Her hafta düşük iğnesi yapıyorum. Igneden 4.5gün sonra yine başlıyor lekeler.. ne zaman bitecek yaa

Bend e aynı şeyi düşünüyorum hemsireyim bizdede vakalar coştu suanlik rapor hakkımı mi kullansam diyorum

Bende hemsireyim doktora direk rapor istiyorum desem vermez gibi geliyo napcaz ya bizim hastanede dört beş hemşire pozitif oldu bende çok korkuyorum
Midem çok bulaniyo nobetli sistem olduğu için tansiyonum düşüyo desen verir mi ki acaba rapor alacağın yer ile çalıştığım yer aynı mi

Ozaman direk iste bence bu özel bi durum doktor sorun yapmaz heyet veremem derse de 15 gün rapor al kontrol yazsın olmadi 15 gün sonra bi daha alirsin zaten çok geçmez bizi idari izinli sayarlar bi de çift maske ve siperlik ile calis ben öyle yapıyorum
Yok değil ben ilçede çalışıyorum merkezde özele doktora gidiyorum nöbet tutamaz raporu almıştım daha önce tüp bebek benimki ikiz

Bende kilo almak istemiyorum ama istah cok acik nolucak bilmem bulanti yok daha

Bende 5. Haftada başladı ama 1 hafta kadar sürüp geçti Bazi seylerden tiksinme kaldı.

Tek maske bile okdr çok midemi bulandiryoki. Normalde öyle bulaniyo midem ama maskeyle çalışınca çok kötü oluyorum valla Allah yardımcımız olsun inşallah bir an önce bizede izin verirler

Kızlar ya ben çok sıkıldım kahverengi lekelenmelerden.hic bir şey yapamıyorum korkudan. Her hafta düşük iğnesi yapıyorum. Igneden 4.5gün sonra yine başlıyor lekeler.. ne zaman bitecek yaa
Ben 7+1 im malesef bendede hala devam ediyo ara ara geliyo ama cok kfana takmamaya calis normal diyorlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…