2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 7+1 im malesef bendede hala devam ediyo ara ara geliyo ama cok kfana takmamaya calis normal diyorlr
Bilmiyorum çok endişeleniyorum. Birde bu kan sulandırıcı iğneleri 9 ay boyunca kullanmam gerekirse naparım diye cok düşünüyorum.

Bende 6+5 iken başladı çok aşırı değilDi ama şuan 7+3 üm daha ağırlaştı diyebilirim

Bilmiyorum çok endişeleniyorum. Birde bu kan sulandırıcı iğneleri 9 ay boyunca kullanmam gerekirse naparım diye cok düşünüyorum.
Ben 9 ay kullncm cnm hemde hem corasprin hem 06 lik igne kullaniyorum . O bisey ypmaz korkma ya benm her yerim sisip morardi ignelerden napicam blmem sendede varmi morarma sen niye kullaniosun kan sulandirici ??

Ayyy Bı anda karsıma cıktı bu topik kızlar bende 2020 mart annesiyim ne guzel gecen sene bu zamanlarkı hatıralarım geldı aklima :) Gecen sene bu zaman bebem 6 haftalık felandı sımdı 5 aylık oluyor hooop hayırlı ugurlu olsun bebıslerınız Rabbım saglıcakla versın kucagınıza ınsallah

Tek maske bile okdr çok midemi bulandiryoki. Normalde öyle bulaniyo midem ama maskeyle çalışınca çok kötü oluyorum valla Allah yardımcımız olsun inşallah bir an önce bizede izin verirler
Ozaman dr un kesinlikle sana rapor verir merak etme inşallah da öyle olur

Ben 9 ay kullncm cnm hemde hem corasprin hem 06 lik igne kullaniyorum . O bisey ypmaz korkma ya benm her yerim sisip morardi ignelerden napicam blmem sendede varmi morarma sen niye kullaniosun kan sulandirici ??
İlk başlarda acemiydim morarma çok olmuştu. Ama son zamanlarda yaptığım yerlerde morarma olmuyor.coraspini bende kullanıyordum ama dr artık kullanma dedi. Kan pıhtılaşması var mı yok mu bilmiyorum. Doktorum düşük olmasını engellemek adına kullanmamı istedi. Bir boş gebeliğim var.

Canım bendede lekelenmw oluyo bende doktorA sorucam tekrr sali gunu . Kalp atisina gtcem cok meraklıyım ins hersey yolundadir . Korkma bak benim bastn beri lekelenme var Doktor o halde bisey olmz yürüyüş bile yaoablrsn dedi bugun 30 dk ust karin egzersizi yaptım yürüyüsde yapacaktim üşendim. Dun denize gttik . Rutin hayatima devam ediyorum. Iliski konusundada bi tik azalttik ama kesmedik ondada sorun olmuyor .
Dmkki lekeden bisry olmuyor onmli olan kirmizi olmasi

Hmm anladim kimisi 3 dusuk yapip oyle öğreniyor doktor iyi yapms bnce tedbirli davranms . Bnim akcigerime pihti atti ölümden döndüm yogun bakiminda yattim 2014 de ondan durumum ciddi yuksek riskli gebeyim mecbur 9 ay kllncm . Bide morarip sismese super oluck .

InsaAllah duyarsın miniğinin kalp atışlarını annesi.. ben gebeliği öğrenir öğrenmez kestim ilişkiyi korkuyorum çok doktora da sormadık hiç

Kıyamam Allah korusun .sağlıcakla kucağına al insaAllah

Adamcagiza yazik isyan etmiyormu ya benim doktorum dusuuk olmaz iliskiyle yuruyusle dedi tabi herhangi bi ters durum yoksa
Doğrusu bir kaç kez dile getirdi ne zaman izin vereceksin diye. Doktora gittiğimiz de sor bir sıkıntı yok derse ona göre davranırız dedim her seferinde unutuyoruz

ben 9 haftadayım canım hiç bulantım olmadı. doktorum başlasa çoktan başlardı demek ki sen şanslı kesimdensin dedi

benim doktorumda yürüyüş ilişki yasak ilk 3 ay dedi. düşük riski mi var diye soruyorum. herşey yolunda diyor. anlamadım neden bu kadar katı olduğunu. hamilelikten önce aktif spor yapıyordum o yüzden bu durum çok zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…