2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bide ben araştırdım normal kadın doğum doktorunun yanında perionatolga da gitmek gerekiyormuş düzenli olarak
Canım eğer riskli bir gebeliğiniz varsa gidebilirsiniz. Yoksa genelde 20. Hafta ayrıntılı ultrason için perinatolog’a gitmeniz yeterli. Muayene ücretleri çok yüksek riskli durum yoksa gereksiz olur

Çoğu arkadaşım bana testi yaptırma sakın dedi bebeğin ense ölçüsünü alıyorlarmış iyi bişey değil diye duydum
Neden arkadaslarin boyle bisi dedi bilmiyorum ama kesinlikle yapilmali, Allah korusun bebekte bisi varsa tedavi edilebilme sansini artiriyo.. bence yapilmali.,

Rahat ol inşallah çok mutlu çıkacaksın doktorun yanından çok normal bu tedirginlikler doğana kadar bitmeyecek sanırım

Çoğu arkadaşım bana testi yaptırma sakın dedi bebeğin ense ölçüsünü alıyorlarmış iyi bişey değil diye duydum
Bebegin anomali riskini ölcüyorlar gayet önemli bi test ona göre amniyosentez yaptıranlar var allah korusun ve erken dönemde oldugu icin doguma gerek kalmadan alınabiliyor ilaçla düsük yapılıyor.

Bebeğin ense ölçüsünü almaları sıkıntı değil sadece anneyi gereksiz yere sıkıntıya sokuyor 2 li test tanı testi değil bir istatistik aslında Allah nasip ederse ikinci çocuğum olacağı için çok arastirmistim. Yaşınıza kaçıncı çocuk olduğuna kandaki bazı değerlere bakıp bu değerdeki mesela bin kadından 50 si özürlü çocuk doğurmuş deniyor size yani bu 1000 kadından 50 nin içinde olabilirsin özürlü çocuk dogurabilirsin ya da 950 nin içinde olup sağlam çocuk dogurabilirsin ama sen 50 kişiden biri misin 950 kişiden biri misin bilmiyorlar bunu fetal dna testiyle ogrenebiliyorlar o da pahalı bir test

Bu testler yapılıyor iyi tamam ama Allah korusun bebekte birşey varsa ve anne karnında yapılacak birşey yoksa.. Bende yaptıracağım yapılması gereken bütün testleri ama sonuç ne olursa olsun vazgeçmem. Gerçekten stresli kötü düşünmeyelim inşallah hepimizin bebeleri sağlıkla gelecek

Güzel haberlerin olacak inşallah

Kesinlikle öyle Allah korusun bebekte birşey olsa bile düşük mü yaptırcaz Allahın takdiri tabi ki dogurucaz. Zaten bu testler %100 sonuç vermez sadece ihtimali söylüyor genelde yaşı yüksek bayanlarda ihtimal yüksek çıkıyor hepsi bu. Bir tanıdığım yaşı yüksek hamile kaldı, anormallik ihtimali yüksek çıktı bebek doğana kadar öldü üzüntüden sapasağlam bebeği doğdu

Hadi hayırlısı olsun canım. Kalp atışı gayet iyi maşallah kanama alanı hepimizde oluştu korkma. Vajinal fitil iyi gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…