2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şeker yüklemesinde olumsuz ne düşünüyorsun kuzum
Yüklenen sekerin besinlerden aldığımız şeker ile aynı olmadığını bebek için birsürü zararı olduğu olduğu direk bebeğe geçtiği konuşuluyordu o yüzden beni tedirgin etti şeker yüklemesi yapmadan da öğrenmenin bir yolu varmış madem var ben de o yolu tercih ederim. Eğer tek şansım şeker yüklemesi yaptırmak olsa yaptırırdım ama

Ben ilk gebelikte yaptırmadım. Doktora sordum diyelim ki şeker çıktı tedavisi ne? Tedavisi yok kontrol edecez diyet yapacaz dedi yani ilaç vs yok dedi. Dedim o zaman ben açlık tokluk şekeri baktırayım sıkıntı çıkarsa diyet yapar kendim ölçüm aleti alırım. Tamam mantıklı dedi öyle yaptım. Açlık tokluk baktırdım sıkıntı çıkmadı

Benim de tüp bebek şiş canım zaten kilolu hamile kaldım 75 ile inşallah çok kilo almam
Aynen canım bende 66 ile kaldım. 65e düştüm. Ama doktorum daha ölçmüyor . 12.haftadan sonra ölçeriz diyor.gerçeği yansıtmıyormuş şuan. Bu arada doktorum cinsiyet tahmini yaptı bugün şok oldum %100 demiyorum ama ivme o yönde dedi

Bana doktorum maden suyu ic, meyve suyu ic, sulu seyler ic su icemiyorsan demisti, o sebeple bence erik visne suyu is gorur canim
o zaman tamamdır ben 3 litre içiyorumdur günde
Yok artık kız o kadar sürmezzz 3 4 aydan sonra başlar büyümeye bence
bilmiyorum ki kuzum belki çok zayıflarda 6 aydan sonra çıkıyordur bende şimdiden var
bende duyuyorum tehlikeli diye ama tehlikeli olsa neden yaparlar ki doktora soracağım kuzum
O zansn benim acelem var eşim şimdiden çıktı diyor psikolojik muhtemelen hafifte kilo olunca
Bana sorsan benimki de çıktı ama bende zaten göbek vardı ondan bencem

Artış kese den bile biliyorlarmış canım me dedi cinsiyete :) bu Çin takvimi doğru mu ki ya

Akış çok hızlı gözden kacabiliyor. İnşallah canım sanki kalp atışını duyunca hamileliginn yarısı bitecekmiş gibi hissediyorum
Bende oole diyordumda kalp atisinda sonra gordugum olumsuzluklar sonucu yine bi kokrtum 2 hfta sonraya ins sag sağlim gideriz demeye basladim. Kalp atisini cok az dinletti ya doktorum 5 sn anca ona bozuldum biraz

Artış kese den bile biliyorlarmış canım me dedi cinsiyete :) bu Çin takvimi doğru mu ki ya
Kız dedi neye göre dedi bilmiyorum ama kalp atış hızı 161 çıktı. Bence büyük ihtimal deyince.. hiç bu kadar erken tahmin beklemiyordum. Bakalım çıkacak mi? bu arada bana çin takvimi de kız dedi.

Bence bizim karnımız azıcık büyüse bile belli olur gibi geliyor çünkü olan göbeğin üzerine şişmeye başlayacağız
Canım ben bisiy sorucam doktor dun jelden sabah 2 tane dedi eczacida 2 tane dedi bugun bisiy sormak icin aradim doktoru jelle ilgili simdide 1 tane dedi kafam karisti sormadan kapatmış bulundum acaba kafasimi karisti dun ustune basa basa sabah 2tane demisti 2 tane kullniliyo sanrm genelde dimi bu jel

Kanla şekeri takip ediyorlarmış bence bu daha mantıklı ben bu şekilde yaptırmayı düşünüyorum

Ara ara zaten kan tahlili istiyor doktor, artık aile hekimi de çağırıp şu ayda kan vereceksin diyecek sanırım. Bana 1 ay vermeyeceksin diğer ay vereceksin dedi ama ben tarihleri aklımda tutamam. Birde aile hekimi ile doktor farklı ilerleyebiliyor bana aile hekimi şeker yüklemesi yapılacak dedi, doktorum bekle kan tahlili ver sonra değerlendirelim demişti. aile hekimine kalsa yüklemeyi yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…