2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2.5 sene önce bir boş gebeliğim oldu. Simdi de düşük.. bundan sonraki gebeliklerim hep aynı olacak mi diye düşünmekten alamıyorum kendimi
Hiç öyle düşünme inan Rabbimin bir bildiği vardır güzel kardeşim inan öyle bir anda alacaksın ki kucağına bebeğini ağlama diyemem ağla rahatla emin ol birgün yüzün gülecek dualarım seninle

Ayy ben anlamamisim canim pardon yaa iyice ishal edicem seni deniyim inciri hic duymamistim sen de bol bol elma muz ye patates haslayip ye ne biliyim pilav ye bu arada ben acik 2-3 bardak cay iciyorum.
Hahah güldürdün beni yaaa tamam kuzum önerini dikkate alacağım 1 2 bardak açık çaydan bir zarar gelmez diye düşünüyorum yaa.

1 tatlı kasıgı kuru kahveye limon sıkıp yut canım

Bebeğim ölmüş karnimda kürtaj oldum hâlâ narkoxun etkisindeyim. Cok kötüyüm ağlama krizleri tutuyor nasıl dayancam bilmiyorum
İçimi parçaladı bu haber. Rabbim tez vakitte acını unuttursun kucağını doldursun inşallah. Ne desek ne söylesek boş acını yaşa ama kendini mahvetme yıpratma sonra toparla kendini ne olur inşallah bundan sonrası güzel olur.. Hicbirsey bitmis degil ser gibi görünen herşeyde hayır vardır sizin için hayırlı olan buymuş belkide bebek ömür boyu sağlık sorunu yaşayacaktı rabbime duam tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin

Bebeğim ölmüş karnimda kürtaj oldum hâlâ narkoxun etkisindeyim. Cok kötüyüm ağlama krizleri tutuyor nasıl dayancam bilmiyorum
Mesajınızı görünce içime bir sıkıntı çöktü şu an ne durumda olduğunu çok iyi anlıyorum, aynısını yaşadım, içini gerçekten boşaltana kadar ağla ve şunu düşün veren Allah alan Allah ötesine inan ki geçemiyoruz, inşallah bir sonraki bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ve onu gördüğünde bu anların hiçbirini hatirlamayacaksin, kendini hırpalama lütfen dualarım seninle

Queenpisi
Bilmiyorum araştırmaya gönderdiler 15 gün sonra belli olacakmış nedeni.. iyi dileklerin için teşekkür ederim
düşük ve ölümlerin %70 i kromozom bozukluklarından oluyormuş. Belki bunu daha geç öğrenecektin ve kararı sen vermek zorunda kalacaktın. Belki sağlıksız bir bebeğin olacaktı ve kısa süre içinde ölecekti. Bu kararı sana bırakmadı allah. Her şerde bir hayır vardır. Üzül ama lütfen abartma. Nedeni araştırılır genetik testlere gerek varsa yapılır. Daha sonra doktor tavsiyeleri ile sağlıklı bir gebelik planlaması yaparsınız. Bebeğinin trizomi 18 olduğunu öğrenen bir anne adayının konusu vardı. Doktorlar yaşamaz almamız lazım diyormuş. O kadar zor durumdaydı ki. Dua ediyordu allahım bana bu kararı bırakma sen al canını diye.

İlk gebeliğimde şeker yüklemesi yaptırmadım, inşallah bu seferde gerek kalmaz

Şeker yüklemesinde olumsuz ne düşünüyorsun kuzum

Amin canım.Allah o stresi yaşatmasın kimseye çok zor. Kızımda aklıma getirmedim ama bu sefer korkuyorum duyduklarım gördüklerim beni korkutuyor.

Queenpisi canım geçmiş olsun, çok çok üzüldüm Allah sabır versin.. Rabbim sağlıkla evladını kucağına aldığın günleri göstersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…