2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen . Cuma günü kontrolüm var gidince haftalık iğne isteyeceğim en azından içim rahat olur .

Canım merhaba, ben de 5 haftalıkken kese gördüm hatta doktor içinde belli belirsiz yolk kesesını de göstermişti belki odur. Tam anlayamıyorum ama varsa bi oluşum yolk kesesi oluşuyor önce, inşallah sağlıkla ilerler

Günaydın herkese..
Yahu 6hafta bitti.Ve bulantı birden kesildi.Hafif tiksinmeler kaldı.Bu normalmi yoksa yine devam edermi?

Merhaba beni de ekler misiniz lütfen K KurkmantoluS yaş 30 ilk çocuk olacak inşallah
ekleyeyim tatlım. Tablo eklemeyi bilmiyorum kazene diyeceğim o ekleyince bende seni eklerim
Ahhh yaa cok uzuldumm insallah gecer hemen bari kranlik bir odada goz bandi tak uyumaya calis canim
geçti kuzum teşekkür ederim
Benim sinüzit var bas ağrısını iyi bilirim .geçmiş olsun.hamieller parol içebilir dayanamazsan ic.sakaklarina alnına mesajda cok iyi geliyor.su içmekte faydalı.
bende de sinüzit var bile bile ıslak saçla pencere önünde yattım. Uyandığımda geçmişti çok şükür kzuum
Bugun minoset içtim hasta gibiydim. Doktorum minoset parol alabilirsin dedi
Geçti çok şükür kuzum

canım bana bişey demedi ben farkettim ama bilmiyorum inşallah öyledir boş gebelikten korkuyorum

Kızlar 2 gündür aşırı bas agrisi yaşıyorum. Sabah 1 parol ictim ama 5 dakka sonra midem bulandi lavaboya koştum. Istifra ederken belime fazla yük bindi sanırım belim tutuldu. Eşim yataga goturdu ama hic hareket edemiyorum belim cok kötu agriyor. Burada hastaneye ulasim cok zor. Bebege bisey olmus mudur acaba?

Hcg hormonu yukselisi acayip başagrisi yapar canim uzan dinlen belin geçer başagrin icin de eger cok asiri degilse buz kupleri koyabilirsin rahatlatir

Hcg hormonu yukselisi acayip başagrisi yapar canim uzan dinlen belin geçer başagrin icin de eger cok asiri degilse buz kupleri koyabilirsin rahatlatir
Simdi bas agrim gecti ama belim cok kötü saga sola bile dönemiyorum. Biraz fön makinesi tuttu belime eşim, azcik azaldi agri ama hic hareket edemiyorum hala. Korkum bebege bisey olması. Yoksa bel agrisi gecer heralde bikac gune

Simdi bas agrim gecti ama belim cok kötü saga sola bile dönemiyorum. Biraz fön makinesi tuttu belime eşim, azcik azaldi agri ama hic hareket edemiyorum hala. Korkum bebege bisey olması. Yoksa bel agrisi gecer heralde bikac gune
Geçmiş olsun olmamıştır bişey Allah’ın izniyle. İlk hamileliğimde banyoyu yıkarken su deterjan kayak pisti gibi olmuş heryer çok kötü düşmüştüm yüzüstü. Çok şükür bişey olmadı. Geçen bende çok öğürdüm baktım belim çok yukarıda kalıyor hemen çömeldim öğürmeye öyle devam ettim. Güzel duş alıp uzanın. Toparlarsınız inşallah kısa zamanda.

Cok tesekkur ederim. Yatiyorum simdi fön makinesi tutunca biraz rahatladim. Yeni bi doktora gitmistim telefon numarasini vermedi bana hastaneyi arayip ulasmaya caliscam. Bi de ona sorayim bakalim ne dicek.

Hanımlar 8+3 oldum çok fazla belim ağrıyor ve hafif sarımsı akıntım var cumartesi gidecem doktora benim gibi belirtiler yaşayan varmı

Kizlarrr cok kotuyum yaaa bgun hic otrmadim hep islendim dun gece tartildm 71 demn yine tartildm 74 geldim bu nasl olablir sivi cok iciyorm o yuzdne mi 1 gunde kilo olmaz heralde norelim com bozuk yarin diyetisyene gidicm
Hergün tartılmak doğru sonuç vermez diyor diyetisyenler. Haftada 1 ideal olanmış. 1 günde 1 kilo almış olamazsınız. Ödem olabilir, sıvı alımı çok etkiliyor. Sabahları aç karnınıza tartılın. Sıkmayın canınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…