2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Progestan amp kullanıyordum zaten Ona devam et dedi bol su iç ve yat dedi çok şükür kesildi.Sabah ben süpürge yapmıstım biraz belimi zorladım gibiydi ama doktor ondan olmaz dedi çok üzüldüM iki gün sonra gel dedi.çok sağolun sizde
 
Maşallah gozunaydin hep böyle güzel haberler alırsın inşallah. Acaba doktorun kanama alani ile ilgili birsey söyledi mi???
Teşekkür ederim.
2 hafta önce devlet hastanesine gittiğimde de vardı kanama alanı. Doktor önemsiz dedi iğne vermemişti. Bu kendi doktorum. Çok önemli değil dedi bebeğin altında idi kesenin dışında. Yine de proluton yapalım haftada 1. 1 ay sonrada kontrole gel dedi. Inşallah önemli değildir. Insan korkuyor açıkçası.
 

bir doktorun paylaşımı, yediklerimize dikkat edelim Ankarada olsaydım bu doktora giderdim heralde çok tatlı görünüyor
 

şuan çok şükür iyiyim inşallah yine olmaz olursa kesinlikle soğuk/buz da deniyeceğim. Çok sağol canım
 
Anladım teşekkür ederim. Benimde kanama alanım olduğunu söyledi doktor bende endise ediyorum. senin bu aciklamandan sonra içim rahatladı bi nebze demekki olabiliyor ve güzel ilerleyebiliyor yinede. İnşallah bende senin haftalara gelebilirim sağlıkla.
 
Geçen hafta hafif bulantım vardı ama kusacak derecede degildi. Bugün sabahtan beri su icsem çıkarıyorum. 10. Haftada bulantısı başlayan var mi benim gibi?
 
Allahın izniyle geleceksin cnm. Ama çok kafana takıp fazla araştırma. Bebeklerimiz etkileniyorlar. Iyi şeyler düşün. Burda bir cok kişi yazdı doğuma kadar aktif kanaması olup sağlıkla kucağına almışlar yavrularını.
Dua et bol bol.
 
Geçen hafta hafif bulantım vardı ama kusacak derecede degildi. Bugün sabahtan beri su icsem çıkarıyorum. 10. Haftada bulantısı başlayan var mi benim gibi?
Malesef bi gidiyor bi geliyor bulantılar.Henüz 7.haftadayım.Bi kaç gün azaldı.Dr.ma sordum.Bu çok normalmiş.Bugun yine arttı.
 

bir doktorun paylaşımı, yediklerimize dikkat edelim Ankarada olsaydım bu doktora giderdim heralde çok tatlı görünüyor
Ben geçen salamlı sucuklu karışık pizza yedim yaa Bir şey olur mu ki acaba eşim çok dedi yeme diye ama benim doktorum çiğ et ve az pişmiş et dışında her şeyi yiyebilirsin demişti ondan yedim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…