2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım yaşın kaç. Acaba yaştan dolayı mı o testi önerdi

Arkadaslar8+3 üm sabah kırmızı adet gibi kanamam oldu doktoragittim kalp atışı var kese iyi dedi ama ne olur bilemem dedi böyle kanama yasayan varmı benim gibi Aranızda
Kahve lekelenmem olmuştu ilk gebelikte. Bunda da kendimi yorduğum birgün kahve lekelenmem oldu. Doktor kese rahme gömülüyor, kese büyürken damara vs gelebiliyor demişti. Size düşük önleyici iğne veya ilaç verdi mi? İmkanınız varsa buara sürekli yatın. Ağır iş yapmayın. Yukarılara uzanmayın. Ağır kaldırmayın. İnşallah hemen geçer.

Ense kalınlığına ultrason dan bakarken karından Bakıyorlar yine değil mi

Kizlar tatildeyim ara ara bakiyorum genel okuyup cikiyorum ya moralim cok.bozuk karin kaslarım gitti yerine geldi yagla göbeğim 6 aylık gibi ozellikle aksam yemekten sonra neden boyle anlamdim
Canım sen çok takıntılısın kilo konusuna çok emek harcamışsın vermek için belli ama biraz doğal akışına bırak gebelik bu biraz tadını çıkar. Benimde kilom var boyum yok üstelik ama bakıyorum karnım cikiyo mu hergun diye. Çıkacak da kasların azalacak da. Rahat ol bebislerimiz sağlıkla gelsin yeter ki yine verirsin yine sporunu yapar eski formuna kavusursun. Bu zamanlarında tadını çıkar ama ❤

Oglum sırf eğlencesine baktım cin takvimine kiz görünüyordu.Bu da erkek diyor bakalım ne gelecek.Kiz çıkıyor hep ağzımdan bu defa.Istemsizce hemde.Kizlar rüyasında falan gören oldu mu?

Kızlar ya hamilelikde hangi ağrı kesici krem kullanilabiliyo biliyomusunuz ayaklarım aşırı ötesi açıyor yuruyemiyorum artık doktorada iki saat uzaklikdayim sırf bunun için gitmek istemiyorum

Maşallah gozunaydin hep böyle güzel haberler alırsın inşallah. Acaba doktorun kanama alani ile ilgili birsey söyledi mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…