2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah canım. Cok haklısın insan okudukça iyice evham yapıyor oysa herkesin gebeliği farklı. Teşekkür ederim iyi dileklerin için

Ben geçen salamlı sucuklu karışık pizza yedim yaa Bir şey olur mu ki acaba eşim çok dedi yeme diye ama benim doktorum çiğ et ve az pişmiş et dışında her şeyi yiyebilirsin demişti ondan yedim.
Bence bişey olmaz ya bende sabah kahvaltı canım istemiyo midem bulaniyo pastırma yedim bi kac kere tuzlu olduğu için bulantimi alsın dedim

Bence bişey olmaz ya bende sabah kahvaltı canım istemiyo midem bulaniyo pastırma yedim bi kac kere tuzlu olduğu için bulantimi alsın dedim
Ayy sağ olasın canım ya içimi rahatlattın zaten evhamlıyım. Pişirince bir şey olmaz dedim ben de ne bileyim.

Uykusuz Koala canım hoşgeldin. Gözlerim seni aradı ama banlandığını gördüm. Mapustan çıkmışsın çok şükür
Hoşbuldumm niye girdiğimi anlamadan çıktım geldim oh be mune beni banlamadı polemiğe girmeden konuşmayı öğrendim artık derkene polemik sebebi ile ban yemişim

Bence erkek pipisi var gibi :)

Sorma cok takıntılıyım bu duruma inşallah denerim cnm

Ben geçen salamlı sucuklu karışık pizza yedim yaa Bir şey olur mu ki acaba eşim çok dedi yeme diye ama benim doktorum çiğ et ve az pişmiş et dışında her şeyi yiyebilirsin demişti ondan yedim.

Bir kereden ya da canım o an istedi biraz yedin diye bir şey olmaz inşallah canım ya, genel olarak dikkat etmek lazım

Sakatat şarküteri ürünleri önerilmiyor. Güvenilir bir yerde mi yediniz? İnşallah bişey olmaz. İçinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…