Allahın izniyle geleceksin cnm. Ama çok kafana takıp fazla araştırma. Bebeklerimiz etkileniyorlar. Iyi şeyler düşün. Burda bir cok kişi yazdı doğuma kadar aktif kanaması olup sağlıkla kucağına almışlar yavrularını.
Dua et bol bol.
Ben geçen salamlı sucuklu karışık pizza yedim yaa Bir şey olur mu ki acaba eşim çok dedi yeme diye ama benim doktorum çiğ et ve az pişmiş et dışında her şeyi yiyebilirsin demişti ondan yedim.
Hoşbuldumm niye girdiğimi anlamadan çıktım geldim oh be mune beni banlamadı polemiğe girmeden konuşmayı öğrendim artık derkene polemik sebebi ile ban yemişim
Burada yasak bazı şeyler var yasakları çiğneyince site yönetimi tarafından ceza alınıyor belirledikleri süre boyunca foruma giriş yapamıyorsun hoşbuldumm❤
Kızlar merhaba benim de 2. hamileliğim ve cok heyecanlıyım. Aynı tarihlerde olup doktorunuzdan hiç cinsiyet tahmininde bulunan varmı :) sizlere ne tahminde bulundular :) ilk bebişim kız , ultrason görüntüsü atıyorum görsele bakıp yorum yapıcak anneler olursa cok sevinirim :)cok heyecanlıyım doktor erkeğe benzetti 2 hafta sonra kesin dedi tabiki öncelikle sağlıklı olsunlar, allah sağlıkla kavusmayı nasip etsin hepimize Eki Görüntüle 2673537
Burada yasak bazı şeyler var yasakları çiğneyince site yönetimi tarafından ceza alınıyor belirledikleri süre boyunca foruma giriş yapamıyorsun hoşbuldumm❤
Canım sen çok takıntılısın kilo konusuna çok emek harcamışsın vermek için belli ama biraz doğal akışına bırak gebelik bu biraz tadını çıkar. Benimde kilom var boyum yok üstelik ama bakıyorum karnım cikiyo mu hergun diye. Çıkacak da kasların azalacak da. Rahat ol bebislerimiz sağlıkla gelsin yeter ki yine verirsin yine sporunu yapar eski formuna kavusursun. Bu zamanlarında tadını çıkar ama ❤
Ben geçen salamlı sucuklu karışık pizza yedim yaa Bir şey olur mu ki acaba eşim çok dedi yeme diye ama benim doktorum çiğ et ve az pişmiş et dışında her şeyi yiyebilirsin demişti ondan yedim.