Dün kontrolümüz vardı 11+0 idik bebek 11+3 çıktı sorun yok dedi. burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı da iyi dedi. İkili test için kan verdim. cinsiyeti söylemedi erken daha dedi. Kanama alanı oluşmuş ama bir kanama yada lekelenme olmadı son 2 hafta içinde. Önemsiz ama 4 hafta 1 er tane proluton iğne yapalım dedi. Tüp bebek olduğumuz için kullandığım ilaçları pazartesi bırakacağım. 4 hafta sonra tekrar gel dedi.
fatal dna testini önerdi yapalım içimiz rahat olsun dedi. Ama ben yaptırmayı düşünmüyorum.
Bizde son durumlar böyle.
Biri kız biri erkek mis . Erkek olana kesin erkek bu dedi kız olana kız gibi duruyor buda büyük ihtimal kız dedi. Pelvik kemiği çevresini ölçüp mu ne biliyolarmis belki değişir ama belli olmaz
Ay ne güzel sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görün inş. Bende çift yumurta ikizlerine hamileyim çok heyecanlandım şimdi sizin cinsiyetleri görünce
Dün kontrolümüz vardı 11+0 idik bebek 11+3 çıktı sorun yok dedi. burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı da iyi dedi. İkili test için kan verdim. cinsiyeti söylemedi erken daha dedi. Kanama alanı oluşmuş ama bir kanama yada lekelenme olmadı son 2 hafta içinde. Önemsiz ama 4 hafta 1 er tane proluton iğne yapalım dedi. Tüp bebek olduğumuz için kullandığım ilaçları pazartesi bırakacağım. 4 hafta sonra tekrar gel dedi.
fatal dna testini önerdi yapalım içimiz rahat olsun dedi. Ama ben yaptırmayı düşünmüyorum.
Ay ne güzel sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görün inş. Bende çift yumurta ikizlerine hamileyim çok heyecanlandım şimdi sizin cinsiyetleri görünce
Kızlar merhaba şu an hastanedeyim. Çok şükür 5 sn de olsa bebeğimin kalp atışlarını duydum. Yalnız doktor karından net görüntü alamıyorum ya alttan bakalım ya su iç mesaneyi doldur gel dedi. Şu an idrara sıkışmaya çalışıyorum. 8 haftalık bebeği karından neden net göremedi o kafama takıldı 5 haftalık gibi küçük değil ki sonuçta. Kalp atışı rahatlattı beni ama kafama takıldı neden net olmadı karındaki görüntü
Kızlar 2 gündür aşırı bas agrisi yaşıyorum. Sabah 1 parol ictim ama 5 dakka sonra midem bulandi lavaboya koştum. Istifra ederken belime fazla yük bindi sanırım belim tutuldu. Eşim yataga goturdu ama hic hareket edemiyorum belim cok kötu agriyor. Burada hastaneye ulasim cok zor. Bebege bisey olmus mudur acaba?
Arkadaslar8+3 üm sabah kırmızı adet gibi kanamam oldu doktoragittim kalp atışı var kese iyi dedi ama ne olur bilemem dedi böyle kanama yasayan varmı benim gibi Aranızda
Hanımlar merhaba yeşilimsi akıntı geliyor 3 gündür doktor fitil kullan dedi geçti hiç bişey anlamadım yarına başka doktordan randevu aldım bir kaç gündür de alt karın ağrım arttı özellikte sağ tarafta küçük kramlar oluyor yaşayan var mı
Kizlar tatildeyim ara ara bakiyorum genel okuyup cikiyorum ya moralim cok.bozuk karin kaslarım gitti yerine geldi yagla göbeğim 6 aylık gibi ozellikle aksam yemekten sonra neden boyle anlamdim
Kızlar merhaba şu an hastanedeyim. Çok şükür 5 sn de olsa bebeğimin kalp atışlarını duydum. Yalnız doktor karından net görüntü alamıyorum ya alttan bakalım ya su iç mesaneyi doldur gel dedi. Şu an idrara sıkışmaya çalışıyorum. 8 haftalık bebeği karından neden net göremedi o kafama takıldı 5 haftalık gibi küçük değil ki sonuçta. Kalp atışı rahatlattı beni ama kafama takıldı neden net olmadı karındaki görüntü
Kizlar cinsiyet hakkinda ne dusunuyorsunuz ben cok merak ediyorm bi oglum var 5 yasinda ona hamileyken ilk gunden beri erkek olucagini hissediyordum bunda da hep kiz geliyor icime allah herkesin gonlundekini nasip etsin
Aynen benim de icime kız doguyor istemsiz konusurken kızım diye konustugumu farkettim karnımla oglan derse sasiricam. Cin takvimi de kız diyor bakalım 12. Haftada söyler inş
Biri kız biri erkek mis . Erkek olana kesin erkek bu dedi kız olana kız gibi duruyor buda büyük ihtimal kız dedi. Pelvik kemiği çevresini ölçüp mu ne biliyolarmis belki değişir ama belli olmaz
İnsallah öyledir. Ben kız erkek ikizlere bayılırım. Eger ki ikiz olsaydı gebeliğim biri kız biri erkek isterdim ikisinin de tadını almak icin. Tabi ben 2 cocuk istiyorum ondan da olabilir
Hanımlar merhaba yeşilimsi akıntı geliyor 3 gündür doktor fitil kullan dedi geçti hiç bişey anlamadım yarına başka doktordan randevu aldım bir kaç gündür de alt karın ağrım arttı özellikte sağ tarafta küçük kramlar oluyor yaşayan var mı
Hamile olmasaydınız bugünler adet tarihiniz mi olacaktı? Hamilelik boyunca her adet dönemi adet olacakmış adet olmuş gibi ağrılar oluyor. Belki böyle bir durumdur. Yeşil akıntı enfeksiyon belirtisidir? Suyu çok için.