2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de çokk azzz ve çok nadiren yeriz eğer canımız aşırı çekerse. (Küçük kaçamaklardan bir şey olmaz diyor Dr. Kağan Kocatepe:)

Suyu çok içiyorum günde 3 litre içmeye çalışıyorum zaten peki enfeksiyon olan akıntı arada bir kesilir mi benim 1 gün kesildi sonra tekrar başladı şimdi yine kesildi

ayni sorun bende de var hamileliğimden beri 3 tane iltihaplı cenede cikti .
onceden de adet oncesi deri altında cikardi bas vermezdi. ama asiri aaciyor cildiyeye gitmeyi düşünüyorum bitene daha çıkarsa

kizlar bende karides yedim bi kackere ama pişirdim güzelce temizlenmişti simdi uzuldm , deniz urunu sagliklidir diye yiyordum.
gecenlerde de burger k. menu yedim fantayla beraber ama kadar kotu oldum ki sekerim yükseldi birdaha asla yemem

Suan yaptirmayi düşünmüyorum. Burun kemiği oluşmuş, ense kalinligi da normal dedi doktor. Dün ikili testi de yaptırdım. Icim rahat o yuzden yaptirmam.
Anladım canım. İnşallah herkes sağlıklı bi şekilde bebeğime kavuşur

Kızlar merhaba 8 haftalık hamileyim, 2 gün önce akşam saatleri de afedersiniz ama ishal oldum sonra geçti dün yine akşam saatlerinde oldu. Çalışıyorum bu arada gece de en az 2 defa tuvalet ihtiyacı duyuyorum. Sabah kalktığımda yine aynı şekilde ishal olmuşum. Yaşayan varmı hamileliğin ilk dönemlerinde doktora gitmem gerekirmi sizce yoksa normalmidir

Geçmiş olsun. Mikrobik bi durum olabilir(yediğiniz yeterince hijyenik olmayan bir gıda) Yaz ishali olabilir yani soğuk midenizi üşütecek bişey yemiş olabilirsiniz. Hamilelikle ilgili değilde farklı bir durum vardır. İshali durduracak patates haşlama, leblebi, kahve vs var ancak eğer mikrobikse durdurmamak daha iyi. Bence doktora gitmenizde fayda var. Gaita için tahlil yapılır. İçiniz rahat eder.

kizlar bende karides yedim bi kackere ama pişirdim güzelce temizlenmişti simdi uzuldm , deniz urunu sagliklidir diye yiyordum.
gecenlerde de burger k. menu yedim fantayla beraber ama kadar kotu oldum ki sekerim yükseldi birdaha asla yemem
İnşaAllah bir şey olmamıştır kuzum içini ferah tut ama bundan sonra dikkat etmemiz lazım.

2 hafta kadar once orta pismis et ikram ettiler. Yerken fark ettim ama yemek durumunda kaldım. Düşündükçe kafama takiliyor. Toksoplazma testi yapılmıştı daha once ama doktora gidince sorup yeniden yapılmasını isticem.

Sakatat türevi hiçbirseyi çocukluğumdan beri yemiyorum tadı nasıldır bilmem bizim evde hic yapılmazdı. Evlendikten sonra bayramda kayinvalidem ciger yapınca kaçacak delik arıyorum ama gelin görün ki pizza Burger cips gibi şeylere bayılıyorum. Hamileligimi öğrendikten sonra 1 kez pizza yedim o kadar bende dikkat etmeye çalışıyorum. Beni en çok zorlayan ise kahve tam bir tiryakiyim

Ah ah kahve benimde vazgeçilmezim. Türk kahvesi içerdim günde 3-4 defa. Keyifi hazzı bir başkaydı. Doktorum günde 1 i geçmememi söyledi. 1 i geçmiyorum ama çok seviyorum ya. Doğumdan sonra sütüm olurda emzirirsem yine 1-2 yi geçmemem lazım yani 3 yıl hasret çekicem

Kızlar bende sapsarı bi akıntı var. Sıkıntılı bi durum olabilir mi? Dun doktora gittim kanama alani kalmamis progestanı bırakabilirsin dedi. Bıraktım bugun baktim baya sari akıntı olmus.
cnm benm de geçen gün 2 gün sapsarı koyu sümüksü akıntı oldu. Dün Dr sordum progestan kullananlarda olur dedi. Bide ben fitil olarak kullanıyordum o 2 gün hap olarak aldım ozamn oldu acaba dedim hap olarak alınca mı öle oldu. Şuan şükür yok. Bide o 2 gün ayaklarım aşırı üşümüştü belki ondan da olur die düşündüm Dr yok progestan kullananlarda olur normal dedi. Bırakayım mı dedim yok devm et dedi bana. Çok şükür lekelenme falan da yok suan

Kesinlikle Türk kahvesinin yerini hiçbir içecek doldurmuyor bende de. İçmeyince başı agrıyanlardanım. Bebisler için sabredecegiz artık

Kızlar bende sapsarı bi akıntı var. Sıkıntılı bi durum olabilir mi? Dun doktora gittim kanama alani kalmamis progestanı bırakabilirsin dedi. Bıraktım bugun baktim baya sari akıntı olmus.
cnm benm de geçen gün 2 gün sapsarı koyu sümüksü akıntı oldu. Dün Dr sordum progestan kullananlarda olur dedi. Bide ben fitil olarak kullanıyordum o 2 gün hap olarak aldım ozamn oldu acaba dedim hap olarak alınca mı öle oldu. Şuan şükür yok. Bide o 2 gün ayaklarım aşırı üşümüştü belki ondan da olur die düşündüm Dr yok progestan kullananlarda olur normal dedi. Bırakayım mı dedim yok devm et dedi bana. Çok şükür lekelenme falan da yok suan

Ne guzel benimki hic anlamaz yemekten yumurta kiracakken yagi yakmis gelmis diyo bu tavanin icinde kir var halıya kirar yumurtayı tavaya diye muthi maceralar insllh saglikla ilerler ve kavuşursunuz cnm kac yasindasin
Ay seninde işin zormuş Gerçi benim eşim yapar sagolsun. Yapar ama bir bardağı alıp yerine koysa herseyi ben yapiyorum, mutfak benden sorulur falan diye bana işittirmeye çalışır

Suyu çok içiyorum günde 3 litre içmeye çalışıyorum zaten peki enfeksiyon olan akıntı arada bir kesilir mi benim 1 gün kesildi sonra tekrar başladı şimdi yine kesildi
Bwnce iyileşmeden kesilmez. Tahlil yaptırmanızda fayda var. Enfeksiyon hamilelikte önemlidir.

Kesinlikle Türk kahvesinin yerini hiçbir içecek doldurmuyor bende de. İçmeyince başı agrıyanlardanım. Bebisler için sabredecegiz artık
Turk kahvesi ve filtre kahveye bayilan ben simdi kokusunu alinca icim kalkiyor gunde en az 2-3 fincan tk, 2 kupa da filtre kahve icerdim, cok ilginc bisi bu hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…