Bende aynı durumdayım, bayılırdım türk kahvesine ve filtre kahveye. Hamile kalmadan önce napıcam kahvesiz diyordum, şimdi ağzıma süremiyorum kokusu bile rahatsız ediyor.Turk kahvesi ve filtre kahveye bayilan ben simdi kokusunu alinca icim kalkiyorgunde en az 2-3 fincan tk, 2 kupa da filtre kahve icerdim, cok ilginc bisi bu hamilelik
Ah ah kahve benimde vazgeçilmezim. Türk kahvesi içerdim günde 3-4 defa. Keyifi hazzı bir başkaydı. Doktorum günde 1 i geçmememi söyledi. 1 i geçmiyorum ama çok seviyorum ya. Doğumdan sonra sütüm olurda emzirirsem yine 1-2 yi geçmemem lazım yani 3 yıl hasret çekicem☺
Aynen oyle yaaa benim esim de cok kahve tuketir evde filtre kahve demlediginde mutfaga giremiyorumBende aynı durumdayım, bayılırdım türk kahvesine ve filtre kahveye. Hamile kalmadan önce napıcam kahvesiz diyordum, şimdi ağzıma süremiyorum kokusu bile rahatsız ediyor.
Hiç endişelenmeyin 12. Haftadan sonra bitiyor bulantılar, iştahınızda açılacak. Anne vücudu öyle mükemmelki kıtlığa karşı depolama yapıyor zaten. Korkmayın. Mide bulantılarınız geçince sağlıklı ve güzel beslenir büyütürsünüz bebeğiniziKızlar merhaba,
Benim bulantılarım sık sık oluyor fakat istifra etmiyorum sadece midem bulanıyor.
Ve iştahım aşırı kapalı özellikle akşamları hiçbir şey yiyemiyorum. Kusmadığım için çok halsiz düşmüyorum.
Ama çok yiyemediğim için bebeğim zarar görür mü gelişmesine etkisi olur mu çok kafama takıyorum.
2 defa gittim sevdim kendisini. Yumuşak bir ses tonu var. Sakin sakin anlatıyor. 4 yaşındaki kızımla çok güzel sohbet etti. İnsancıl biri. Doktor seçimi gerçekten önemli. İlk hamileliğimde 29. Haftaya kadar gittiğim doktorum aradan hasta alıyor diye tepki verdiğim için beni azarladı ve gitmedim bidaha ona. Doğuma yakın doktor bulmakta zor. Bir kaç tanıdığın gittiği doktoru seçtim. Doğumum suyumun gelmesiyle başlayıp 6 cm açılmaya rağmen sezeryana döndü. Ameliyathanenin kapısında 3 dk gördüm doktoru. Aman diyim içinize sinmiyorsa ısrar etmeyin, başka doktor bulun. Enerji tutması çok çok önemli. Doğum detaylarına girmek bile istemiyorum negatif etkilememek için.Kızlar doktorunuzla enerjiniz tuttu mu ya.. benim doktorum ne kadar ciddi olabilirse bir insan o kadar ciddi.. şöyle yapacaksın böyle yapıcaksın konuştu peşpeşe bana fırsat bırakmadan. Maskeden de bazı dediklerini anlamadım zaten. Daha güler yüz beklemiştim ne bileyim daha sohbet havasında geçer demiştim. Olumlu elektrik alamadım ya sanki onunla normal doğum yapamazmışım gibi geldi çok istediğim halde. Eşim de vardı yanımda çok bilgili tecrübeli bence iyi dedi ben daha duygusal bakıyorum galiba .. sizin doktorlarınız nasıl..
Azicik da yeseniz cok da yeseniz bebek kendi ihtiyaci olan kdari aliyormus merak etmeyin.. benim de bulantilarim cok ben de zorlayarak kusuyorum biraz aksamlari cunku bulanti uyutmuyo. Ben mesela kuru seyler yiyebiliyorum sadece karbonhidratla beslenebiliyorum, peynir ekmek, pilav patates gibi seyler.. bide soguk olacak, soguk pilav yiyorum mesela:) tabi dezavantaji kilo:)Kızlar merhaba,
Benim bulantılarım sık sık oluyor fakat istifra etmiyorum sadece midem bulanıyor.
Ve iştahım aşırı kapalı özellikle akşamları hiçbir şey yiyemiyorum. Kusmadığım için çok halsiz düşmüyorum.
Ama çok yiyemediğim için bebeğim zarar görür mü gelişmesine etkisi olur mu çok kafama takıyorum.
Yaa ben doktorumu cok seviyorum ama cok yogun kendisi ve sanirim sadece sezeryan yapiyor emin degilim bu konuyu haftaya gidince konusacagim.. bilmiyorum zaman ne gosterir ama ben normal doguma da sicak bakan bir doktor ile devam etmek istiyorum sanirim.. cok kararsizim ve bu beno biraz mutsuz ediyorKızlar doktorunuzla enerjiniz tuttu mu ya.. benim doktorum ne kadar ciddi olabilirse bir insan o kadar ciddi.. şöyle yapacaksın böyle yapıcaksın konuştu peşpeşe bana fırsat bırakmadan. Maskeden de bazı dediklerini anlamadım zaten. Daha güler yüz beklemiştim ne bileyim daha sohbet havasında geçer demiştim. Olumlu elektrik alamadım ya sanki onunla normal doğum yapamazmışım gibi geldi çok istediğim halde. Eşim de vardı yanımda çok bilgili tecrübeli bence iyi dedi ben daha duygusal bakıyorum galiba .. sizin doktorlarınız nasıl..
Kızlar merhaba,
Kızlar doktorunuzla enerjiniz tuttu mu ya.. benim doktorum ne kadar ciddi olabilirse bir insan o kadar ciddi.. şöyle yapacaksın böyle yapıcaksın konuştu peşpeşe bana fırsat bırakmadan. Maskeden de bazı dediklerini anlamadım zaten. Daha güler yüz beklemiştim ne bileyim daha sohbet havasında geçer demiştim. Olumlu elektrik alamadım ya sanki onunla normal doğum yapamazmışım gibi geldi çok istediğim halde. Eşim de vardı yanımda çok bilgili tecrübeli bence iyi dedi ben daha duygusal bakıyorum galiba .. sizin doktorlarınız nasıl..
Aynıyız senle ya gerçekten hala içemiyorum kahve. En sevdiğim seydi gözümü filtreyle açardımTurk kahvesi ve filtre kahveye bayilan ben simdi kokusunu alinca icim kalkiyorgunde en az 2-3 fincan tk, 2 kupa da filtre kahve icerdim, cok ilginc bisi bu hamilelik
Turk kahvesi ve filtre kahveye bayilan ben simdi kokusunu alinca icim kalkiyorgunde en az 2-3 fincan tk, 2 kupa da filtre kahve icerdim, cok ilginc bisi bu hamilelik
Bende aynı durumdayım, bayılırdım türk kahvesine ve filtre kahveye. Hamile kalmadan önce napıcam kahvesiz diyordum, şimdi ağzıma süremiyorum kokusu bile rahatsız ediyor.
Ben hiç tiksenmedim kahve kokusundan ya gidip gelip kahvenin kapağını açıp kokluyorumBenim de tek severek içtiğim gün içinde hasretini çektiğim içecek kahve. İlk zamanlar kahve bile içemedim tiksindim doktorum günde ya 1 kahve ya da 1 adet çay öneriyor ikisinden birini tercih etmemi söyledi. Bende çoğu zaman çay içmiyorum ya da yarım bardak içiyorum.
Bende hatta buraya yazmıstım günde 1-2 fincan icerim cnm nolacak okdrdan da diye.. sonra bir tiksinme geldi. Gözümü filtreyle acardim simdi eşime bile demlettirmiyorum kokuyo diyeBende aynı durumdayım, bayılırdım türk kahvesine ve filtre kahveye. Hamile kalmadan önce napıcam kahvesiz diyordum, şimdi ağzıma süremiyorum kokusu bile rahatsız ediyor.
Bende daha çok düştüm kahveye çaya.Bi de kakao kokusu acayip rahatlatıyorBen hiç tiksenmedim kahve kokusundan ya gidip gelip kahvenin kapağını açıp kokluyorum
Allah kolaylık versin çok zor ya.Bende asla et tavuk balık yiyemiyorum.Canım bisey de istemiyor.Bulanti ilk 2hafta feciydi simdi azaldı gibi.Hic belli olmuyor.Merhaba arkadaşlar, mide bulantısı ve halsizlik yasayan ne kadar az hamile var.Surekli yemek konuşabiliyorsunuz ne güzel.ben yemek kelimesini duyunca bile bulantı yaşıyorum.sürekli yatar haldeyim
İşin garibi benim doktorum yasaklamadı içebilirsin dedi. Ama nerde gözüm görmesin kahveyi :)Bende hatta buraya yazmıstım günde 1-2 fincan icerim cnm nolacak okdrdan da diye.. sonra bir tiksinme geldi. Gözümü filtreyle acardim simdi eşime bile demlettirmiyorum kokuyo diye
Aynen benimkide yasaklamadı, ne yiyosan iciyosan devam dedi :)İşin garibi benim doktorum yasaklamadı içebilirsin dedi. Ama nerde gözüm görmesin kahveyi :)
Bende seninle aynı moddayim ama benim canım istiyor bazı şeyleri yiyemiyorum.Merhaba arkadaşlar, mide bulantısı ve halsizlik yasayan ne kadar az hamile var.Surekli yemek konuşabiliyorsunuz ne güzel.ben yemek kelimesini duyunca bile bulantı yaşıyorum.sürekli yatar haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?