2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba;
6+6 da kalp atisini duyduk sukur hersey normal 2 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi dr.um.suan 7+5im kontrole kadar endiselerimi nasil en aza indirebilirim.Eminim bir cok kiside oluyodur ozellikle tup bebek ve ilk gebeligi olanlarda.Ama ya durduysa kalbi,dun midem bulandi bugun bulanmadi gibi hic de kendime yakistirmadigim sacma sapan kuruntular..Kendime yakistirmadigim diyorum cunku mantikli bir insanim bu kuruntularin kimseye bir faydasi yok biliyorm hersey olcagina varir ama iste engel olmak cok zor..bazen hayal kurayim diyorm guzel seyler..sonra da dur acele etme dusuncesi..uff

Herkesin bebeği kıymetli ama bizim gibi tedaviyle olanlar daha çok sakınıyor sanki. Aynı endişeler bende de var, rabbim su gibi geçirsin şu hamileliği de kucağımıza sağlıkla alalım inş.

Aynı durumdayım hatta burdaki herkes aynı durumda. Surekli belirti arıyoruz. Hatta mesela benim bulantilarim çok azdı, dün ilk defa fazla oldu ve istifra ettim, herkesin bulantıları 6. Haftada baslarken benim neden 10. Haftada basladi bi sıkıntı mi var diye takıyorum şuan, dün belim tutulmuştu acaba bebeğe bisey olmus mudur diye takıyorum, kabız olsam ıkınırken bebege bisey olur mu diye takıyorum, mesela az once bacağımı karnıma çekerken sanki karnımda bişey kaymış gibi geldi acaba bisey mi oldu diyorum. Gun icinde 50 tane sebeple bunu düşünüyorum.

Kızlar haftaya pazartesi doktora gidicem arada olan bel ağrılarım dışında bir belirtim kalmadı diyebilirim arada Bazen göğüs ucu sızlamalarım oluyor şuan 8+6 yım son adetime göre. Doktora göre en son baktığına göre 8+3 ama en son 2 hafta önce gittim. İçimde endişe var hala kalbi atıyormudur diye elimde değil bu durum.. büyümüşmüdür acaba.. Sizler de aynı şeyleri düşünüyormusunuz

Hepimiz aynıyız ilk üç ay endişe cok oluyor. Bende gögüslerimin acısı azalınca korkmustum. Cevremden de sürekli kötü seyler duyunca sagolsunlar yani ilk üç ay tehlikeli diye diye insanın aklına giriyorlar. En son 7+5 te gördüm haftaya 11+5 olmuş olucam randevumda. Hatta devlete gidip baktırmayı bile düşündüm hersey yolunda mi diye sonra durdurdum kendimi zaten pandemi var hastaneye az gitmek lazım. Bnm doktorum cok rahat biri. Kanama ve kusma dısında hersey normal, geçmeside normal demişti. Yedigim ictigime de karışmadı. Bnmde aklımı hep kanamasız düşükler geliyodu.geçenlerde cok vucut yangım oldu halsizdim bisey oldu kesin diye korktum. Sonraki günler yine belirtiler devam edince geçti. Karnım büyümeye basladı sanırım en rahatlatan o oldu beni..

Hepimiz aynıyız inan.. 3 aydan sonra daha rahat edicez inş. Bende hamileligimde kendimi cok dinler oldum. Zaten insan değişiyor ilk aylar hasta hissediyosun hormonlar vs hepsi normal. Sana tavsiyem yalnız kalmaman olabilir birseylerle uğraşınca zaman cabuk geçiyor. Hayal kurmak güzel tabi kur neden engelliyorsun kendini. Güzel düsün güzel olsun demisler.

Bu soyledigin seylere sonuna kadar katiliyorum.. ben kendimi soyle avutuyorum. Sen kafana takarsan cagirma ihtimalin yuksek bu sebeple lutfen artik dusunme boyle sacma seyler.. sen taksanda kursanda endiselensen de eger o seni istiyorsa kalacak diyorum sen onu istedigin ocon degil o seni istedigi icin seninle diyorum kendime ozellikle karamsar oldugum zamanlarda sonra dagiliyor o karamsarlik.. konus kendinle..

Çok teşekkür ederim hiç bu yönden bakmamıştım çok doğru söylüyorsunuz en iyisi doktora görünmek. Bende yediğim den ötürü olduğunu düşünüyorum. Hamilelik olunca insan tedirgin oluyormuş çok sagol

miğde bulantılarınız ne durumda ? gündüz yemek yiyorum kesinlikle. sadece gece

Yalnız değilsiniz hanımlar merak etmeyin . Doktor bile kızdı bana bu ne panik diye allah hepimizin yardımcısı olsun . Etrafımdakiler onu orada unutacaksın diyolar da mümkün mü o eskidenmiş . Hiç ultrasona girmeden doğum yapanları bilirim. Beni bıraksalar bebek doğana kadar hastanede kalayım diycem . Biz bebeği de strese sokuyoruz kendimizle beraber . Ama elde değil işte

miğde bulantılarınız ne durumda ? gündüz yemek yiyorum kesinlikle. sadece gece
Ben sabahları uyandığımda çok kötü oluyorum. Birtek çubuk krakerle besleniyorum sabahları. Ama öğlen hiçbişey kalmıyor. Birsürü şeyler yemek istiyorum. Akşam tekrar mide bulantısı bu aralar çok dengesiz.

Bende öyleyim canım. Tüp bebek ve ilk gebeliğim. Doktora dedim hatta, psikoloğa gitmem gerekiyorsa gideyim diye lekelenmem sürekli olunca normalden daha da panik oluyorum tabi. Sürekli aklım orada. Kendimi dinleyip duruyorum ama faydası yok biliyorum.14.haftadan sonra geçecek diyor doktor.İnşallah öyledir

bende öyle. sabah gözümü açınca koşarak lavobaya gidiyorum. ve o an gerçekten kötü oluyorum. sanki nefesim kesiliyor

Bana kalsa her hafta gidicem doktora da neyse ki hastaneye ulaşımı zor bi yerdeyim. Insallah bisey olmaz bebeklerimize.

Bwnce iyileşmeden kesilmez. Tahlil yaptırmanızda fayda var. Enfeksiyon hamilelikte önemlidir.
Sanırım çamaşırın pamukçukları sarı akıntıyla birleşince öyle oldu çünkü çamaşırı değiştirip duş alınca kesildi çok şükür doktordan geldim şimdi çok iyi dedi maşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…