2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Büyümüştür iyidir kalbi atıyordur hiç endişe etme.hatta rahat hamielleigin tadını çıkar.

Canım benim oğlumda kanama alanı hep oldu ilk 3 ay progestron fitil kullanmistim sonra kanama alanı yine oldu hem de 2_3 yerde oluyordu çok şükür sağlıkla ve 40 haftayı doldurup dogdu

miğde bulantılarınız ne durumda ? gündüz yemek yiyorum kesinlikle. sadece gece

Bunları okuyunca halime şükrediyorum bu 2.ci gebeligim ilkiyle ayni hafif bulanti çıkaramak yok limonla çubuk krekerle geciyo zaten sadece yorgunum ilk gebelik pamukmprenses ikinci kul.kedisi çocuğa gore yasamak zorundayız açıklama uyusakta kalksakta , zor yorucu

Olmaz o senin depodan herseyi alir.merak etme sen.saglikla gelsin kuzucuk

Kizlar su robot süpürge var ya herkes adını katya koymuş ondan almayi planlıyorum düşünsenize hem.siliyo hem supuruyor cocukla cok.lux bisey yani.
Sen uyu o supursun :) bide kurutma maknesi ilk çocukta zor oldu sürekli değiştiriyorsun kakası sırtına cikiyo kirletiyozaten cok kusuyorlar Kurutma.makinesi olanlar tavsiyejiz var mi canlarim

2.gebelikte bulantılar sanki diğerine göre daha farklı.Benimde 2. Bu.Vucut hamilelige daha kolay alışıyor sanki.

bende öyle. sabah gözümü açınca koşarak lavobaya gidiyorum. ve o an gerçekten kötü oluyorum. sanki nefesim kesiliyor
Aynı gün görünüyor doğumlarımız az kaldı. Bulantılar bitince rahat edeceğiz, keyfini çıkaracağız inşallah

2.gebelikte bulantılar sanki diğerine göre daha farklı.Benimde 2. Bu.Vucut hamilelige daha kolay alışıyor sanki.

2.cide bilinçli oluyorsun başına ne gelecek biliyorsun
Ben erkek hissediyorum oğlumla ayni hersey bakalim :) hayirli saglikli olsunda kiz cocuk cok mide bulantisi yapar derler.esimin babası koronadan vefat etti nisanda cok üzgün erkek olursa ismini yaşatacağız. Hala.kendine gelemedi.aylardir görmüyordu yasli kronik kalp hastası bisey bulaşmasın zarar görmesinler diye hasret gittiler helalik alamadılar koronayi ülkece hafife alıyoruz ama hafif alınacak bisey değil dikkatli olalım kalabalığa girmeyelim misafir almayalım gitmeyelim.dikkat edin

Aynı gün görünüyor doğumlarımız az kaldı. Bulantılar bitince rahat edeceğiz, keyfini çıkaracağız inşallah
evet öyle gözüküyor doğum korkum hiç yok. bir an önce kokusunu içime çekmek dokunmak istiyorum umarım hepimiz bunu yaşarız sorunsuz şekilde

Başınız sağolsun. Ben vaka sayıları düşünce biraz rahatlamıştım ama şuan stresliyim bu konuda. Kalabalığa falan girmiyorum. Cumartesi kontrolüm var içim rahat etmiyor.

Ben aldım cnm ondan Xiaomi mi robot vacum gibi bişey markası hep supuruyo hem siliyo tek dezavantajı su haznesine sadece su koyabiliyosun . Ben bı kere çamaşır suyu yüzey temizleyici sirke koymuştum delikleri tıkandı zor actim. Tek suyla silinmesi oyuzden çok içime sinmiyor

Bekonun kurutmasını aldık biz bu kış. Kırıştırıyor fazlaca. Hemen biter bitmez alıp hemen katlamak ve ütülemek gerekiyor. Kızımın kıyafetlerini daha bir hırpalıyor gibi küçük olduklarından ama büyük rahatlık hem toz extra alıyor kıyafetlerdeki. Elektroluxun kurutmasını beğenmiştim ama aldığımıza göre çok daha pahalıydı.Robotun dezavantajıda sanırım ortalıkta pek bişey bırakmamak lazımmış amacı her yeri temizlemek olduğundan her yere ulaşmak istiyor başaramayınca da extra ses çıkarıyormuş.

Canım benim oğlumda kanama alanı hep oldu ilk 3 ay progestron fitil kullanmistim sonra kanama alanı yine oldu hem de 2_3 yerde oluyordu çok şükür sağlıkla ve 40 haftayı doldurup dogdu
Maşallah Allah bağışlasın canim. Böyle mesajlar görünce icime su serpiliyor. Buradaki tüm arkadaşlarıma nasip olur umarım kucağımıza aldığımız günleride görmek. İlk olunca ve fazlasıyla kötü tecrübeler olunca böyle pimpirik oluyor insan demek. uzun yıllar denenmedik tedavi bırakmadık artık bitti dediğimiz anda rabbim bir mucize lütfetti bize umarim bekleyen herkese hayırlı bir şekilde nasip olur

Bende de var kanama alanı kan sulandırıcı kullaniyodum doktor bı kaç gün alma yirmi gün sonra kontrole gel dedi benim içime sinmedi bi hafta olmadan başka doktora gidicem kontrole

Benim kopegim var evde, o yuzden dyson supurge aldim ama robotta alicam sanirim cok pratik gorunuyor bu arada 2 ay once boschun serie 8 kurutma makinesini aldim asiri memnunum, kopegim oldugu icin kiyafetlerde tuy oluyor ister istemez, makineden sifir tuy tozla cikiyor:)

Kızlar eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı? Ne yapılıyor kan uyusmazliginda evlilik tahlillerini yaptırırken doktor söylemişti ama ben emin olamıyorum. Ayrı bi saçmalık benimki yıllar önce ehliyet alırken negatif çıktı ama ailemde hiç negatif yok evlenmeden tekrar baktirayim dedim pozitif çıktı

Bende de var kanama alanı kan sulandırıcı kullaniyodum doktor bı kaç gün alma yirmi gün sonra kontrole gel dedi benim içime sinmedi bi hafta olmadan başka doktora gidicem kontrole
Bende crione jel kullanıyorum hic bitmedi ogrendigimden beri lekelenmelerim. Progesteron bıçak gibi kesiyor bende lekelenmeleri ama doktor değiştirmedi ilacımı. Bende tereddütteyim

Benim erkek kardeşimle esinde var. Annenin kan grubu negatif oldugu durumda oluyor bildiğim kadarıyla. Hamileyken kan uyuşmazlığı ignesi yaptırmıştı gelinimiz. Emin değilsen bir daha baktır istersen cok ciddi bir durum allah korusun

Haklısın canım çok bekleyince ve çok ugrasinca insan her şeyden nem kapıyor. Ben oğlumun dogacagina kucagima alacağıma hiç ümidim yoktu çok stresliydim sürekli leke hatta pihtili kanama gelirdi strestendi belkide, oğlum 4senelik evliyken oldu eşim tedavi oldu. Bunda da istiyorduk ama mucize gibi geliyor 4 yıldır olmuyordu yine. Inşallah Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Cok haklısın belkide hep stresten oluyor. Allah tamamına erdirsin canım. Bizimde kasımda 9. Evlilik yildonumumuz. Umarim 3 kişi olarak devam ederiz yolumuza artık bunca bekleyişten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…