2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay zor oluyor bende 1.5 klo aldm oda son zamanlarda mide bulantilarnz gecer ins artik 3. Ayi doldruruyoz rahat gcer ins

Neon hastanesine Google yorumlardan baktım çok düşük puan almıştı ve yorumlarin yüzde sekseni olumsuzdu. Ama özgür hocanin methini bende duydum tavsiyen için teşekkür ederim canım
Tek özel hastane olduğu için başka seçenek yok ki eleştiren de çok memnun olan da. Erzincan’da sağlık sektörü malesef çok zayıf. Burada yaşayacaksan hasta olmayacaksın diyorum her zaman :)

Eklentiler

• FD16E716-8C31-443B-B226-92E556E2178B.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 21
  • 0CAC57D0-99C9-498D-8834-1C1F24E80C81.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 24
Banada herkes kiz diyor

2. çocuk sanırım sizinde, profilinizdeki çocuk oğlunuz mu ? Sanırım ilki erkek olunca kız, kız olunca erkek gb olması bekleniyor heralde yorumlar ondan. 2 hamileliğimde de illaki çocuğumun cinsiyeti erkek/kız olsun diye düşünmedim. Hatta ilkinde hep erkek bebek gördüm rüyamda Erkek olacak sanrım dedim kız geldi. Rabbim sağlıkcakla kucağımıza aldırsın.

Eş , dost, komşu akrabanın ısrarla cinsiyet tahmini nedir anlamış değilim. Hamileliğimi öğrendiğim günden itibaren oğlanda oğlan diye tutundular. Artık bende oğlan hissediyorum
Of sorma bi de yüzüme bakıp aa senin oğlun olcak bak görürsün diyenler hahaha zaten %50 şans var sallayın gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…