2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de halam evlendigimde ilki erkek dedi.Ben de daha bilmeden oğlum diye sevdim.Ve ilki erkek oldu.Sagolsun fazla bıcır bıcır.Tam hayalimdeki gibi.Yalniz 2.Kız diyo herkes.Bakalim dedim.
Cnm benm ilk kürtaj oldum erkek diyorlardı. Benim kardeşlerimde De öyle ilkleri erkek 2.ler kız oluo. Bnm de 2.sayılır bu valla kızı da cok istiom erkek de. Hayırlı doğumlar olsun hepimiizinde. Saglıcakla kucagımıza alalım inşallah

Canım nasılsın kontrole gittin mi
Yine sizleri bir süre uzaktan takip etmek zorunda kaldım. Randevu günümü heyecanla yazacaktim buraya yazamadım ban yiyince
Perşembe günü gittim kuzum, bebişin herşeyi maşallah iyiymiş 2 gün geriden geliyor dedi daha öncede 3 gün gerideydi dedim 3 5 günün hesabını yapmıyoruz son adetinle uyumlu bir sorun yok dedi O kadar bebeğe benzeyecegini ve o kadar hareket edeceğini hiç düşünmedim elleri ayakları hiç durmuyordu doktor uzuun uzun izletti hareketli denk gelince❤ Allahım yiyeceğim ya. Gittiğimde 10+5 teydik. Şuan cok cok erken kesin demiyorum ama erkeğe benzettim şu kısmı dedi
Doktoru sevmemekten korkuyordum sevdim de tatlı dilli ilgili iyi bir doktordu bizde durumlar böyle

Amin inşallah canım.Rabbim gönlümüze gore hayırlısını nasip etsin inşallah.

Maşallah ya ne kadar erken söylemiş cinsiyetini hangi doktora gidiyorsun canım

Ay benim annem de hep bi erkek bi kız doğurmuş bize de nasip olsa ne güzel olur hayırlısı olsun

Canım benim çok sevindim bam yiyip durma diyorum her yere yazma bu arada geriden gelme olayını hiç kafana takma tüp bebekte yaşanan bir durum bu bende ilk kızım da da hep olan şeydi şükür sıkıntı yok maşallah ya erkeğe benziyor demek paşa

Maşallah ya ne kadar erken söylemiş cinsiyetini hangi doktora gidiyorsun canım
Önce ben cinsiyet sordum tahmin var mı diye şuan çok erken biraz daha bekleyelim dedi sonra iyice inceledi inceledi bak şurasını erkeğe benzettim ama kesin değil dedi Ben Kocaelide yaşıyorum kuzum Mustafa göktan doktorum

Şeyi merak ettim ya hani kese fasulye gibiyse erkek diyorlar ya senin 6,7 hafta kese çoçuk fotosu var mı canım :)

Selam kızlar dün sabah hafif lekelenme gördüğümü söylemiştim bütün günde karnım dizlerim ağrıdı durdu bulantida çok azalmıştı akşam acile gittik. Herşey yolunda çok şükür idrar yolu enfeksiyonu varmış. Lekelenme için bi ilaç verdi adı geçmişti burada ondan ama tek bir defa çok açık kahverengi olduğu için onu kullanmayı düşünmüyorum. Acilde uzak bile değildi bakan zaten pratisyen doktordu 2 hafta sonra kendi doktorumda randevum var

Vallahi bi öncekinde kaşındım ama bu defa cidden niye gittiğimi anlamadım birdaha gitmem inşallah
Yok kuzum hiç takılmıyorum cidden çünkü tüp bebek doktorumda önemsiz dedi bu gittiğim doktorumda önemsiz normal dedi o yüzden takmadım tabii önden de gidebilirdi diyorum geri gideceğine ama olsun herşeyi iyi herşey normal dedi o bana yeter.❤
Evet evett erkeğe benzetti eğer değişmezse gelecek oğluşumuz. Kendimi şuan cinsiyete kaptırmak istemiyorum değişme ihtimali olduğundan

Geçmiş olsun canım bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…