2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde de herkes ilk duyduğunda kız hissetti şimdi herkes erkek hissediyor benimde hislerim karıştı
Hahah nasıl iş oldu öyle önce kız hissederken sonra erkeğe dönmeleri bizden 1 kişi bile kız demedi yaa. Bende hissettiğimden değil değişiklik olsun diye kız dedim. Ama doktor da erkeğe benzetti şimdi nub teorisi ile tahmin yapan arkadaşa görsel atacağım. Bakayım o ne diyecek

Ona ilk kese yi at canım bakalım ne diyecek :)

Valla benim bir hissim yok ne olursa kabul modundayım ama merakta ediyorum ama gönlümden geçen önce sağlık ikiz olunca bir kız bir erkek olsa iyi olur önceden de bir kızım var
Öyle tabii hele birde benim ilk çocuk zaten zor bulmuşum rabbim vermiş birde cinsiyet sipariş etme moduna girmeyeyim tövbe tövbe rabbim hayırlısını versin ikisi de aynı benim için fark etmez❤ yaa seninkileri ben de merak ediyorum herşeyden önce sağlık ama inşallah gönlüne göre olur

Herkes işbirliği yapmış gibi demi herkes kız istiyor bizde kız yok ondan öyle hissetmek istediler galiba at at bizde de haber ver ne diyecek merak ediyorum bende

Bazen sormak da gerekiyor demekki. ben de kocaeli de yaşıyorum kuzum. medar hastanesinde faruk karakayaya gidiyorum. Doktorum çok tecrübeli çok başarılı ama açıklama yapmıyor çok ben sordukça anlatıyor çok ciddi. Tabi bi de 4 sene bekledikten sonra onun verdiği ilaç vesilesiyle hamile kalınca başka doktora geçmek de içime sinmiyor ama bilmiyorum.

Herkes işbirliği yapmış gibi demi herkes kız istiyor bizde kız yok ondan öyle hissetmek istediler galiba at at bizde de haber ver ne diyecek merak ediyorum bende
Aynen bizde de hiç kız yok diye ben kız dediydim tamam kız cevap verince buraya da yazarim şimdi atacağimm

Aa aynı hastaneye gidiyormuşuz Mustafa bey ben sormadan herşeyi anlattı ben çok sevdim ilgisini sadece cinsiyeti ilk ben sordum Aranda doktorla bi bağ kurmuşsun anlıyorum bende tüp bebek doktorumla devam etmek isterdim mesela

Ayyy masallahh hadi gozun aydin canim, saglikla buyusunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…