2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de olmustu canim zaman zaman hala oluyo.. doktor korkma dedi, idrar yolu enfeksiyounu olabilir demisti ama sukur bende cikmadi..
İdrar tahlilinde çıkmaz mı enfeksiyon ozamn. Testlerime de baktı tahliller iyi demişti. Ama gebe kalmadan mantar var demişti Dr ve fitil kullanmıs tım. Mantar dan olabılır mi. Geçmemiş olabılır mi. Dr kontrolüne daha var 2 3 Eylül gibi soramıom da bidaha

Enfeksiyon olsaydi tahlilde cikardi ama mantari bilmiyorum.. yani benim doktorum korkma olabilir demisti hatta acile de gitmistim bi kere o da oyle demisti arayabiliyorsan ara sor olmadi doktoru icin rahat etsin.

Kizlar tavuk olayini nasil yapiyosunuz ben cok severim tavuk . Hep yeemeklerini yaparim ama annem simdi dedi bi tandigin bebeği ultrasonda 3.meme oluşumu görünmüş erkek bebek hemde hormonlardan kiz direk kesmiş tavugu . Siz yiyormusunuz organik tavuk her dk nerden.blcazya bi düşündüm simdi

Ben tiksindim tavuktan yiyemiom. Ama daha sonraki haftalarda nolur bilemem

Ben idari izinleri bağışıklık sistemi hastalığım olduğundan o zamanlarda kullandım. Acaba onun bir sınırı var mı? Ben bilerek şubeden çıktım bölgeye geçtim bu ay. Arkadaşlarım zor durumda kalıyordu şubedeyken, üzülüyordum onlar çalışırken ben evde olduğumda. Belki ben de konuşurum senin gibi 27sine kadar devam ediyor zaten heyet raporum. O zamana kadar vakit var daha. Sağol canım senin adına da sevindim

Ben de cok seveeim tavuk ya tüh

Hmm.doktora daha soylemedin sanrm numarasivarsa sorsaydin
Yok cnm şehir hastanesinde gittiğim Dr. Memlekette Olumca mecbur şehir hastanesine gidiom. İstanbulda olsak 1 tane Dr bulup takip yaptırcaktım.ve arayıp soruodum.dğer kürtaj oldum gebelikte tek Bi Dr la takip yapıodum bşy Olumca soruodum.yani sorma şansım da yok

Ben uzun zamandır tavukla arama mesafe koydum, dışarıda zaten yemiyorum eve de çok çok güvendiğim işte organik falan olursa alıyorum. Çok karışık çünkü tamemen hormonları ile oynanmış yapay bir şey aslında şuan tavuk diye satılanlar. Ama bunun yanında da hemen direk yer yemez bebeğe bir şey yapar mı emin değilim bence etkisi uzun vadede çıkabilir

Canım tavuk yemiyorum. Doktorum bu süreçte hindiyi önerdi illa tavuk isterse canın. Hindinin genetiğiyle oynanamıyormuş ve hormon verilemiyormuş. Eğer tavuğu çok seviyorsan hindiyi dene derim. Ben 1-2 haftadır yemeye başladım.Tadı benzediği için benim hoşuma gidiyor.

Tekrar ordaki hastaneye bi randevu al bence cnm .

Kizlar tatilden döndük dün 40 dk yürüyüşümu tamamladim yürüyüş bandimda klimali odada 25.dakkada durdurup 1dk oturup dinlenip nefeslenip devam ettim aralarda bol su ictim oh mis spor gibisi yok

Deneyim cnm teşekkürler

Ya ben normalde ayda 1 kola içerim tatilde unuttum gunde 2 3 bardak içtim bisiy olurmuki bebeğe off nasil unuturumya zararli oldugunu icmemem gerektigini vallahi unuttum

Kizlar tatilden döndük dün 40 dk yürüyüşümu tamamladim yürüyüş bandimda klimali odada 25.dakkada durdurup 1dk oturup dinlenip nefeslenip devam ettim aralarda bol su ictim oh mis spor gibisi yok
Canım doktora spor olayını sordun mu bu aylar genelde tehlikeli ya o yüzden dedim akıntı pembe vs dedin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…