2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bi korktum simdi dun sabah yaptigim progesteron jel bu sabah kahvemsi acik pembemsi jel şeklinde geldi biraz peceteye pembeyi görünce kanama sandim cok korktum kahvemsi pwmbemsi gelmesi Normalmi
Kuzum uzun zamandır kullanıyorum bu jeli çok nadir bende de değişik renk geliyor mesela uzun zamandır bugün öyle geldi muhtemelen dün gece yaptığım jel emilemedi çünkü yürümek gerekiyor ve ben yürümedim yapıp uyudum çok yorgundum. Öyle olunca bugün jel siyah parçalar olarak geri geldi ama jel olduğu belli yani o yüzden takilmadim. Daha önce böyle olduğunda sormuştum normal olduğunu havayla temas ettikçe renginin değiştiğini söylemişti hemşire

Canım doktora spor olayını sordun mu bu aylar genelde tehlikeli ya o yüzden dedim akıntı pembe vs dedin ya
Doktora sordum kendini cok yormadan yap dedi .
Aklim kola olayina takildiya nasil hata yaptim simdi moralim sifir 6 gundur gunde 2 3 bardak kola ictim gerçkten unuttum biswy olmaz insya of of

Anladım cnm o zmn sorun yoktur herhalde .

Öğretmen olan arkadaşlar uzaktan eğitim için morpa kampüs ve okulistik haricinde önerebileceğiniz site var mı?

Ben cok severim tavuk ve yiyorum yememeli miyiz? offf yaa cok uzuluyorum gercekten ne yedigimiz belli ne ictigimiz nasil bir dunyaya denk geldik

Kizlar bi korktum simdi dun sabah yaptigim progesteron jel bu sabah kahvemsi acik pembemsi jel şeklinde geldi biraz peceteye pembeyi görünce kanama sandim cok korktum kahvemsi pwmbemsi gelmesi Normalmi
Rahimde kanama alanın varmı varsa büyük mü? Bende mesela kocaman Bi kanama alanı var ve yatıyorum raporluyum 15 gündür heyet raporu vericem böyle devam ederse dedi doktor bana.. Kanama kahve tonlarındaysa sıkıntı yok içerde kurulmakta olan kan demektir ama rengi kırmızıya kaçarsa direk hastaneye git

Kizlar ben ağzıma et tavuk alamıyorum ya.Acayip tiksindim.Oglumda canavar gibi et tavuk balık yerdim.Sizde durumlar nasıl?

2 hafta önce doktor çok hafif var ama sorun yok yerlesirksn olur demişti hic lekelenmem kanamam olmuyor 2haftadır .

Kurum farkı da oluyor tabi umarım şu riskli dönem bitene kadar dokunmaz kimse bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…