2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım. Proluton iğneyi bende yaptırıyorum faydasını görürsün. İçini ferah tut, yarın bebeğini gördüğünde için rahatlar inşallah

Kizlar ya progesteron jeli bugun kestim doktor kes dedi ama simdi kahve leke gelmis yine camasira sildim temizdi ama yine moralim bozuldu ya kanama alanida yok niye olduki yine ya
Sen yazınca geri döndüm öyle gördüm canım yazdığını, doktora sordun mu? Belki tekrar jeli başlatır. Korkma biraz sakin olmak gerekiyormuş. Bebeğimiz çok etkileniyormuş. Kahverengi olduğu sürece telaş yapmamak gerekiyor ama insanın elinde değil hemen panik oluyoruz. Bence yaz doktoruna, jeli erken kesmiş sanki sende.

Çok şükür iyi, mutlu döndük eve 3 hafta sonra gidicez tekrar, diger kontroller ayda bir olacakmış
Ohh cok sevindim. Bugun ben cok asiri sese maruz kaldi bi anda korktum kasiklarima az agri girdi insallah bisey olmaz yarin doktora gidecegim korkuyorum yani bisey olacak diye

Ohh cok sevindim. Bugun ben cok asiri sese maruz kaldi bi anda korktum kasiklarima az agri girdi insallah bisey olmaz yarin doktora gidecegim korkuyorum yani bisey olacak diye
İçini ferah tut canim bazen korkunca eğilip kalkınca agri giriyor ama gidiyor . Insallah sende yarin guzel haberlerle gelirsin

Benim ortaokul ilkokul Karışık. 2den 8 e kadar hepsine giriyorum. İlkokulu daha çok seviyorum. Bizim okul başarısı düşük bir okul. Ortaokullar beni çok üzüyor
Anladım canım ortaokulda seviye düşük olunca kötü oluyo verimsiz geçiyo ama ilkokulda çok hevesli oluyorlar bi de İngilizce değişik geliyo verimli oluyo seviyorum sadece biraz fazla enerjikler

Kizlar ya göbeğim cok benim herkes fark ediyo benim gibi olan varmi Heryerm normal karın yani mide yani kasleim bile bwlli oluyo ama gobek sis
Ayakta belli olmuyor benim. Oturunca belli diyorlar ama bilmeyen anlamaz yani. Çevremdekiler bildiği için var gibi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…