2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba, lekenlenme konusunda tecrübeli olanlara sorum, acaba ne sıklıkta yaşadınız kahverengi lekelenmeyi ne zaman tam olarak kesildi? Bir de bunun yanında hafif kasık ağrılarınız oldu mu? Ben 8+3 üm ilk defa bugun yaşadım kahverengi leke hafif de kasık ağrım var 4 5 saattir, doktoru aradım kırmızıya dönmedikçe sorun yok dedı ama yaşayanlara sormak istedim, ben kasık ağrısı eşlik edince Bı panik oldum, dinleniyorum şimdi ara ara kalkıyorum yataktan

Canım merhaba. Ben nerdeyse hamileliğimin başından beri yaşıyorum lekelenmeyi. Hatta 3 kez de kanama yaşadım. 3gün olmuyorsa 4.gün oluyor. 2gün sürüp duruyor sonra tekrar başlıyor. Ama bebeğin gelişiminde hiç problem olmadı şükür.aynen dediğin gibi kahverengi olduğu sürece korkma dedi doktorum banada. Kasık ağrın çok normal. Rahim yer değiştirip büyüyormuş. Damarlar kasılırken ağrı yaparmış. Tüp bebek mi senin? Benim tüp bebek. Balından beri hergün iğne oluyorum lekelenmeden dolayı. Ve nerdeyse hiç kalkmıyorum, uzanıyorum hep. Korkma, kahverengi normalmiş.

Benim hala bazen oluyor.Ozellikle çok yorulunca.Ilk zamanlar iğnem vardı.Simdi fitil verdi dr.um.Kasik ağrılarım oluyor ama aşırı değil.Artarsa hemen dinlenme moduna geçiyorum.Sadece dinlen ve sakin ol canim.Artarsa hemen dr.unu ara.

Yok canım tüp değil normal yoldan, anladım canım bana henüz hiç Bi iğne veya hap vermedi, zaten dün kontrolüm vardı hatta kanama alanı falan da yok herşey yolunda demişti öyle çıktım doktordan bugun sabah ilk defa lekenlenme oldu işte, dediğin gbi dinleniyorum inşallah sizlerinki gbi yolundadır herşey

Ben 7+3 e kdr filan yaşadım ilk ogremdigimden beri neredeyse hergun yada 2 gunde 1 ama bebiş saglikli şükür . Doktora 2 gun once kesildi ama hep oldu dedim 7 haftalikken gittigimde progesteron jeli verdi crione jel 2 hafta sabah gunde 2 tane kullan gel tekrar dedi hafif kanama alani var yerlesirken oluyo dedi . 8.hafta tatile gittik hergun 9000 adim yürüdüm 3 saat yuzduk iliski ayni rutin devam ettik 9+2 de doktora gittim kontrole kanama alani yok herşey cok iyi dedi jeli kesti . Hala yok şükür sıkıntım ama kahve lekelenme icerde onceden kanama olmus demek kirmiziys dönmedikçe sorun yok ama swn benim gibi yapma dinlen bol bol cnm

Hamileligimi 18 haziranda ogrendim o günden bu yana var benimde. İlaç kullanıyorum igne vuruldum üstelik. bir kerede acilde yattim kanama şikayetiyle. Yinede geçmiyor. Benimde endişelerim var. Gecen sene Hamileligimi yine ayni gün öğrenmiştim ve malesef 30 agustosta kürtajla sonuçlandı. Şu ağustos ayıni sıkıntısız atlatmam en büyük duam benimde. Tek seferlik olmuş senin hiç endişe etme regl döngüne denk geldiyse ondan da olabiliyormuş

Ilk zamanlar yani 5.5 6. Haftalar is yapinca hafif kan bile gelmişti lekelenmeden hariç baya korkmuştum dinlendim hemen ole bisiy olunca sonra 7. Haftaya kadar devam etti kahve lekeler cok moralimi bozuyordu ama doktor olablr diyordu sonra jel verdi iste jeli vermeden 2 gun once kesilmisti zaten 2 hafta jel kullandim yine olmadi jeli kullandigim son gun kirmizi kahveli geri gwldi jel ertesi gun rndevumda doktora soledim tahris olmustur bisey olmaz sorun yok dedi sukur jeli dun kestim bugunde dahil lekw vs sorunum yok. Kasik agrisi artar lekelenme artar ve kirmiziya donerse o zmn kotu onun harici korkma hic

Yerlesme devam ediyor ya hala ondandir bence lekelenmelerin canim sende kafana cok takma bence .

Çok teşekkürler acaba iğnesiz falan atlatır mıyım çünkü dün kanama alanı falan yoktu bebek de iyiydi

Çok teşekkür ederim

Saol canım dediğiniz gbi dinleniyorum şimdi durumlara bakıcam, inşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bize

Evet ikinci regl döngüsü zamanları sanırım inşallah ondandır

Bacaklarım cok agriyor ayakta kalinca yatakta dönemiyorum o derece sizde de varmi bacak agrisi ? cumartesi ikili teste gidicem dualarınızı eksik etmeyin

Çok teşekkürler acaba iğnesiz falan atlatır mıyım çünkü dün kanama alanı falan yoktu bebek de iyiydi
Benim kanama alanı olduğu için iğne vermişti canım.Ama hafif değildi ozaman.Bi sorun yoksa iğne de vermez zaten.Sen içini rahat tut ama bol bol dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…