2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bacaklarım cok agriyor ayakta kalinca yatakta dönemiyorum o derece sizde de varmi bacak agrisi ? cumartesi ikili teste gidicem dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim yardimcin olsun.Magnezyum eksikliği olabilir o da ağrı yapıyor.Bende ilk hamileligimde çok olurdu.dr magnezyum içeren bi tablet verdi baya toparladı.

Bugün işyerinde bende aynı şeyi hissettim kendi kendime yok canım benim abartım diyordum yalnız değilmişim

Aa ne güZel hangi seviyelerle çalışıyorsun
Benim ilk atandığım yer ortaokuldu çok seviyodum eş durumundan yine ortaokul istedim ama ilkokul oldu başta zorlandım o seviyeye çok enerjiler ama sonra alıştım çok zevkli senin hangi kademe

Kizlar ya progesteron jeli bugun kestim doktor kes dedi ama simdi kahve leke gelmis yine camasira sildim temizdi ama yine moralim bozuldu ya kanama alanida yok niye olduki yine ya

Benim ilk atandığım yer ortaokuldu çok seviyodum eş durumundan yine ortaokul istedim ama ilkokul oldu başta zorlandım o seviyeye çok enerjiler ama sonra alıştım çok zevkli senin hangi kademe
Benim ortaokul ilkokul Karışık. 2den 8 e kadar hepsine giriyorum. İlkokulu daha çok seviyorum. Bizim okul başarısı düşük bir okul. Ortaokullar beni çok üzüyor

Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar vardı o yüzden bende fotoğraf bırakayım dedim :))

Haber bekliyorum canim bende sürekli doktora gitmek istiyorum ama esim cok pinpirikli bisey olur ultrason zarar verir diye gitmemi istemiyor
Doktora sordum canim gebelikle ilgisi yok gün içindeki stresten kaynaklı olabilir dedi

Allah korusun. Kötü birşey yoktur canım üzme kendini. İğne iyi gelecektir. Bebeğin iyidir inşallah. Haber ver bize
Cevap yazan herkese teşekkür ederim, iğneyi yaptırdım proluton dıye bi iğne, doktorum yarın gel muayeneye dedı fotosunu attım ona pıhtının,ciddi bişey değildir korkma dedi, yarın bakıcaz bebeğe inşallah iyidir, destek olan herkese teşekkür ederim

Doktor korkma diyosa bildigi vardr cnm bakalim yarin görürsün bebisi

Gecmis olsun canim, iyi dusunelim insallah bebegin iyidir hic merak etme , dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…