Bacaklarım cok agriyor ayakta kalinca yatakta dönemiyorum o derece sizde de varmi bacak agrisi ? cumartesi ikili teste gidicem dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim yardimcin olsun.Magnezyum eksikliği olabilir o da ağrı yapıyor.Bende ilk hamileligimde çok olurdu.dr magnezyum içeren bi tablet verdi baya toparladı.
Cok konusunca nefes nefese kalan var mı? Dün misafirim vardi baya da geçe kadar oturduk resmen biseyler anlatırken nefes nefese kaldım gögsüm agrıdı ya. Hiç alısık degilim böyle seylere. İnsan konusmaktan yorulur mu sanki merdiven cikmisim gibiydi bugun de gögsüm daralıyo hala. Sessiz kalıyim bari
Bacaklarım cok agriyor ayakta kalinca yatakta dönemiyorum o derece sizde de varmi bacak agrisi ? cumartesi ikili teste gidicem dualarınızı eksik etmeyin
Benim ilk atandığım yer ortaokuldu çok seviyodum eş durumundan yine ortaokul istedim ama ilkokul oldu başta zorlandım o seviyeye çok enerjiler ama sonra alıştım çok zevkli senin hangi kademe
Kizlar ya progesteron jeli bugun kestim doktor kes dedi ama simdi kahve leke gelmis yine camasira sildim temizdi ama yine moralim bozuldu ya kanama alanida yok niye olduki yine ya
Benim kanama alanı olduğu için iğne vermişti canım.Ama hafif değildi ozaman.Bi sorun yoksa iğne de vermez zaten.Sen içini rahat tut ama bol bol dinlen.
Benim ilk atandığım yer ortaokuldu çok seviyodum eş durumundan yine ortaokul istedim ama ilkokul oldu başta zorlandım o seviyeye çok enerjiler ama sonra alıştım çok zevkli senin hangi kademe
Benim ortaokul ilkokul Karışık. 2den 8 e kadar hepsine giriyorum. İlkokulu daha çok seviyorum. Bizim okul başarısı düşük bir okul. Ortaokullar beni çok üzüyor