2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım. Şimdilerde başladı yine. Hatta nasıl bi ekşime oluyor anlatamam mecbur istifra etmeye çalısıom bu sefer de çıkarırken bşy olur die zorlamıom cok fazla. Çok bsy yiyemiom bakalım hayırlısı hakkımızda

Bende bugün 9 haftaya girdim şükür elhamdülillah bende yok. Bende 1 hafta dir kabızdım bugün biraz yaptım valla karnım 6aylık gibiydi.

Bıçak saplanır gbi ağrıyı 2 kere yaşadım ben de biri normal evde kalkarken, bi de gece yatakta dönerken
Benim hala oluyor, acisi dayanilmaz degil ve kisa suruyor ama ozelille oturup kalkarken oluyor. Doktorum normal rahim buyuyo dedi. Korkmana gerek yok dedi.
Bende de arada oldu 9+1 ile 9+3 arasi normalmis ozellikle 9.haftada olurmus rahim buyudugu icin damarlar onun kadar hizli buyuyemeyince geriliyomus o gerginlikten oluyormus
Bebek büyüdüğünden canım benimde 9. Haftada olmuştu 10. Haftaya girdim yatarken Bile oluyor artık bebek artık karın bölgesine doğru büyüyor ondan sanırım
Bende bugün 9 haftaya girdim şükür elhamdülillah bende yok. Bende 1 hafta dir kabızdım bugün biraz yaptım valla karnım 6aylık gibiydi.
Çok teşekkürler kızlar çok naziksiniz herkesin doktoru normal olduğunu söylemiş içim rahatladı. Herkese sağlıklı sorunsuz bir sekilde gebeligin son haftalrina gelmesini diliyorum. Her gecen gününüz bir öncekinden güzel geçsin

gelmiş geçmiş olsun canım benim.Çok sevindim sıkıntı olmamasına. Sen yinede yorma kendini uzan dinlen bolca

Benimde ilki 8-9haftalıkken başladı lekelenmelerim bir gün Sabah kalktım adet gİbi oldu çok korktum hemen doktora gittim kalp arımı vardı korkma dediler o günden beri hep dinlendim ama ne zaman ayakta kalsam oluyor mecburen iş yerinde ayakta kalıyorum hemen rengi değişiyoru

Evet canım bol bol dinlenmek gerekiyor, ah eskiler ah napıyorlarmış acaba zaten hamileliklerini bile 2 aylık olunca öğreniyorlardı heralde, kaldı ki böle lekesi gelicek ve yatıcak kadın, dger çocuklarla uğraş, ev işi, hele köy kadınları, vallahi düşündükçe üzülüyorum

Kizlar sizin tiroidler normalmi
Çom gecmiş olsun canım, ben sağlık ocağında baktırmıştım t3 t4 değeri yüksek çıkmıştı biraz, tsh da düşük, doktor görünce testi hipertroidin var dedı ama sağlık ocağı testlerine pek güvenmiyorum dedı başka Bi labaatuarda tekrar yaptırdım normal çıktı

Bnde bdahakine gttigm hastanede yaptrcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…