2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende sinirimden ağladığımı, kendimi paraladığımı hatırlıyorum. Herşeye yetemicemi kabullendim. Evin kirlenebilmesinin normal olduğuna inandığım an rahatladım. Aksi durum çok zor ve yıpratıcı. Hem eşime hem çocuğa hem kendime eziyet ediyordum. Şimdi daha rahatım. Diken üstündeydim. Sürekli toplama, temizleme isteğim bitti çok şükür

Ahh canim benim basin sagolsun cok uzuldum ben istanbulda yasiyorum annem ankarada ama hamile oldugumu soyleyince atlayip geldiler.. Annenin mekani cennet olsun, Allah yasayan annelerimizi de basimizdan eksik etmesin
Çok sağol canım. Hep derim keşke çook uzakta olsaydı ama telefonla bile ulaşıp sormak istediğim herşeyi anneme sorabilseydim diye. Onların deneyimlerine ihtiyacımız var. Allahım başınızdan eksik etmesin annelerinizi

Biz de ailelere 3 4 saat uzaklıktayız bence böylesi daha güzel yakın olup erkekler iş yükü almayınca öyle alışıyolar bizde iş yükü hep ortak evlendiğimizden beri eşim elinden ne gelebiliyosa hep yardımcı oluyo zaten olmasa benim delireceğimi biliyo zaten vicdanlı da kendisi o yüzden ilk hamileliğimde de zorlanmadım şimdi çocuk olmasına rağmen yine zorlanmıyorum bi de öyle aşırı derecede temizlik takıntım yok kararında olsun yeter

ne güzel aşmışsın kendini ben resmen eziyet ediyorum kendime. Şimdi haftada 1 kadın alıyorum temizlik için. haftaiçi hergün dr yapma demesine rağmen süpürüyorum. İyi hissetsem hergün süpürüp silerim. Evde resmen başım yerde yürüyorum. Kızlar arkadaşlarını bile çağıramıyorlar eve. Ne zaman düzelirim bende bilmiyorum.

3. Çocukta biraz aşarsınız belki. Vakit olsa, güç olsa temizlik kadar kolay bişey yok. Ama her zaman insan her istediğini yapamıyor. Gözüme batıyordu yapamadıkça. Çok çok kafama takıyordum. Şimdi olduğu kadar, yapabildiğim kadar diye avutuyorum kendimi

Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum kız bebekte çok uyku hali olur diyorlar sizlerde durum nasıl. İkinci hamileliği anneler bunun cinsiyetle alakalı olup olmadığını daha tecrübe edinmiş olabilirler

Ben de evlendiğim ilk zamanlar temizlik ve düzen hastasıydım. ev bana değil ben eve hizmet ediyordum. Baktım böyle olmuyor hem iş hem gelince yemek telaşı hem de bir yandan temizlikle uğraşmak beni, dolayısıyla eşimi de yıpratıyordu. Hemen düzeni oturttuk hafta sonu beraber temizlik yapıyoruz çamaşır işleri vs mümkün olduğunca dağıtmıyoruz derken baktık huzurluyuz böyle devam ettik. Çok büyük temizlikler için de 3-5 ay da bir abla çağırıyoruz. he erkekler kadınlar gibi iş yapabilir mi kesinlikle tartışma konusu ama hiç yoktan iyidir mantığındayım bebiş doğunca düzen nasıl değişecek ben de sabırsızlıkla bekliyorum

Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum kız bebekte çok uyku hali olur diyorlar sizlerde durum nasıl. İkinci hamileliği anneler bunun cinsiyetle alakalı olup olmadığını daha tecrübe edinmiş olabilirler
Ben ilk hamileligimde gözümü açamıyordum.Otobuste sokakta bankta heryerde uyuyordum.Ve erkekti.

Bende ilk evlendigimde aşırı takintiliydim.Temizlik benim için aşk gibiydi.Zaten eve yorgun geliyordum.Ama ilk hamileligimde risk de olmadı daha beter arttı temizlik sevgisi.Allahtan oğlum doğdu ve onun sayesinde ona gore bi düzen kurduk.Once baya battı gözüme en ufak bi karışıklık bile.Sonra salıverdim.Hersey olması gerektiği kadar artik.Bakalim 2. Ile nasıl olacak.

genelde kız bebek uyutur derler ama sizde demek tam tersi olmuş
Benide gündüz çok uyku bastırıyordu geçen haftaya kadar. Bana da herkes erkek bebek uyutur dedi. Birde gögüslerde aşırı büyüme kız bebek belirtisiymiş diyooolaaaa. Ama bence hiç ilgisi yok.

Allah rahmet eylesin anneciğinize. Mekanı cennet olsun. Eşinizin ilgileniyor olması da çok güzel. Destek çok önemli. İnşallah sağlık sıhhatle doğsun bebeğiniz.

İkiz bakımı çok mu zor ya korkuyorum benimki ikiz ve 2 buçuk yaşında kızım var doğuma kadar 3 yaşında olacak inşallah

Allah rahmet eylesin anneciğinize. Mekanı cennet olsun. Eşinizin ilgileniyor olması da çok güzel. Destek çok önemli. İnşallah sağlık sıhhatle doğsun bebeğiniz.
Teşekkür ederim canım. Aminn. Allah hayatta olan annelere uzun ömür versin eşimin desteği çok fazla. Hiçbirşey yaptırmıyor bana sağolsun. Bebeğimiz için deyip duruyor hepimizin bebeği sağlıkla gelsin dünyaya inşallah

Benide gündüz çok uyku bastırıyordu geçen haftaya kadar. Bana da herkes erkek bebek uyutur dedi. Birde gögüslerde aşırı büyüme kız bebek belirtisiymiş diyooolaaaa. Ama bence hiç ilgisi yok.
Benimde geçen haftaya kadar öyleydi. Sürekli uyuyordum, bu hafta daha iyiyim sanki. Göğüslerde büyüme durumu bende de vardı, şimdi sanki biraz küçüldü. Kilo veriyorum, galiba ondan dedim ama bilmiyorum. Sadece heryerinde mavi damarlar çıktı.

Banada erkek bebek uyutur dediler ozaman.Tesadüfte olabilir.Erkekti uyuttu.Ayakta uyuyordum resmen.Goguslerdeki büyüme konusu da kiz bebekte fazla olur diyorlar.ozellikle ilk bebekte.

Teşekkür ederim benim üzülmemle mutlu olacak insanlar onlar zaten . Şuan sadece bebeğimi kucağıma almak istiyorum sağlıkla inşallah. o yüzden onları düşünmüyorum bile . Son kontrolümde videosunu çekmiştik bebişimin her canım sıkıldığında bebişimi izliyorum o bana güç veriyor .yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah gerisi boş . Allaha şükür allah o gücü verir, herşeyin üstesinden geliriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…