Benim kızım 2 aylıkken bağırsak tepkili alerjisi başladı. Çoklu gıda alerjisiydi. Süt veriyordum. Alerjisi olan hiç bişeyi yiyemiyordum. Tabi tespitte edilemedi. Süt ürünleri, et, tavuk, balık, yumurta, kuruyemiş, salça vs vs aklınıza gelecek herşeyi sırayla kestik en son gluteni. İstanbulda gitmediğimiz doktor kalmadı. Sadece patates ve zeytinle beslendim uzun zaman. 65 zeytin yediğimi biliyorum. Açlıktan ağladığımı. 76 kg ile doğumdan çıkıp 46 kgya kadar düştüm. Kızım gaz sancıları ile kıvranıyordu. Uyumuyordu günde 8-10 kaka ve kanlıydı. Herkes dediki sütün kesilir beslenemiyorsun. Ev alıp başını gidiyor, gün geliyor duş alacak gücüm kalmıyordu. Çok zorlandım. Açlıkla, yoklukla terbiye oldum. Kimse destek olmadı, yardım etmedi. Ama kızımı kendi çabalarımda elimden geldiğince güzel yetiştirmeye çalıştım. Allah kimseye muhtaç etmedi çok şükür. Bu kadar uzun neden yazdın derseniz eğer zor ama anne olarak her koşulda güçlü durabilmeliyiz. Bebeklerimizin en önemli kahramanı biz anneleriz. Biz güçlü olursak bebeklerimiz çok güçlü olur. Üzmeyin kendinizi. Allahım bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Siz bebeğinizden o sizden kuvvet alacak her zaman unutmayın.Teşekkür ederimbenim üzülmemle mutlu olacak insanlar onlar zaten . Şuan sadece bebeğimi kucağıma almak istiyorum sağlıkla inşallah. o yüzden onları düşünmüyorum bile . Son kontrolümde videosunu çekmiştik bebişimin her canım sıkıldığında bebişimi izliyorum o bana güç veriyor .yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah gerisi boş . Allaha şükür allah o gücü verir, herşeyin üstesinden geliriz inşallah
Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum kız bebekte çok uyku hali olur diyorlar sizlerde durum nasıl. İkinci hamileliği anneler bunun cinsiyetle alakalı olup olmadığını daha tecrübe edinmiş olabilirler
12. Haftadan sonra bebek yukarıya doğru çıktığından mide ekşimeleri, ağrımaları normal. Daha az idrara sıkışık olucaz daha çok mide sorunları olacak. Kaçıncı haftadasınız? Demir ilacı kullanıyor musunuz, folik asiti içme zamanınıZa göre de mideniz etkilenebilir.Mart anneleri size önemli bisey sorucam lütfen yaşayanlar cevaplasın mide ağrısı yaşayan varmı?
8 haftalik benimki erken başladı doktoruma sordum normal dedi ama benim gibi çekenler varmı merak ediyorum ne zmn geldiği belli olmuyor geldiği zamanda sabaha kadar uyutmuyor ağrı12. Haftadan sonra bebek yukarıya doğru çıktığından mide ekşimeleri, ağrımaları normal. Daha az idrara sıkışık olucaz daha çok mide sorunları olacak. Kaçıncı haftadasınız? Demir ilacı kullanıyor musunuz, folik asiti içme zamanınıZa göre de mideniz etkilenebilir.
Benim hep kendim yapıyorum hepsini dinlene dinlene yap islerini cnmKızlar ya ev işlerini nasıl hallediyosunuz? İnanın iki çamaşır atıyorum makineye hemen ağrı giriyo kasıklarıma, аkıntım oluyo sonra hemen biraz iş yapınca.daha 9.haftanın başındayım kafamı zor kaldırıyorum ne olcak böyle bilmem
Geçmiş olsun o zaman hamileliğe adaptasyon sürecinde olduğunuz için ağrıyor. Bazı folik asitlerin bulantı ve mide hassasiyeti yaptığını okumuştum belki öyle bir durumdur. İnşallah kısa zamanda normale döner.8 haftalik benimki erken başladı doktoruma sordum normal dedi ama benim gibi çekenler varmı merak ediyorum ne zmn geldiği belli olmuyor geldiği zamanda sabaha kadar uyutmuyor ağrı
midem ağrıyor ağrıyor en sonunda çıkarıyorum zaten biraz oylelikle rahatlıyorumGeçmiş olsun o zaman hamileliğe adaptasyon sürecinde olduğunuz için ağrıyor. Bazı folik asitlerin bulantı ve mide hassasiyeti yaptığını okumuştum belki öyle bir durumdur. İnşallah kısa zamanda normale döner.
Yok cnm nerde 20. Haftada soyluyorlar burda. Yurtdisindaym bnBende de şişkinlik şeklinde var kızıma hamileyken karnım böyle değildi basenlerim genişlemişti şimdi ara ara şişen bi karnım var. Bu sefer mide bulantım bi tık fazla oldu mecbur yemek zorunda kaldım heralde ondan oldusenin doktor cinsiyet hakkında bir şey söyledi mi
Ahh bu hamilelik hormonlari.Ağladım ya.Kizin çok şanslı.Masallah sana.Oyle güzel yazmissinki.Tam oğlum çıldırttı.off ben nasıl yapicam bi de 2. Gelince dedim.Okur okumaz Bütün sinirim geçti.Benim kızım 2 aylıkken bağırsak tepkili alerjisi başladı. Çoklu gıda alerjisiydi. Süt veriyordum. Alerjisi olan hiç bişeyi yiyemiyordum. Tabi tespitte edilemedi. Süt ürünleri, et, tavuk, balık, yumurta, kuruyemiş, salça vs vs aklınıza gelecek herşeyi sırayla kestik en son gluteni. İstanbulda gitmediğimiz doktor kalmadı. Sadece patates ve zeytinle beslendim uzun zaman. 65 zeytin yediğimi biliyorum. Açlıktan ağladığımı. 76 kg ile doğumdan çıkıp 46 kgya kadar düştüm. Kızım gaz sancıları ile kıvranıyordu. Uyumuyordu günde 8-10 kaka ve kanlıydı. Herkes dediki sütün kesilir beslenemiyorsun. Ev alıp başını gidiyor, gün geliyor duş alacak gücüm kalmıyordu. Çok zorlandım. Açlıkla, yoklukla terbiye oldum. Kimse destek olmadı, yardım etmedi. Ama kızımı kendi çabalarımda elimden geldiğince güzel yetiştirmeye çalıştım. Allah kimseye muhtaç etmedi çok şükür. Bu kadar uzun neden yazdın derseniz eğer zor ama anne olarak her koşulda güçlü durabilmeliyiz. Bebeklerimizin en önemli kahramanı biz anneleriz. Biz güçlü olursak bebeklerimiz çok güçlü olur. Üzmeyin kendinizi. Allahım bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Siz bebeğinizden o sizden kuvvet alacak her zaman unutmayın.
benim iki çocuğum olmasına rağmen aynı senin gibi düşünüyorum. Plansız süpriz bir gebelik oldu tam rahata erdim dediğim zaman. Çok fazla düşününce içim daralıyor sonradan üzüleceğim biliyorum bu düşüncelerime ama zor geliyor.
İkili testi ben yaptıracağım bence yapılmalı dr ne öneriyorsa
Çok zor zamanlar geçirmişsiniz Allah sağlıklı , uzun ömürler versin inşallah yavrularınızaBenim kızım 2 aylıkken bağırsak tepkili alerjisi başladı. Çoklu gıda alerjisiydi. Süt veriyordum. Alerjisi olan hiç bişeyi yiyemiyordum. Tabi tespitte edilemedi. Süt ürünleri, et, tavuk, balık, yumurta, kuruyemiş, salça vs vs aklınıza gelecek herşeyi sırayla kestik en son gluteni. İstanbulda gitmediğimiz doktor kalmadı. Sadece patates ve zeytinle beslendim uzun zaman. 65 zeytin yediğimi biliyorum. Açlıktan ağladığımı. 76 kg ile doğumdan çıkıp 46 kgya kadar düştüm. Kızım gaz sancıları ile kıvranıyordu. Uyumuyordu günde 8-10 kaka ve kanlıydı. Herkes dediki sütün kesilir beslenemiyorsun. Ev alıp başını gidiyor, gün geliyor duş alacak gücüm kalmıyordu. Çok zorlandım. Açlıkla, yoklukla terbiye oldum. Kimse destek olmadı, yardım etmedi. Ama kızımı kendi çabalarımda elimden geldiğince güzel yetiştirmeye çalıştım. Allah kimseye muhtaç etmedi çok şükür. Bu kadar uzun neden yazdın derseniz eğer zor ama anne olarak her koşulda güçlü durabilmeliyiz. Bebeklerimizin en önemli kahramanı biz anneleriz. Biz güçlü olursak bebeklerimiz çok güçlü olur. Üzmeyin kendinizi. Allahım bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Siz bebeğinizden o sizden kuvvet alacak her zaman unutmayın.
Kızın ve doğacak bebeğin senin gibi güçlü bir anneleri oldukları için çok şanslılar. Hayatta en büyük nimet sağlık gerçekten. Allah sağlıktan ayırmasın hersey yoluna giriyor bir şekilde. Böyle kötü imtihanlarin en iyi yani insanları tanımak için bundan daha iyi fırsat olmuyorBenim kızım 2 aylıkken bağırsak tepkili alerjisi başladı. Çoklu gıda alerjisiydi. Süt veriyordum. Alerjisi olan hiç bişeyi yiyemiyordum. Tabi tespitte edilemedi. Süt ürünleri, et, tavuk, balık, yumurta, kuruyemiş, salça vs vs aklınıza gelecek herşeyi sırayla kestik en son gluteni. İstanbulda gitmediğimiz doktor kalmadı. Sadece patates ve zeytinle beslendim uzun zaman. 65 zeytin yediğimi biliyorum. Açlıktan ağladığımı. 76 kg ile doğumdan çıkıp 46 kgya kadar düştüm. Kızım gaz sancıları ile kıvranıyordu. Uyumuyordu günde 8-10 kaka ve kanlıydı. Herkes dediki sütün kesilir beslenemiyorsun. Ev alıp başını gidiyor, gün geliyor duş alacak gücüm kalmıyordu. Çok zorlandım. Açlıkla, yoklukla terbiye oldum. Kimse destek olmadı, yardım etmedi. Ama kızımı kendi çabalarımda elimden geldiğince güzel yetiştirmeye çalıştım. Allah kimseye muhtaç etmedi çok şükür. Bu kadar uzun neden yazdın derseniz eğer zor ama anne olarak her koşulda güçlü durabilmeliyiz. Bebeklerimizin en önemli kahramanı biz anneleriz. Biz güçlü olursak bebeklerimiz çok güçlü olur. Üzmeyin kendinizi. Allahım bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Siz bebeğinizden o sizden kuvvet alacak her zaman unutmayın.
Zor günlerdi ama geçti. 2. De huni lazım bizeAhh bu hamilelik hormonlari.Ağladım ya.Kizin çok şanslı.Masallah sana.Oyle güzel yazmissinki.Tam oğlum çıldırttı.off ben nasıl yapicam bi de 2. Gelince dedim.Okur okumaz Bütün sinirim geçti.
Amin. İnşallah. Kavuşmaların en güzeli. Yeryüzündeki en güzel koku, kucağınıza aldığınızda bir dünya olacak kollarınızda. İnşallah sağlıklaÇok zor zamanlar geçirmişsiniz Allah sağlıklı , uzun ömürler versin inşallah yavrularınızayavrularımıza . İnşallah rabbim hepimize sağlık versin yeter ki gerisi boş inşallah herşey hallolur . Rabbim bana da o gücü verir inşallah . Üzülmüyorum artık ,sadece çok kırgınım . Allahım kimseye muhtaç etmeden yavrularımızı büyütmek nasip etsin inşallah . Sağlıkla gelsinler de
Kesinlikle. Misafirlikte masada yiyeceğim tek bişey yokken alerjiden dolayı. Gel masada otur oruçlu gibi sevaba girersin diyenleri bile duydum. Bir adam varmış 7 yıl sadece salatalık yemiş hiç bişey olmamış diyenler. Kızım çok sağlıklı şuanda 3,5 yaşında geçti alerjisi, bin şükür. Sağlıktan ötesi gerçekten yok.Kızın ve doğacak bebeğin senin gibi güçlü bir anneleri oldukları için çok şanslılar. Hayatta en büyük nimet sağlık gerçekten. Allah sağlıktan ayırmasın hersey yoluna giriyor bir şekilde. Böyle kötü imtihanlarin en iyi yani insanları tanımak için bundan daha iyi fırsat olmuyor
Yok olmaz cnm bol bol temiz hava al su iç cok geçmiş olsunKızlar bu mide ekşimesi yüzünden herşey den soğudum. Parfüm kokusu aşırı midemi bulandırıyor. Öğümekten kasıklarıma ağrılar girdi. Bebeğe bşy olmaz deil mi. İyice evham yaptım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?