2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım kaç çıktı tiroid değerin benim tiroid normalde şekerim yüksek çıktı ya bir tavsiyeniz var mı. 90 ın altında olması gerekiyor hamilelik sürecinde dedi doktor benimki 98 çıktı
Bnm tiroidde hamilelikte 2.5 olmaliyken 5.3 cikti ilac kullandim 1 ay dunden once tekrar baktirdim 1.2 ye düşmüş bogazimdan usg cektiler orda hasimato cikti doktor cok onemli degil 5 hafta sonra gel tekrar bakalim dedi .
Sana onerim sekerli yeme kotu karbonhidratla beslenme meyvesuyu asitli icecdk makarna pilav hamur isi tatli tarzi yememek lazim . Meyve yiyeblrsn duzelir zaten asirida yuksek cikmsmis sekerin

Kızlar kiminiz ikili test yapılmalı kimisi yapılmamalı falan yazmışsınız. Ben ikizlere hamileyim. İkiz olunca ikili test yapilmiyo bence çok önemli bi test olsa çoğul gebelikdede yapılabilirdi.
Test önemsiz olduğu için ikizlere yapılmıyor değil. Test sonucu ikizde yanlış oluyor. O sebeple yapılmıyor

İnşallah bir sonraki kontrolünde yoluna girmiş olur canım tiroidlerin. Aslında şekerimin yüksek çıkma sebebi senin dediğin gibi çok karbonhidrata abandım hamburgerler pizzalar canım çekiyor valla ya üff valla beslenmeme çeki düzen vericem bakalım düşer inşallah

Kızlar ben gittikçe kilo veriyorum 65 kiloya yakındım hamileyken şimdi 62 kilo olmuşum normal mi birde bacaklarında morluk çıkan var mı aranızda
C vitamini eksikliği morarma yapar. C vitaminli gıdalar tüketin bol bol. Doktorunuza söylerseniz oda belki extra vitamin verir. Geçmiş olsun

canım kaç çıktı tiroid değerin benim tiroid normalde şekerim yüksek çıktı ya bir tavsiyeniz var mı. 90 ın altında olması gerekiyor hamilelik sürecinde dedi doktor benimki 98 çıktı
En önemlisi hareket etmek. Düşük riskiniz yoksa sabah yada akşamları yavaş tempoda bile olsa yürüyüş yapmanıZ. Gluten ne kadar az olursa o kadar iyi rafine şekerden uzak durmanız lazım. Sütlü tatlıları tercih edebilirsiniz nadiren. Patates, pilav gibi glisemik indeksi yüksek gıdaları tüketmeyin. Bol yeşilliklik sebze yiyin. Meyvede de şeker olduğu için gün içinde 2 meyveyi aşmayın. Öğün aralarında yoğurt tüketin. Bol su için. ( kendimi canan kararay gibi hissettim)

Hahah Canan hocam siz misiniz uyabilene harika tavsiyeler şaka bir yana kendi ve bebeğimin sağlığı için uymaya çalışıcam canım çok teşekkürler

Akşam saat 10 gibi kanamam oldu.Hemde regl kanaması gibi.Hemen progestan verdiler.Proluton igne birde.Dusuk tehlikemiz varmış.Lavabo dışında ayağa kalkmak yok dedi dr.Allahtan kalp atışını duyduk.

Bende de 105 çıktı şeker . Doktor yüksek dedi. İnofolic combi verdi, 2 ay kullandım, bugün bıraktım. Haftaya kontrolüm var. İnşallah düşmüştür. Normal şeker ilacı vermişti ama kullanamadım sonra bunu verdi. Doktorun yönlendirir mutlaka canım seni. Birde bol su iç demişti bana.

Benmde aynıya cnm surekli zararli seyler istiyo nolucak bilmem .
Yürüyüşde duzeltiyo şekeri ben sekeer ve insulin direncini yürüyüş spor diyetle 20 kilo vererek duzelttim gecen yil

Akşam saat 10 gibi kanamam oldu.Hemde regl kanaması gibi.Hemen progestan verdiler.Proluton igne birde.Dusuk tehlikemiz varmış.Lavabo dışında ayağa kalkmak yok dedi dr.Allahtan kalp atışını duyduk.
Çok geçmiş olsun canım. Kanama alanı var mıymış? Proluton iyi gelecektir. Banada yapılıyor sürekli kanamadan dolayı ,faydasını görürsün mutlaka. Umarım birdaha yaşamazsın. Şimdi kahverengiye döndü mü?

Geçmiş olsun canımm. Dualarım seninle. durumunla alakalı bizi habersiz bırakma

geçmiş olsun canım. Biran önce atlatırsın inşallah.stres yapmamaya çalış ki bebekte rahat olsun. Bizleride haberdar et durumdan. Dualarım sizinle

canım bir kez daha açlık şekerine bakalım dedi ona göre bir yol haritası çizicez. Çünkü açlık şekeri bakılmadan önce 10 saatlik bir açlık süresi gerekiyormuş. Ben gece 2 de bir şeyler yiyip yatmıştım midem kazınmıştı sonra sabah 9 da test yaptırdım. doktor bu etkiledi bence 10 saat aç kalıp bir daha bakalım dedi. çok şükür dediğin gibi çaresi var ilacı var düşerürüz bir şekilde

Kizlar bende de seker basladi doktor ilacs baslicam dedi metformin. Bi sakincssi yok bebege eger kontrol altina almazsak bebege zarari olur dedi. Canim skildi biraz

Canim bende oyleydijm 11.Haftadan itibaren bir enerji geldi bana bgnde 4 makina camasir yikadm dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…