Canim onun cinsiyetle alakasi yok hormon artisindan dolayi uyukluyorsunArkadaşlar bir şeyi merak ediyorum kız bebekte çok uyku hali olur diyorlar sizlerde durum nasıl. İkinci hamileliği anneler bunun cinsiyetle alakalı olup olmadığını daha tecrübe edinmiş olabilirler
Kizlar bende de seker basladi doktor ilacs baslicam dedi metformin. Bi sakincssi yok bebege eger kontrol altina almazsak bebege zarari olur dedi. Canim skildi biraz
Canim benim kan testlerimde normal gorunuyor ama aclik tokluk kendim olcuyorm evde aclik 5-6 arasi cikiyo tokluk 8-10 arasi bilmiyorm degerler farkli olabilir ben yurtdisindaym. Doktor aclik sekerin yukseldi dedi tokluk ztn yuksekmis bu nedenle baslicaz dedi.ne kadar yüksek çıktı canım değeri söyledi mi doktor. Yani ilaç gerekmesi için kaç olması gerekiyor onu merak ettim. Benim doktor 90 olması gerekirken 98 çıkması çok da yüksek değil dedi ilaçtan da bahsetmedi bana ama bir daha bakma gereği hissetti.
Çok gecmiş olsun canım benim lekelenme kesildi gbi dün iğneden sonra iyi geliyo inşallah bişeycik olmaz bebişine, yat dinlenAkşam saat 10 gibi kanamam oldu.Hemde regl kanaması gibi.Hemen progestan verdiler.Proluton igne birde.Dusuk tehlikemiz varmış.Lavabo dışında ayağa kalkmak yok dedi dr.Allahtan kalp atışını duyduk.
Geçmiş olsun. İnşallah iğne ve ilaç çok ii gelir hemen geçer kanamanız. Allah yardımcınız olsun.Akşam saat 10 gibi kanamam oldu.Hemde regl kanaması gibi.Hemen progestan verdiler.Proluton igne birde.Dusuk tehlikemiz varmış.Lavabo dışında ayağa kalkmak yok dedi dr.Allahtan kalp atışını duyduk.
Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum kız bebekte çok uyku hali olur diyorlar sizlerde durum nasıl. İkinci hamileliği anneler bunun cinsiyetle alakalı olup olmadığını daha tecrübe edinmiş olabilirler
İkiz bakımı çok mu zor ya korkuyorum benimki ikiz ve 2 buçuk yaşında kızım var doğuma kadar 3 yaşında olacak inşallah
Kızlar kiminiz ikili test yapılmalı kimisi yapılmamalı falan yazmışsınız. Ben ikizlere hamileyim. İkiz olunca ikili test yapilmiyo bence çok önemli bi test olsa çoğul gebelikdede yapılabilirdi.
Ben daha, önce de midemden rahatsızdım. Şişlik ve ağrı oluyordu hala da zansn zansn oluyor. Doktor sadece bi şurup verdi ihtiyaç anında, iç diye daha az ve sık yiyince daha iyi hissediyorum.Mart anneleri size önemli bisey sorucam lütfen yaşayanlar cevaplasın mide ağrısı yaşayan varmı?
Bende az ve sık yiyorum yinede belli olmuyor ağrının geleceği ben bisey istemedim doktordan geçeceği zama vardır diyeBen daha, önce de midemden rahatsızdım. Şişlik ve ağrı oluyordu hala da zansn zansn oluyor. Doktor sadece bi şurup verdi ihtiyaç anında, iç diye daha az ve sık yiyince daha iyi hissediyorum.
Çok rahatsız hissediyorsan söyle. Hamilelikte te kullanılan ilaçlar var onlardan yazabilir. Ben de ilk başta iadere ederim diyordum sonra sıkıntı büyüdüBende az ve sık yiyorum yinede belli olmuyor ağrının geleceği ben bisey istemedim doktordan geçeceği zama vardır diye
Benim en başından beri ağrıyorKızlar bel ve sırt ağrıları olablar varmı daha 10 haftalığım erken değilmi çok ağrıyo
Ilkgozagrim bebeğim ya belki ondan istemiyorum zararlı olabilecek hiç bisey yemiyorum abur cubur paketli tatlı türleri vs hepsini hayatımdan çıkardım evde bulunan şeyler genelde belkide ekmek de zarar veriyor olabiliyor bir deniyim ama ekmeksizde doydugumu anlayamıyorum:)Çok rahatsız hissediyorsan söyle. Hamilelikte te kullanılan ilaçlar var onlardan yazabilir. Ben de ilk başta iadere ederim diyordum sonra sıkıntı büyüdübelki de yediğin tek bişiy ağrıtıyor olabilir dikkat ettin mi ben beyaz ekmek yiyince çok rahatsız oluyorum. Miktarsal olarak çok yersem ağrım da oluyor
Genelde ekmrk, domates, kahve, salça, bazen çiğ kuru soğan, mayalı hamur işleri mide ağrısı yapıyor. Bunlara bi dikkat eminim iyi olacaktır. Allah sağlıkla kucağına versin inşallahIlkgozagrim bebeğim ya belki ondan istemiyorum zararlı olabilecek hiç bisey yemiyorum abur cubur paketli tatlı türleri vs hepsini hayatımdan çıkardım evde bulunan şeyler genelde belkide ekmek de zarar veriyor olabiliyor bir deniyim ama ekmeksizde doydugumu anlayamıyorum:)
Teşekkürler canım.evet varmış.Sabah kahverengiye döndü.Ilk hamileligimde hiç yaşamadım böyle birşey baya korktum ya.Çok geçmiş olsun canım. Kanama alanı var mıymış? Proluton iyi gelecektir. Banada yapılıyor sürekli kanamadan dolayı ,faydasını görürsün mutlaka. Umarım birdaha yaşamazsın. Şimdi kahverengiye döndü mü?
Teşekkür ederim canım.Allah razı olsun.10da dr.tekrar kontrole çağırdı.Muayene edecek.Geçmiş olsun canımm. Dualarım seninle. durumunla alakalı bizi habersiz bırakma
Çok geçmiş olsun igne Allahın izniyle iyi gelecektir. İnşallah bir daha yaşamazsın böyle bir durumAkşam saat 10 gibi kanamam oldu.Hemde regl kanaması gibi.Hemen progestan verdiler.Proluton igne birde.Dusuk tehlikemiz varmış.Lavabo dışında ayağa kalkmak yok dedi dr.Allahtan kalp atışını duyduk.
Çok teşekkür ederim.Dun galiba baya stresliydim.Bi kaç gündür fazla yoruldum birseyim yok diye.Bugun kontrolüm var.geçmiş olsun canım. Biran önce atlatırsın inşallah.stres yapmamaya çalış ki bebekte rahat olsun. Bizleride haberdar et durumdan. Dualarım sizinle
Teşekkürler.Insallah canım.Igne kesti çok şükür kanamayı.Çok geçmiş olsun igne Allahın izniyle iyi gelecektir. İnşallah bir daha yaşamazsın böyle bir durum
Çok şükür iğneden sonra kanama kahverengiye döndü.Teşekkürler canım.Bi çocuk daha olunca biraz zor oluyo ama çok şükür buna diyelim.Çok gecmiş olsun canım benim lekelenme kesildi gbi dün iğneden sonra iyi geliyo inşallah bişeycik olmaz bebişine, yat dinlen
Kahve icmiyorum mayalı hamur işi yemiyorum cig kuru sogani tuketmiyorum :)Genelde ekmrk, domates, kahve, salça, bazen çiğ kuru soğan, mayalı hamur işleri mide ağrısı yapıyor. Bunlara bi dikkat eminim iyi olacaktır. Allah sağlıkla kucağına versin inşallahbenim ikinci olacak ilkinde de safra kesemden rahatsızdım sürekli serum ve ilaç verdiler şimdi de mide. İlk bebeğim de maşallah sağlıklı endişelenme. Doktor bebeğe zarar sıkıntı verecek bişiy iç demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?