Bu arada kizlar vitamin ne kullaniyorsunuz. Dün bana saglik ocagindan kan ilaci ve d vitamini verdiler ama kendi doktorum sadece folic asid kullan digerlerine 3.aydan sonra dedi.
Benim normalde demirim düşüktür zaten. Ama kullanmayı hiç istemiyorum üc aydan once kabızlık ve bulanti yapıyo cnkü. D vitamini kullanıyodum zaten. Folik asit almam lazım ne marka kullanıyosunuz
Valla ben de bu aksam tekrar baktırıcam bakalım ne durumda.. ilk gebelik benimde cok heyecanlıyım erken ögrenmek de zormuş diyorum keşke adet geçince 1 hafta sonra falan yapsaymısım test
Valla ben de bu aksam tekrar baktırıcam bakalım ne durumda.. ilk gebelik benimde cok heyecanlıyım erken ögrenmek de zormuş diyorum keşke adet geçince 1 hafta sonra falan yapsaymısım test
Kızlar bende istahsızlık ve arada bulantı hissi geliyo ama bence stresten zaten strese girince midesi bulanan biriyim cabucak görsek su keseleri bebekleri yaa
Kızlar bende istahsızlık ve arada bulantı hissi geliyo ama bence stresten zaten strese girince midesi bulanan biriyim cabucak görsek su keseleri bebekleri yaa
Ah bide ben panik atak hastasıyım sırf bu yüzden corona zamanı düşünmüyodum. Kist yüzünden olmuyo sanıyodum cok sasirdim cidden yaa. Degisik duygular icindeyim hem mutlu hem korkak. Benim ailemde corona geçiren de 6 kişi oldu rabbim tüm hamileleri korusun
Amin amin inşallah zaten stresli bir süreç hamilelik bizim koronayla birlikte daha stresli oldu. Daha fazla dikkat etmemiz lazım. Çok geçmiş olsun bu arada
Benim normalde demirim düşüktür zaten. Ama kullanmayı hiç istemiyorum üc aydan once kabızlık ve bulanti yapıyo cnkü. D vitamini kullanıyodum zaten. Folik asit almam lazım ne marka kullanıyosunuz
Yok canım ben hamile kalmayı düşününce başlamıştım eczaneden kendim aldım ona devam ediyorum doktora sordum regnesis kullanabilirsin dedi eczaneye sorduk siparişle getiriyolarmış biz de getirttirmedik noldu ki