2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen oyle yurtdisi ile Turkiye doktorlari arasidna farkli gorusler olabiliyor. Zarari olsa bukdr kisi dinlemezdi bence de.

Ben 3 kilo almısım açken tartıldım ama dedigin gibi kilolu durmuyorum gören hic kilo almamıssın göbegin ckmiş diyo
Bzm kusma durumuda olmadi normal yedim ben ama daha az hamur isi yedm sekerdeN dolayi. Tamamen bebege aldgmi dusunuyorum sivisi falan var odemde vardir bence

Tamam canım . Bir de bu egzamanın bebeğe bir zararı yoktur değil mi ?

benim çok hafif iki parmak ucunda var rahatsız etmiyor. arada bioderma sürüyorum. Ama arkadaşlarımdan birinin saçlarının araları ve kulak arkası falan çok yoğundu geçen yıl doğum yaptı çocuğu çok sağlıklı maaşallah egzaması bile yok. Bunları dert etme canım egzamanın kesinlikle stresle alakası var. Bence dert ettiğin kadar önemli değil

Canım ekranda görünüyor ya dinlemeye gerek var mı ki ben bir kere dinledim o kadar

Belli bir süre sonra canım ikiye katlamaz ki bundan sonra kese ile devam edilir kalp atışı yakında başlar

Bence değerinde sıkıntı yok canım kese var değil mi
Var böyle...doktor güzel oluşmuş dedi ama bel ağrım artarak devam etti.içime kurt düştü.lekelenmeden sonra başka şey olmadı.Lekeyi öğrenince doktor iğne yaptı progestan 3 kez alıyorum.beta korkutuyır:/

Eklentiler

• 24B1F314-9B52-4FFB-914F-C7F1B41F54B8.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 38
Maşallah, kesenin şekli falan gerçekten güzel oluşmuş. İçinizi ferah tutmaya çalışın. Bol dua, bol su, stresten uzak ve kendinizi yormayın. İnşallah sıkı sıkı tutunur bebeğiniz size.

Senin kullandığın marka ne doğrudan onu alayım . Ellerim baya azdı korkuyorum bebeğe zararı olur mu diye ? Var mıdır sence ?
"Destek" Markanın adı, 30 gr minicik kavanoz sanırım 25 yada 35 tl ye almıştım. Bence kullanacağımız ilaçlar egzama kadar zarar vermez üzülme hatta egzamanın zararı bile olmayabilir hiç duymadım böyle birşey zaten zararı olsa doktorum derdi iyileştirmeye çalış zararlı falan diye. İnşallah seni de rahatlatır krem. Malesef kökten çözümü olan bir hastalık değil, keşke olsa. Stres yapma yaptıkça çoğalıyor biliyorsun ki.

Hanımlar kan sulandırıcı iğne sizde de morluk yapıyor mu var mı bi çözümü
Bnmde çürüdü vlla göbeğim. Yumuşak yere yap gobek deliginin altinin ve yaninin 2 3 parmak sag ve solu en yağlı kisma yap vE ovalama 1 dk bastir igneyi cekince . Bnmde çürüdü 3 gundur farklı yerine yaptım morarma olmadi bacaga yapinca hem sisip hem morariyo yine en iyisi gobek ve aynı yere yapma hergün farkli yere yap

Tesekkur ederim

Kizlar ya hafif su gibi su renginde renksiz yani kotu kokulu akintim var Enfeksiyonmu kaptimki denize filan gtmstm yada mayonun islakligi yüzünden bikac saat mayolu kaldim diyemi napsam hamilelikte kullNiliyomuki fitil vs doktor verrmi fitil sorsam arasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…