2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hamilelikte enfeksiyon önemlidir. Ama tahlil yapmadan bilinmez olup olmadığı yada muayene etmeden bilemez olup olmadığını. Durumu anlatırsan yönlendirir mutlaka doktorun. Hamilelikte kullanılan enfeksiyon için ilaçlar var. Bol bol su İçin siz. İnşallah bişey yoktur.

Inşallah cnm teskkurler

Merhaba bende mart 2021 annesi olucam inşallah, 13 haftalığız ultrason fotoğrafı ile cinsiyet tahmininde bulunabilenleriniz varsa mesajlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 84
Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar . Ben dün doktoruma danıştım cildiye doktoruna gidin dedi . Cildiye doktoru da Egzama için kortizon vermesi gerektiğini eğer bu aşamada Bu kremi kullanmazsam ve ilerlerse sırf bu sebeple hastaneye yatan ve ağır kortizon kullanmak zorunda kalan hastalarının olduğunu söyledi . Verdiği ilacın bebeğe ya da bana etkisi olmayacağını söyledi ancak ilaCın içeriğinde gebelikte gerekli olmadıkça kullanılamaz yazıyordu . Bu beni iyice Tereddüte düşürdü . Doktorlardan iyi bilemeyiz tabiki ama bebeğimizi de en çok biz düşünüyoruz .Siz olsanız naprdınız ?

Merhaba ciltte kullanılan kortizonun bebeğe önemli ölçüde etkisi olduğunu düşünmüyorum. Zaten bu kortizonlu kremler bir hafta kullanılıyor maksimum. Hamilelikte ilaç kullanımına karar verirken doktorlar kar zarar ilişkisine bakıyorlar. Bence cildiyeye gözükün ve korkularınızı anlatın.

Daha kötü olmaması için kullanırdım

Merhaba bende mart 2021 annesi olucam inşallah, 13 haftalığız ultrason fotoğrafı ile cinsiyet tahmininde bulunabilenleriniz varsa mesajlarınızı bekliyorum ♥
Nub teorisi sayfaları var oraya at canım dahs iyi tahmin yapıyorlar doktor tahmin yapmadı mı benim içimden kız geçti

cildiyeye git bencene verirse kullan. Daha kötü olup daha ağır şeyler kullanmak zorunda kalma bence

Canım aynı şey değil ama kıyaslama açısından yazıyorum, benimde 8.haftada kanımda enfeksiyon çıktı crp değerim yuksek çıktı yani doktorum antibiyotik verdi prospektüsünde hamilelikte zorunlu olmadıkça kullanılmayacağı yazıyordu çok arada kaldım ama doktor ve eczacı ilerlerse daha kötü olacağını bebek için ilaçtan daha zararlı olduğunu, b grubu bir ilac oldugunu söylediler 5 gun kullandim cok şükür gecti, bitkisel bi çözümü varsa onu deneyin yoksa kısa süreli kullanımdan bişey olmayacaktır insaallah

Canım teşekkür ederim, ben yanlara yapiyordum alt kısmı da deneyeyim, bi morarinca 10 gün gecmiyor zaten, ilk aylarda göbekten yapın diyorlar kol ve bacak daha fena morartıyormuş

İçimi rahatlattınız . Aynı durumda olan insanların fikirleri benim için kıymetli . İlacı kullanmaya başlayım da bi rahatlayım. Teşekkür ederim

Bende de aynısı var aklıma takılıyor

Canım teşekkür ederim, ben yanlara yapiyordum alt kısmı da deneyeyim, bi morarinca 10 gün gecmiyor zaten, ilk aylarda göbekten yapın diyorlar kol ve bacak daha fena morartıyormuş
Bacak hem sisiyo hem morariyo banada doktorum dedi göbeğin altina yağlı kisma diye hemen iki parmak sag ve sol alti ama orada duzgun yapmazsan morariyo degstire degstire ypcaz artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…