Geçenlerde uygulamadan bahsedilmişti sanki şimdi baktım ama bulamadım app store'da. kadınlar klübünün uygulaması var mı? ben telefonun normal tarayıcıdan giriyorum da zor oluyor böyle
Geçenlerde uygulamadan bahsedilmişti sanki şimdi baktım ama bulamadım app store'da. kadınlar klübünün uygulaması var mı? ben telefonun normal tarayıcıdan giriyorum da zor oluyor böyle
Selam kızlar 11. Hafta için doktor tarama testi olarak şu yurt dışına gönderileni önerdi 2 tane var birinden net sonuç alınmıyor eğer isterseniz ben size yurt dışına gönderileni öneririm dedi test ismini aklımda tutamadım ama biraz maliyetli bir test 2 hafta sonra gideceğiz bunu yaptıran var mı veya sizler hangisini yaptırdınız ?
Selam kızlar 11. Hafta için doktor tarama testi olarak şu yurt dışına gönderileni önerdi 2 tane var birinden net sonuç alınmıyor eğer isterseniz ben size yurt dışına gönderileni öneririm dedi test ismini aklımda tutamadım ama biraz maliyetli bir test 2 hafta sonra gideceğiz bunu yaptıran var mı veya sizler hangisini yaptırdınız ?
[/QUOT
bütün firmaları arayıp tek tek fiyat aldım 2500-3000 arası hep fiyatlar bir şirkette karar kalmıştım doktora danışayım diye kapısında beklerken iki hamile kadın vardı. Eminmisin bunu yaptırmaya yurt dışına gönderiliyor ve onların DNA larına göre bakılıyor yanlış çıkma ihtimali oluyor dedi. Bende birkaç yeri geri arayıp sordum bu durumu birbirleri için olan bu suçlamaları kabul ettiler sadece biz farklıyız dedi hepsi bende inancımı kaybettim ve ikili test yaptırdım risk fazla görünürse biruni laboratuvarında yaptırayım dedim. En güvenilir bilineni o. İstanbulda devlet hastaneleri bile onlara gönderiyor bazen